Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

No nieokreślilem sie dokladnie, chodzilo mi o gameplay. Chociaz takie tytuly jak fallout czy gry blizzarda to moga mi tylko logo pokazac to bede rzucal hajsem w monitor.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Driveclub tu, DriveClub tam, a cos jeszcze innego wychodzi w ogole?

Już wyszło, poziom jak u konkurencji, sredniak open world I remaster.
Opublikowano

Najlepsza literówka ever:

shittngdown8ropb.png

było najpierw kliknąć "start" a potem "zamknij system" to by nie pipczało.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Ale ten bul dupki botów jest pyszny. Ktoś pisze zle o SO i ci od razu płaczą. CDA też jest w takim razie sponsorowane przez sony? Bo tam przecież też podobno niepochlebne opinie.

Opublikowano

wklejaj śmiało te opinie o SO bo zaraz mi du.pa wybuchnie z bólu, że to może być gierka na 6-7 bez fabuły. ps: horda na ośmiu > fabuła.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

nie czytam CDA, więc nie mam jak wkleić tej opinii. Posiłkuję się tylko tym co pisał pajgi.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

i moj szacunek do nintendo upadl dzisiaj, niech sobie podaja reke z m$ i sony - zamiast wydac prawdziwego nastepce 3ds o bebechach co najmniej tej nieszczesnej vity to ci dzisiaj zapowiedzieli 3ds delux - mikroskopijny drugi analog, dwa triggery wiecej i lepszy ciut procek i juz pierwsza exa na ta hybryde - xenoblade.I znowu beda mieli sprzedaz zapewniona na 3-4 lata po najmniejszej linii oporu bo oczywiscie taktowanie procka nie mogli zmienic chociazby jak kiedys z psp

kazdy nas juz teraz rucha w dupsko w wspolczesnym gamingu - kazdy

Opublikowano

Platform      

Global

PS4-logo.png       159,285

3DS-logo.png       109,581

WiiU-logo.png       54,254

XOne-logo.png       53,207

PS3-logo.png       40,860

PSV-logo.png       28,210

X360-logo.png       26,681

Wii-logo.png       7,487

PSP-logo.png       4,069

3:1 - nice score - ale brak gier

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Vgchartz?

Opublikowano

To własciwie jedyne zrodło o tygodniowej zmianie

Nawet jesli jest 10% błedu to i tak jest to dramatyczna przewaga

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Penis drgnął?

Opublikowano

Musisz miec powazny problem skoro masz takie reakcje. Zgłos sie po pomoc. To cos z głowa

Opublikowano

Wiadomo, opinie nie pokrywają się z wyimaginowanymi wizjami botów, więc magazyn jest zaprzedany Sony. Nudne to już. Jak ktoś czyta PE więcej niż 4 lata to pamięta, że podejście do konsol mieli zawsze adekwatne do realiów. Pismo o grach, w przeciwieństwie do znafcuw z CW, ma dostęp do grywalnego kodu

W CW dowiadujesz się pierwszy, która wersja gierki jest lepsza i dlatego możesz sobie wybrać na którą konsolę ją kupisz vs PE piszą recki na podstawie jednej wersji gry

W CW tuż po premierz BFa wiesz, że jest zabugowany i przez to niegrywalny vs PE BF dostaje 8/9 na premierę.

W CW wrzucenie dwóch LBP oraz Journey (!!!!!) do TOP 10 platformówek generacji jest uznawane nawet przez tutejszych bywalców za lekko nieteges vs PE właśnie to robi.

Takie tam.

Opublikowano

To własciwie jedyne zrodło o tygodniowej zmianie

Nawet jesli jest 10% błedu to i tak jest to dramatyczna przewaga

10%? Ostatnio w Niemczech ich dane na temat sprzedaży nextgenów rozmijały się z realnymi o 300 tys. - 1 mln sztuk :P

Wiadomo, że Xone słabo się sprzedaje, ale wrzucanie wyników z VGC jest lamerskie. 

Opublikowano

Gram na PC w Daemonica. Czy jestem normalny ? Przyjmę na klatę pociśnięcie za granie na blaszce. proszę pisać.

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

i moj szacunek do nintendo upadl dzisiaj, niech sobie podaja reke z m$ i sony - zamiast wydac prawdziwego nastepce 3ds o bebechach co najmniej tej nieszczesnej vity to ci dzisiaj zapowiedzieli 3ds delux - mikroskopijny drugi analog, dwa triggery wiecej i lepszy ciut procek i juz pierwsza exa na ta hybryde - xenoblade.I znowu beda mieli sprzedaz zapewniona na 3-4 lata po najmniejszej linii oporu bo oczywiscie taktowanie procka nie mogli zmienic chociazby jak kiedys z psp

kazdy nas juz teraz rucha w dupsko w wspolczesnym gamingu - kazdy

No to niezły przekręt. Nie spodziewałbym się tego po żadnym producencie konsol. Czyli teraz jedne gry będą na 3DS, a inne tylko na 3DS delux. Jako posiadacz 3DS/2DS nieźle bym się wpienił.

Opublikowano

ja bym poczekał z panikowaniem do zapowiedzi ekskluzywnych megaton na tego nowego 3ds'a (o ile takie będą), xenoblade to przecież port z Wii.

Opublikowano

ja bym poczekał z panikowaniem do zapowiedzi ekskluzywnych megaton na tego nowego 3ds'a (o ile takie będą), xenoblade to przecież port z Wii.

Po coś dali ten lepszy procek. Sam fakt, że dzielą docelową grupę klientów, nawet jeśli to są tylko porty z Wii, jest już mocno niesmaczny.

Mi generalnie nie podoba się polityka N jeśli idzie o rewizje ich handheldów. Wszystkie wersje XL powinny być wyjściowymi wersjami danej konsoli, a nie nowym modelem po roku.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Po coś dali ten lepszy procek. Sam fakt, że dzielą docelową grupę klientów, nawet jeśli to są tylko porty z Wii, jest już mocno niesmaczny.

Mi generalnie nie podoba się polityka N jeśli idzie o rewizje ich handheldów. Wszystkie wersje XL powinny być wyjściowymi wersjami danej konsoli, a nie nowym modelem po roku.

Przecież tak było kilkanaście lat temu z GameBoy'em i Gameboy'em Color, też sie bardzo różniły i niektóry gry były tylko na Colora

Opublikowano

Gram na PC w Daemonica. Czy jestem normalny ? Przyjmę na klatę pociśnięcie za granie na blaszce. proszę pisać.

Już nie gram, właśnie uruchomiłem i wszystkie sejwy zepsute, (pipi) wi czemu :

3adNgtB.png

Gierka oryginał z gazetki Click, PC gaming xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Przecież tak było kilkanaście lat temu z GameBoy'em i Gameboy'em Color, też sie bardzo różniły i niektóry gry były tylko na Colora

No i co z tego, że tak był? To nie znaczy, że musi mi się podobać taka polityka N.

Opublikowano

Musisz miec powazny problem skoro masz takie reakcje. Zgłos sie po pomoc. To cos z głowa

To weganin, mam nadzieję że Ci pomogłem.
Opublikowano

Nintendo zgapiło od apple pomysl z wdrazaniem nowego sprzetu, niektorzy co rok wymieniaja smartfony i tablety po 2000zl by dostac sprzet z lepszym prockiem, co dopiero konsolke za 600-700zl. Co prawda przyzwyczajeni jestesmy ze apple co rok wprowadza nowy sprzet i odcina stary, ale na rynku konsolowym takiego ruchu sie nie spodziewalem, tym bardziej od nintendo. Chociaz jako pierwsi sprzedawali konsole bez ladowarki wiec juz nic mnie nie zdziwi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.