Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Nie inaczej, równie dobrze mogli to olać.

aż mi się kawał przypomniał

Telewizja radziecka kręci film o dobroci Stalina. Jedno z ujęć; Do Stalina podchodzi małe dziecko i mówi:

- Wujku, daj cukierka.

- Spier,dalaj- Krzyczy Stalin

W tym momencie kamera kieruje obiektyw na planszę z napisem: A mógł zabić

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

imo polygony > 60fps w samochodówkach

ten post dał mi raka.

Opublikowano

co do dynamicznej pogody to będzie w DLC do końca roku czy coś sie zmieniło?

Będzie w patchu, nie podali daty premiery.

<3 4theplayers

A jak tam drugi sezon postaci w KI, za który trzeba bedzie zapłacić? :P
Opublikowano

co do dynamicznej pogody to będzie w DLC do końca roku czy coś sie zmieniło?

Będzie w patchu, nie podali daty premiery.

<3 4theplayers

A jak tam drugi sezon postaci w KI, za który trzeba bedzie zapłacić? :P

a jak tam sraktam, nie mam XO więc nie wiem po cholerę dajesz to do przykładu? :P

Opublikowano

A jak tam drugi sezon postaci w KI, za który trzeba bedzie zapłacić?

no chu.jowa opcja. dobrze, że na ps4 taki bogaty wybór bijatyk.

Opublikowano

W 2015 wyjdzie MKX i pokaże temu śmiesznemu demku, gdzie twórcy każa sobie płacić pieniądze za tryb story i drugi sezon postaci, gdzie znajduje się jego miejsce.

Więc raczej posiadacze PS4 nie płaczą, że nie posiadają na swojej konsoli płatnego dema.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

- patche do gier na xbone - super wsparcie po premierze kuchwo!

- patche do gier na PS4 - beka z Sony, wkładasz i grasz, 4theplayers

Zasmarkani hipokryci.

Opublikowano

MKX - kolejny ex na ps4 po destiny. nie płaczcie klapy, niedługo dostaniecie okruchy z pańskiego stołu:

showcase_nidhogg_screen03.jpg

Opublikowano

Wkladasz i grasz, nie zapominajcie XDD

Na PAXie zapowiedzieli juz trzy gry na Xbox One, wszystkie prawdopodobnie na Wiosne 2015. Tyle grania. MS nie przestaje nas rozpieszczac <3

Indyki botkow nie interesują, gdyby interesowały to tez ps4 jest lepszym wyborem bo jest ich więcej.

W sumie można pokusić się o podsumowanie.

-Indyki nikogo chyba ze wychodzą na Xboxa One

-Grafika nie ma znaczenia, chyba że jest ładniej na Xboxie, lub można pokazać linię energetyczna podczas jazdy.

-Osoba najważniejsza w studiu która tworzyła exa na Xboxa nie ma znaczenia w studiu która tworzy exa na ps4

-multiplatformy nikogo, liczyły się tylko na tamtej generacji

-tylko exy!, mimo że ich jest więcej na ps4, tyle że to kwestia gustu, no ale gust botkow jest widocznie gusciejszy, może to wynika ze średniej wieku użytkowej konsoli, ale ankieta na forum mówiła co innego - boty to gimby.

-remastery nikogo, chyba że na Xboxa

-beka z dużych patchy i długich instalacji na ps3,na Xbox One to nie ma znaczenia.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

@Kidnappa

smieszny to jestes ty i te twoje wypociny.

srasz sie caly czas o tego KI, jak kazdy od samego poczatku wiedzial w jakiej formie gra bedzie rozprowadzana

ps. 

W 2015 wyjdzie MKX

xD

szkoda ze jest 2014, ale co tam dalej masz pada w naprawie mam nadzieje ze do 2015 ci go zwroca :sorcerer:

Wkladasz i grasz, nie zapominajcie XDD

Na PAXie zapowiedzieli juz trzy gry na Xbox One, wszystkie prawdopodobnie na Wiosne 2015. Tyle grania. MS nie przestaje nas rozpieszczac <3

Indyki botkow nie interesują, gdyby interesowały to tez ps4 jest lepszym wyborem bo jest ich więcej.
W sumie można pokusić się o podsumowanie.
-Indyki nikogo chyba ze wychodzą na Xboxa One
-Grafika nie ma znaczenia, chyba że jest ładniej na Xboxie, lub można pokazać linię energetyczna podczas jazdy.
-Osoba najważniejsza w studiu która tworzyła exa na Xboxa nie ma znaczenia w studiu która tworzy exa na ps4
-multiplatformy nikogo, liczyły się tylko na tamtej generacji
-tylko exy!, mimo że ich jest więcej na ps4, tyle że to kwestia gustu, no ale gust botkow jest widocznie gusciejszy, może to wynika ze średniej wieku użytkowej konsoli, ale ankieta na forum mówiła co innego - boty to gimby.
-remastery nikogo, chyba że na Xboxa

Wystąpił błąd

Brak uprawnień do korzystania z tej opcji lub wykorzystano już dzienny limit negatywnych głosów reputacji.

:(

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Bo kiedyś w końcu coś dobrego wyjdzie na tą konsolę

Ba, już we wrześniu i październiku.

2019?

Opublikowano

Co to za tytuły ? :huh:

Opublikowano

Przeciez KI jest gra F2p a DC jest pelna gra w pudelku XDD, Na prawie kazdym filmiku pokazuja DC z deszczem ktory bedzie w patchu w 2015r XD. No i jeszcze maja dodac Photo Mode, tez w patchu XD Warto dodac ze gra zostala opozniona O ROK XD.

A MKX jest crossgenem, wychodzi na piec platform ale oczywiscie najwieksza ucieche maja z tego klapki XD

Opublikowano

Bo kiedyś w końcu coś dobrego wyjdzie na tą konsolę

Ba, już we wrześniu i październiku.

2019?

Dlaczego nagle przechodzisz ma temat gier na ps4?

Opublikowano

Xboty będą grały i w KI i w MKX. Kidnappie pozostaje #thisiswaiting :)

Opublikowano

@Kidnappa

srasz sie caly czas o tego KI, jak kazdy od samego poczatku wiedzial w jakiej formie gra bedzie rozprowadzana

ps. 

W 2015 wyjdzie MKX

xD

szkoda ze jest 2014, ale co tam dalej masz pada w naprawie mam nadzieje ze do 2015 ci go zwroca :sorcerer:

No spoko tylko, że wasza hipokryzja przekracza wszelkie granice. Z tego, że do DC dodadzą zmienne warunki pogodowe za darmo smiejecie się cąły czas. A jak ktoś wypomni wam ten żalosny i smieszny model dystrybucji płatnego dema KI, do którego każą sobie płacić za tak podstawowe tryby jak Story Mode to od razu pieką was dupska.

Gadacie na Ubi, że jest rakiem branży sprzedając Asassyny z wyciętymi segmentami, to czym przy tym w takim razie jest MS ze swoim KI?

Ale przecież #MStakidobry bo od początku było wiadomo, że będą ruchali nas w pupke.

A o mojego pada to ty się nie martw, mam przecież jeszcze XO, a tam jest przecież od groma gier. Idę sprawdzić co tam w KI, może już jest z 10 fajterów do wyboru :D

Opublikowano

ULTRAAAAAAAAAAA

nie dla psa kiełbasa.

Opublikowano

@Kidnappa

ps. 

W 2015 wyjdzie MKX

xD

No spoko tylko, że wasza hipokryzja przekracza wszelkie granice. Z tego, że do DC dodadzą zmienne warunki pogodowe za darmo smiejecie się cąły czas. A jak ktoś wypomni wam ten żalosny i smieszny model dystrybucji płatnego dema KI, do którego każą sobie płacić za tak podstawowe tryby jak Story Mode to od razu pieką was dupska.

Nie masz pojęcia na czym polega dystrybucja KI :)

Opublikowano

KI smieszny model dystrybucji ale wrzucanie gier F2P z PC jako exow na PS4 to juz bylo tyle grania, tyle exow XD

Opublikowano

Xboty będą grały i w KI i w MKX. Kidnappie pozostaje #thisiswaiting :)

ja akurat w przeciwieństwie do większości osób udzielających się w tym temacie posiadam XO. Więc twój argument jest inwalidą, zresztą jak zwykle.

Opublikowano

@Kidnappa

ps. 

W 2015 wyjdzie MKX

xD

Nie masz pojęcia na czym polega dystrybucja KI :)

Wytłumacz mi zatem szanowny cebulowy mistrzu.

Opublikowano

Niedługo premiera Xboxa One w Polsce i innych miejscach Europy, spodziewajmy się przypływu takich filmików, wielkiego popytu i dogonienia w sprzedaży PS4

Niestety nie tym razem :teehee:

Ofc zaraz pewnie będą komentarze o xbotowej szlachcie i teneryfach, ale wiadomo jak jest naprawdę.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Coś czuję, że One sprzeda się gorzej niż pierwszy box i Microsoft wycofa się z rynku konsol. Przecierz oni się poddali już jakoś w 2009 roku i teraz tylko jadą na marce ile się da, odcinając kupony od głównie trzech serii. Oni Sony i Nintendo mają w kieszeni jako drobniaki. Dlatego też widać, że ten rynek im wisi. Z takim kapitałem mogli by wypuścić dużo mocniejszy system niż Sony i sfinansować dwa razy tyle exów co Sony i Nintendo. Jednak im to lata i tanim kosztem nabijają Xboty, bo ci łykną każdy szrot. Jest różnica pierwszy Xbox i Xbox 360 do 2009, a to co jest teraz. Wtedy kasy nie żałowali i tworzyli hardcorowe systemy.

Opublikowano

Bez przesady z tym poddaniem się, za bardzo chcieli być jak Wii i dopiero Spencer stara się to naprawić. Xbox 360 to świetna konsola, która zbudowała sobie świetny wizerunek wśród graczy, szkoda tylko, że to wszystko runęło przez kilka debilnych pomysłów i ciężko teraz będzie im teraz z Sony konkurować, co widać po sprzedaży.

Edytowane przez Moldar

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.