Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

bluber, ty sobie kpisz w tym temacie, wysmiewajac kazda inna gre, ktora nie jest przeznaczona dla "powaznego" 14 latka? no wiesz, flaki, ufoki, pistolety itd. czy piszesz to an serio? chyba po tej vudzie na zlocie cos ci nie styka.

A ty byś się nie wstydził przed innymi i samym sobą grać w te kolorowe mariany i jakieś inne rózowe kirbi coś? Fajnie było w takie coś grać w wieku 6 lat, teraz trochę przypał, nie uważasz?

Czemu przypał  ? dajesz pada takiej osobie i niech spróbuje swoich sił w gierce dla "dzieci" , w większości przypadków jest to terapia szokowa gwarantująca że tych słów dany osobnik więcej nie wypowie.

Sorry ale to "dziecięce" gierki Big N wymagają obecnie od gracza więcej niż większość "dorosłych" gierek ;)

ale stary jak ja wracam po 11-12 godzinnej zmianie to chcę się rozłożyć wygodnie na kanapie i rozpier.dolić paru lamusów w bfie, a nie skakać po grzybkach. przecież żona by mnie wyśmiała ogarnij się typie.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ale przecież xboty tak strasznie gardzą grami pokroju battlefield, a teraz okazuje się, że co niektórzy wolą odpalić to niż Mario :D

Opublikowano

Zresztą najpierw gry nintendo (wiecie bracia mariany, tęcza, grzyby) a potem homo więc uważajcie. Zresztą był jakiś przypadek, ze dzieciak zabił bo nagrał się w mariana? Nie bo stał sie hipisem albo gejem. A grając w gry dla dorosłych takie rzeczy sie zdarzają a nie bez kozery mają znaczek +18 więc dla kogo to są gry najtmer?

Opublikowano

bo nie maja nic innego. cala ich konsola to albo kinect, albo forza, albo strzelanie do ufo.

hahahahah znaczek pegi weryfikuje dojrzalosc gracza? AHAHHAHAHAHA:DDDDDD serio? po graniu w mariana jest sie gejem? :DD to w co ty grales? w symulator wegetarianina? 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

bo nie maja nic innego. cala ich konsola to albo kinect, albo forza, albo strzelanie do ufo.

Lepszy jest stalker co
Opublikowano

Zresztą najpierw gry nintendo (wiecie bracia mariany, tęcza, grzyby) a potem homo więc uważajcie. Zresztą był jakiś przypadek, ze dzieciak zabił bo nagrał się w mariana? Nie bo stał sie hipisem albo gejem. A grając w gry dla dorosłych takie rzeczy sie zdarzają a nie bez kozery mają znaczek +18 więc dla kogo to są gry najtmer?

Wiesz ja mam dwóch kumpli którzy są gejami i dziwnym trafem również są vege. Więc uważaj bluber, bo może niedługo idąc po ulicy obejrzysz się za jakimś facetem. :)

Opublikowano

O boże mejt i blóberek, ale wy jesteście dorośli.

Opublikowano

Nie powiecie mi chyba ze The Last of Us nie jest dorosłe?

Opublikowano

Lepszy jest stalker co

no jesli chodzi o atmosfere to zadna inna gra sie do niej nie przyblizyla na kilometr:D 

Opublikowano

Wiesz ja mam dwóch kumpli którzy są gejami i dziwnym trafem również są vege. Więc uważaj bluber, bo może niedługo idąc po ulicy obejrzysz się za jakimś facetem. :)
Jestem pewny swojej seksualności oraz tego że gry mario są dla dzieci.
Opublikowano

az sobie to wrzucilem w sygnature  :sick:

Opublikowano

Czy ja wiem, nosić drabinę można dużo dużo wcześniej.

Opublikowano

biegasz brodatym starym zboczuchem z nieletnią po pustostanach i przerzucasz palety. jak tak wygląda dorosłość to nie chce dorastać.

Opublikowano

Nie potraficie spojrzeć głębiej w gry, odrazu widać że liczy się dla was grafika moje wy drogie Janusze.

Opublikowano

no wedlug takiego toku myslenia, to siedzenie na kanapie i udawanie ze sie jezdzi w samochodzie to tez dziecinada, robilem tak jak mialem 7 lat w przedszkolu.

z reszta rozmowa zeszla na tak plytki teren ze mozna by ryz sadzic. gary muwaut.

teka, ciebie to co najwyzej by mama wysmiala a nie zona.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

no dobra jużjuż nintendozboczki, do piaskownicy. tu dorośli rozmawiają.

Opublikowano

no wedlug takiego toku myslenia, to siedzenie na kanapie i udawanie ze sie jezdzi w samochodzie to tez dziecinada, robilem tak jak mialem 7 lat i nie spedzalem wolnego czasu w domu.

Dlatego w wolnej chwili jeździłem Lamborghini Gallardo, i walczę tu z dziećmi bez prawa jazdy o wyższości jazdy sportowym samochodem po asfalcie nad wyższościa jazdy po burakach, ale nie ogarniaja.
Opublikowano

Nono, Azjaci jednak dali się namówić.

Uwielbiam te bekowe konta :D

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

O boże mejt i blóberek, ale wy jesteście dorośli.

Haha, myślisz że mi możesz ubliżać dzieciaku? Jestem poważnym mężczyzną, prawie 20 lat i gram w gry dla dorosłych ludzi, jak chcesz to graj dalej w tej kolorowanki na wii i żyj u mamy dzieciaku głupi.

Opublikowano

mate daje se spokój. nawet nie ma co na te mentalne bachory klawiatury strzępić. szkoda zachodu i nerwów.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Trzeba mieć głęboki autyzm żeby czerpać przyjemność z gier pokroju splatoon

Ale Sunset Overdrive już super, kolorki, tęcza i blasterki nie dla autystycznych gejów tylko w momencie jak wyjdą na Xboxa.

Opublikowano

Poszedł raport frędzlu.

Opublikowano

Bloger jak się kiedyś znowu spotkamy to trzeba to przedyskutować przy flaszce bo sprawa staje się powazna

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.