Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Białego da radę kupić do końca roku w Polsce (bez Destiny)?

Xbon będzie biały z SO a z Destiny nogamestation.

i jeszcze bluza na rejw do tego.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bluza konkret. jak z katalogu RPK

Opublikowano

W końcu mogłem rozpakować zakupionego dziś Xbona i nie mogę wyjść z podziwu jakim szrotem jest PS4 jeżeli chodzi o jakość wykonania w porównaniu do konsoli MS. Zarówno jeżeli chodzi o konsole, pada jak i okablowanie/headset.

Bo role się odwróciły w tej generacji, w tamtej pierwsza konsola Sony PS3 była dużo lepiej wykonana niż X360 a pod koniec wydali szrota ultra slim, w tej teraz dali szrota a następna juz będzie lepsza.
Opublikowano

W końcu mogłem rozpakować zakupionego dziś Xbona i nie mogę wyjść z podziwu jakim szrotem jest PS4 jeżeli chodzi o jakość wykonania w porównaniu do konsoli MS. Zarówno jeżeli chodzi o konsole, pada jak i okablowanie/headset.

Bo role się odwróciły w tej generacji, w tamtej pierwsza konsola Sony PS3 była dużo lepiej wykonana niż X360 a pod koniec wydali szrota ultra slim, w tej teraz dali szrota a następna juz będzie lepsza.

Po pierwsze to pierwszy Xbox ma metalową obudowę, więc polemizowałbym, że ten świecący się plastikowy FAT PS3 był lepiej wykonany

A po drugie wszystkie konsole Sony z czasem i kolejnymi rewizjami były coraz gorszej jakości, więc ciekaw jestem z czego będą PS4 robić za 4 lata, z kartonu? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Glowne argumenty klapkow:

1) Slyszalem, ze moja babcia slyszala, ze jej sasiad slyszal, ze...

2) Tak bylo generacje temu, wiec teraz bedzie tak samo/odwrotnie

3) Czekamy na gry, przeciez beda, sony nas kocha

Opublikowano
Ja mam PS4 od premiery i mi się nic nie ściera. . Po prostu niektórzy mają taką kwasowość potu, że rozpuszczają tę gumę.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Ciągle widzę posty na forum "a działa psn?" lub w temacie tlou hd "a działa wam multi?" Placicie i online nie działa i dostajecie jakieś crapy za free :teehee: ale easye mówi, że niczym się nie różni od xbl #beczunia

Opublikowano

napisze to zatem 3 raz - od listopada zeszlego roku nie bylo takich jazd z PSNem, jak w tym miesiacu po nawalnicy atakow. Pozdrawiam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czekam na wrzuty na fejsie ps polska na błękitnym tle z napisem #thisisnotliving #konserwacja

Opublikowano

Powiem krotko, bo nie chce mi sie z klapersami wadzic - interfejs (szybkosc, plynnosc, funkcjonalnosc), online, czat (mozna gadac nawet przez kinecta i jakosc jest lepsza niz na ps4 przed headset xD), wideorozmowy, snap (bez tego nie moglbym juz korzystac z konsoli;/), uniwersalne zaproszenia (ps4 dalej tego nie ma xD), takie bajery jak natychmiastowe rozpoznawanie i witanie gracza gdy tylko wejdzie do pokoju... Sony znowu jest miliard lat za m$. MILARD (pipi)A.

pzdr.

Opublikowano

przeciez PSN dziala - tak samo nigdy nie napisalem, ze niczym nie rozni sie od Xbox Live.

Twierdze, ze roznice sie zatarly, przez  system, grupy itp. i gdyby te konserwacje wystepowaly wylacznie jak do tej pory raz w miesiacu, to jak widac ludzie sa w stanie je zniesc, skoro wciaz nikt Ona nie kupuje.

Cala reszta jak powyzej to juz szczegoly i bajery, ja osobiscie wybieram lepsze multiplatformy, ladniejsze exy niz witanie sie z kamerka, gdy wroce z pracy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moze odpal najpierw xbox one i potem z czystym sumieniem gadaj, ze "roznice sie zatarly".

blazenada.

Opublikowano

xD

Aż bym kupił.

Opublikowano

Czekam na Splatoona - polaczenie gry logicznej z FPS, prawdziwy skill, a nie jakies (pipi) dla casuali.

Nintendo to dopiero "miazga"  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

!

Opublikowano

PSN podobno znowu ma jakieś problemy:

Ciekaw jestem kim jest (albo są) osoba stojąca za tym kontem :P

Opublikowano

no ale za darmo! A NIE CZEKAJ! no ale same blu raye wieczorem się nie obejrzą.

Opublikowano

"nawet dobrze, ze hakerzy zaatakowali, wreszcie mam czas obejrzec bluraye" - sonoklaperski ponadczasowy klasyk :)

Opublikowano

ALE BYM OBEJRZAŁ  HELIKOPTER W OGNIU KTÓREGO DOSTAŁEM ZA DARMO DO KILLZONA 2 W MEDIA MARKCIE.

właśnie mi sie przypomniało jak to w sklepach z elektroniką ps3 było sprzedawane jako odtwarzacz blu ray z możliwością odpalania gier przez pierwsze dwa lata wejścia konsoli.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

I oni maja czelnosc kazac sobie za to placic. Pie..ole, nie wznawiam juz plusa, nie dosc ze gry sa chuyowe to jeszcze takie akcje, bede zebral o miesieczne kody jak wyjdzie cos na multi a tak to w dupe mnie moga cmoknac.

Cale szczescie ze gram teraz w Metro.

Ciekawe co bedzie sie dzialo w dzien premiery Destiny, can't wait.

Opublikowano

Dobrze, że załadowałem ostatnio 26 miesięcy Golda do 29 stycznia 2017 r. :P

Kto wie, może już wtedy będzie na rynku Xbox Two ;)

Opublikowano

Mogłeś dodać że zrobiłeś to za cenę 12 miesięcy PS+ i to w promocji xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.