Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nazwa zobowiązuje...

Reklamodawcy także :P

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

No chyba nie myśleliście, że pismo, które ma w uj reklam PS, w tym na drugiej stronie okładki może być obiektywne i nie faworyzować Sony.

@bluber

Na 110% PSN padnie. xD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

W końcu, (pipi) w końcu udało mi się zaktualizować GT6. Kosztowało mnie to format dysku w konsoli i generalnie utratę wszystkiego ale mam nadzieję że było warto.

haha wkładasz i grasz xD

kto to jest mielo?

Szanuj grubego bo N+>PE

Opublikowano

Z innej beczki będe miał beke jak tak bardzo najhajpowane Destiny na ps4 wyjdzie i okaże się, że konserwacje psn bedą albo kolejny atak hakierów i ch.uja sobie szlachta pograc :lol:

Pewnie serwery im po prostu zdechną jak sporo ludzi zrobi napór na online

Opublikowano

kuffar plays destiny, we fulfill our destiny #ISIS

Opublikowano

W nowym Extreme SoQ i Mielu piszą, że Sunset Overdrive zasysa. Pre-ordery skasowane?

Mówisz o tym piśmie w którym 9/10 dostają gry pokroju Dead Space 3, a na ich portalu pisano, że Battlefield 3 będzie wyglądał lepiej na PS3/X360 niż na PC? ;)

Nie tylko w Extremie takie opinie się pojawiły. Podobno w grze dominują żarty typu "jestem ninja, który okrada Japończyków" (dosłownie) i narzekają na monotonie rozgrywki.

Opublikowano

wklejajcie te opinie, chętnie poczytam.

Opublikowano

no akurat myślę że zarzut że gra jest zbyt monotonna nie będzie z dupy, jak spojrzałem na pierwsze gameplay od razu mi się Saint's Row 3 przypomniał, rozpyerdol i fun na początku niemiłosierny, później jednak gra zaczęła się robić nudna, bo oprócz rozwałki nie było czego robić

Opublikowano

Ta opinia pochodzi CDA, co jak co, ale tego typu gameplaye PCtowcy mają nieźle obcykane... Jarają się też Bloodbornem i gardzą Orderem.

Opublikowano

kolejna klaperska gazetka EHH

Opublikowano

opinia na podstawie tego wycinku gameplaya w który grał soul czy czego?

Opublikowano

Gorzej niż w infamousie na pewno nie będzie.

Opublikowano

kolejna klaperska gazetka EHH

Jeżeli ktoś daje 8+ TLOU to nie jest klapkiem, tylko reinkarnacją Buddy.

Opublikowano

A jak tam opinie w PSX na temat exow na PS4 pod koniec roku?

Oh wait...

Opublikowano

O DriveClubie mówili że zniszczy Horizon 2, głównie dzięki niesamowitej grafice. Choć podkreślili że jazda po burakach może być dobrą odskocznią, od poważnych wyscigów Sony.

Opublikowano

A jak tam opinie w PSX na temat exow na PS4 pod koniec roku?

Oh wait...

brak wgrywania mp3 - "idealnie ponieważ dźwięki silników są wprost wyborne"

brak pewnych warunków pogodowych na start? - świetnie gdyż kto by chciał mieć taką samą pogodę w grze jak i za oknem

50 aut na start mimo roku opóznienia - cudownie, każde jest idealnie odwzorowane aby wyjazd na grzyby do lasu był unikalnym przeżyciem

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wiadomo, opinie nie pokrywają się z wyimaginowanymi wizjami botów, więc magazyn jest zaprzedany Sony. Nudne to już. Jak ktoś czyta PE więcej niż 4 lata to pamięta, że podejście do konsol mieli zawsze adekwatne do realiów. Pismo o grach, w przeciwieństwie do znafcuw z CW, ma dostęp do grywalnego kodu.

Soul : Ratchet to ostatnia ich zayebista seria, i to raczej z wyłączeniem ostatnich popierdółek. Będzie jak mówiłem, 7/10, elo.

Opublikowano

Dziwię się, że ktokolwiek z forumka wydaje kasę na ten śmieszny zlepek makulatury sponsorowanej przez EA i Sony.

Opublikowano

Driveclub tu, DriveClub tam, a cos jeszcze innego wychodzi w ogole?

Opublikowano

Opinia pismaków w gazetce << moje wrażenie na podstawie zajawek.

Na to własnie liczą wydawcy, props.

Don, ja wiem, że od jakiegoś czasu na FPE w dobrym tonie jest podkreślać, że się nie czyta PE, no ale niespodzianka, na forum magazynu są jego czytelnicy.

Opublikowano

No tak, lepsza opinia pismaka utrzymywanego w Polsce przez reklamy Sony, który w gry na Xone grał po pijaku :D

I te fachowe opinie:

Test konsol A i B. Wnioski - konsola A ma lepsze gry. Werdykt - kup konsolę B  :teehee:

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

LBP 3 to dopiero będzie ex.

Opublikowano

Test konsol A i B. Wnioski - konsola A ma lepsze gry. Werdykt - kup konsolę B

gwałt na zdrowym rozsądku, za to powinien być paragraf.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Opinia pismaków w gazetce << moje wrażenie na podstawie zajawek.

Na to własnie liczą wydawcy, props.

Don, ja wiem, że od jakiegoś czasu na FPE w dobrym tonie jest podkreślać, że się nie czyta PE, no ale niespodzianka, na forum magazynu są jego czytelnicy.

a jak ocenisz gre bez dema? Po obrazkach z gazetki iinternetu? Jestem w stanie okreslic czy dany tytul kupie na premiere czy dopiero jak stanieje po filmiku gameplyu. To juz nie te czasy gdy gry wychodzily dopracowane i byly klasa sama w sobie. Kupujesz takiego battlefielda 4 czy kolejnego assasyna, wiesz co to za seria czym sie ce(pipi)e, kupujesz gre za 2 i pol bomby i balas bo gra zabugowana i niegrywalna.
Opublikowano

Wczoraj przeglądałem starcie past genów w PE jakoś z 2008 roku, X360 wygrał, m.in. za sprawą kategorii "gry", no ale wiadomo, PE w kieszeni Sony.

Oceny bijatyk 2D wystawiane prze z Kaliego w latach 1999-2002 (powiedzmy) sugerowały, że PE jest w kieszeni Capcom ?

Orzeszek : napisałeś zajawki, teraz piszesz dema. Dla mnie słowo zajawka = trailery etc. 

Odpowiadając : oceniam po graniu, a decyzję o kupnie podejmuję na podstawie opinii i swojego doświadczenia, nie samych obrazków i nie cyferek.

No tak, lepsza opinia pismaka utrzymywanego w Polsce przez reklamy Sony, który w gry na Xone grał po pijaku :D

Widocznie na trzeźwo się nie da.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.