Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

The Crew wygląda jak PS2 gierka w HD wersji, model jazdy ujdzie ale nic specjalnego, spodobał mi się motyw żeby odpalić gierkę i se pojeździć prosto przez ameryke jak mi sie bedzie nudzic. ale nic wiecej

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

wymyślili sztuczkę i trzymają się jej. dobre ale bekowe.

Opublikowano

Jaki jest najlepszy anglojezyczny portal z newsami growymi?

Jak dla mnie Siliconera albo Gamesindustry International.

szkoda że tego nawet nie odpalę bo syf XD

Jeśli nie zje.bali czegoś w porównaniu do oryginału (bo tylko w niego grałem), to co najmniej dobra gierka nie dla Januszy. No, ale "syf xDDDDD".

Opublikowano

exact nawet nie wrzucaj kawałków z Drivecluba, bo i tak nie mają żadnych szans z tymi które niedawno zostały ujawnione w FH 2.

Opublikowano

no bo w japonii jeszcze nie ma!

I Kazachstanie, to taki wazny rynek jest :)
Opublikowano

no Chiny i Indie też bekowy rynek, 2,5 miliarda ludzi, kogo tam mogą obchodzić konsole

Opublikowano

no Chiny i Indie też bekowy rynek, 2,5 miliarda ludzi, kogo tam mogą obchodzić konsole

Już to widzę oczami wyobraźni: xbox one znajduje 10 mln nabywców w chinach i ms anuluje projekty kilku gier aby robić gry stricte pod Chińczyków. Zamiast gearsow czy jakiegoś nowego ip w europejskim stylu będziesz mieć 10 mmo do wyboru plus 4 różne symulatory randkowe!

Taaaaak ciesz się z sukcesu xboxa w Chinach:)

Opublikowano

W Indiach od premiery w 2006 do dziś sprzedało się 250 000 Xboxów 360, więc myślę że MS może liczyć na podobny sukces. :thumbsup: 

Opublikowano

exact nawet nie wrzucaj kawałków z Drivecluba, bo i tak nie mają żadnych szans z tymi które niedawno zostały ujawnione w FH 2.

144 utwory na soundtracku. Czy trzeba mówić coś więcej? ;)

Opublikowano

Granie na ps3 i bycie fanem slipkonta czy może być coś gorszego?

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

granie na x360 i bycie weganem

Opublikowano

Już to widzę oczami wyobraźni: xbox one znajduje 10 mln nabywców w chinach i ms anuluje projekty kilku gier aby robić gry stricte pod Chińczyków. Zamiast gearsow czy jakiegoś nowego ip w europejskim stylu będziesz mieć 10 mmo do wyboru plus 4 różne symulatory randkowe!

To raczej na rynek  japoński niż dla chińczyków , przecież na XO już teraz robią gierki pod rynek chiński jak Mercury czy Mercenary Ops 2. Więc nawet jeśli XO odniósł by tam spory sukces to nie obawiał bym się o to że MS zacznie robić exy pod tamten rynek kosztem np. tych skierowanych do europejskich graczy ;)

Opublikowano

Ależ ta premiera XO u nas i gdzie indziej jest żałosna :) Niby konsola na rynki wchodzi, a reklamują ją rozcznymi gierkami i kodem na Fifę. A Sony kolejne tytuły na PS4 właśnie zapowiedziało i za 2 tygodnie zapowie kolejne.

Opublikowano

A w tej wojnie wyścigów, jest gdzieś u was miejsce dla The Crew? Biedna, utonie wśród tych EKSÓW.

Bo to dobra gra będzie.

Zapowiada się zacnie tylko przeciętna jakość bety na PC rodzi wątpliwości co do jakości gry na konsolach. No i aut będzie jeszcze mniej niż w DC :/

Opublikowano

Ależ ta premiera XO u nas i gdzie indziej jest żałosna :) Niby konsola na rynki wchodzi, a reklamują ją rozcznymi gierkami i kodem na Fifę. A Sony kolejne tytuły na PS4 właśnie zapowiedziało i za 2 tygodnie zapowie kolejne.

konsola wychodzi a oni mają ją reklamować grami na 2015? chyba oczywiste, że reklamują tym co jest lub co pojawi się w ciągu paru tygodni

Opublikowano

Wow, tymi zapowiedziami na 2k15 to miazdzą line up xbona na 2k14. Na pewno nikt nie kupi teraz konsoli bo sony zapowiedziało gry.
Opublikowano

Wow, tymi zapowiedziami na 2k15 to miazdzą line up xbona na 2k14. Na pewno nikt nie kupi teraz konsoli bo sony zapowiedziało gry.
Czemu dalej w to brniesz, zostało ustalone

2014

PlayStation 4 > xboxone

2015

Zapowiada się znów

PlayStation 4 > xboxone

Opublikowano

Chyba z jakimś kumplem klapkiem pod szkołą, na przerwie 5-minutowej to ustaliłeś :P

Edytowane przez Szatanek

Opublikowano

Pani w sklepiku szkolnym tak ustalila.

Opublikowano

- mamooo a prawda ze ps4 ma lepsze gry niz xbone?

- tak, tak synku, tak

- hahaha a nie mówiłem boty!!11

Opublikowano

Czemu dalej w to brniesz, zostało ustalone

2014

PlayStation 4 > xboxone

2015

Zapowiada się znów

PlayStation 4 > xboxone

Najlepsze jest to, że razem z Kasiasem szczekacie, a w żadne z tych zapowiedzi z JP, którymi tak sza(pipi)ecie, nie zagracie.

Kasias co drugi post o grach z JP, a na PS3 i PS4 żadnego jRPG, żadnego Dynasty Warriors, żadnej części Disgea. Na VIta oczywiście brak Persona 4 Golden czy God Eater - jedynie w dziesiątą Yakuzę zagra XD

A na Ciebie, to już w ogóle zasłonę milczenia można spuścić :)

Pamiętajcie, że Wasze profile są publiczne ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

God Eater ciezko by mu bylo ograc skoro dwojka nie upuscila KKW, az sam sie dziwie bo toukiden, freedom wars czy soul sacrifice wydali w eu/us a gre ktora w pierwszym tygodniu poszla w 500tys sztuk w samym KKW (psp+vita) juz nie 

Opublikowano

Jeszcze by tego brakowało aby konsolę reklamowali grami na rok 2016, jak u Sony.

Opublikowano

God Eater ciezko by mu bylo ograc skoro dwojka nie upuscila KKW, az sam sie dziwie bo toukiden, freedom wars czy soul sacrifice wydali w eu/us a gre ktora w pierwszym tygodniu poszla w 500tys sztuk w samym KKW (psp+vita) juz nie 

Co nie zmienia faktu, że jaranie się niszowymi jRPG, Dynasty Warriors ze skinami DQ, Personą itd. podczas gdy się w te gry nigdy nie grało jest mega żałosne.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.