Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Niedługo premiera Xboxa One w Polsce i innych miejscach Europy, spodziewajmy się przypływu takich filmików, wielkiego popytu i dogonienia w sprzedaży PS4

Niestety nie tym razem :teehee:

Ofc zaraz pewnie będą komentarze o xbotowej szlachcie i teneryfach, ale wiadomo jak jest naprawdę.

no szkoda że MS nie produkował w latach 90tych walkmenów i telewizorów, może teraz mieliby szanse a tak to z marką SONY nie da się wygrać w polandzie :(

Coś czuję, że One sprzeda się gorzej niż pierwszy box i Microsoft wycofa się z rynku konsol.

lol

Przecierz

OMFG xD

jadąc na exach Sony od 2009 roku to w zasadzie przestałbym w ogóle grać. Tona chłamu i jedna perełka.

Edytowane przez MaZZeo

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Killer co? Król bijatyk tylko na PlayStation.

Opublikowano

i jeszcze 2d

Nie januszuj.

Opublikowano

bijatyka anime, nope.gif, nope.avi

i jeszcze 2d

Za dużo wspaniałości, rozumiem - jak się ma w głowie hamburger, to można nie ogarnąć.

BTW

The game is being developed using Unreal Engine 3, with cel shaded graphics in place of hand drawn sprites.

Januszu.

----------------------------------

900p@50fps vs 1080p@60fps

Z RotTR pewnie będzie podobnie. Oby więcej takich time-exów na xbone,

W tym miejscu pragnę również podziękować Zeratulowi za beta testy.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

miłego grania w w GG na padzie życzę irasku:

kistickimg3.jpg

\m/

ULLLLLLLLLTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano

W tym miejscu pragnę również podziękować Zeratulowi za beta testy.

a to mu sie udało xDDD

Opublikowano

Jaka beka z klapersów. Wcześniej haha kwiatki i zombiaki - nikogo, a teraz super gra, dzięki za beta testy. xD

Co za podgracze.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

miłego grania w w GG na padzie życzę irasku:

Dziękuję.

89480_UltraSFIV_PS4_3.png

Poza tym pozdrawia cię Olivier Hay.

2664722-4121240783-IMG_2.jpg

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Parę bomb prawdy spadło na botki i juz co jednych co za mocno zapieklo pouciekali XD beczka

Opublikowano

LBP2, LBP, Journey, Ratchet - o tych gram wiem, że załapały top 10 platformerów 7 generacji według PSXE. Czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i uzupełnił tę listę? Ciekawi mnie, pozostałe 6 pozycji.

Opublikowano

Ależ Botki boli, że Sony dostarczyło konsolę w każdym aspekcie lepszą, co zresztą docenia światowy konsument zakupując PS4.

Opublikowano

Jak już dają LBP to jedną część, a nie dwie, bo to już czysty fanboizm. Dwie części na pewno nie zasługują na bycie w top.

Opublikowano

pełen profesjonalizm. nawet zamknięci w piwnicach recenzenci z jutubą przestrzegają żelaznej zasady one game per franchise :/.

Opublikowano

#ragus

10.ratchet & clank TOD

9.lbp2

8.fez

7.rayman origins

6.lbp

5.journey(xD)

4.limbo

3.mario galaxy 2

2.rayman legends

1.mario galaxy

Opublikowano

Ależ Botki boli, że Sony dostarczyło konsolę w każdym aspekcie lepszą, co zresztą docenia światowy konsument zakupując PS4.

No szkoda, że w aspekcie gier nie dostarczyli nic. Tak samo w przypadku pada oraz usługi sieciowej. To w sumie co zostaje z tego ps4? Diablo w 60 fpsach?
Opublikowano

FEZ też tam pasuje jak pięść do nosa :P

Opublikowano

Super Meat Boy, DKCR, N+.

A tam, nie ważne. Do ch,uja z taką robotą. To tylko lista w jakimś pisemku.

Opublikowano

No szkoda, że w aspekcie gier nie dostarczyli nic jeśli chodzi o mnie, ale nie bierzcie mojego zdania na poważnie, mnie kręcą studia w których maksymalnie może być zatrudnione 3 osoby wliczając sprzątaczki, czemu zatem kręci mnie jedna z największych korporacji świata jaką jest M$, nie mam pojęcia.
Fixed
Opublikowano

No szkoda, że w aspekcie gier nie dostarczyli nic jeśli chodzi o mnie, ale nie bierzcie mojego zdania na poważnie, mnie kręcą studia w których maksymalnie może być zatrudnione 3 osoby wliczając sprzątaczki, czemu zatem kręci mnie jedna z największych korporacji świata jaką jest M$, nie mam pojęcia.
Fixed

Dopiero co pranie wystawiłem, a już wyschło. Przynajmniej wiem komu dziękować :)

Opublikowano

Fixed

to są te legenderne bomby prawdy sony?

Opublikowano

eXpert w akcji.

Opublikowano

zapodaje butelkę wody gdyby komuś zaschło

woda_8_sposobow_butelka_zawsze_pod_reka.

eXpert w akcji.

uważaj bany są za przekręcanie nicku xd

Opublikowano

Dobra (pipi), wasnie na bok, mamy problem:

Report: Activision Looking to Acquire Take-Two Interactive, Claims Analyst

According to Benchmark analyst Mike Hickey, Activision Blizzard might be looking to acquire Take-Two Interactive Software, the publishers of the hit game Grand Theft Auto V.

Hickey mentioned that “an emerging romance” has started between the two companies, prompting Take-Two stock prices to reach a six-year high.

For Activision, acquiring Take-Two Interactive would be a no-brainer, in our view, circling some of the strongest development talent and owned IP in the world, within a company that has nearly $1 billion in cash and trades at a comparably lower multiple.

The acquisition would put Activision in charge of three major game development studios: Blizzard, Rockstar, and Bungie, although Bungie is not officially owned by Acitivision. Instead, the development studio has a ten-year deal with the game publisher that is set to expire in 2020.

There have not been any official announcements made from either company regarding this potential deal, but hopefully more news will surface in the near future.

What do you think of Activision possibly acquiring Take-Two? Do you think it could benefit gamers, or would it harm upcoming Take-Two games?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Niech trzymają swoje łapy z daleka od Take-Two. Nie mam zamiaru płacić za skórki do broni w GTA. D:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.