Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Białego da radę kupić do końca roku w Polsce (bez Destiny)?

Xbon będzie biały z SO a z Destiny nogamestation.

i jeszcze bluza na rejw do tego.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

bluza konkret. jak z katalogu RPK

Opublikowano

W końcu mogłem rozpakować zakupionego dziś Xbona i nie mogę wyjść z podziwu jakim szrotem jest PS4 jeżeli chodzi o jakość wykonania w porównaniu do konsoli MS. Zarówno jeżeli chodzi o konsole, pada jak i okablowanie/headset.

Bo role się odwróciły w tej generacji, w tamtej pierwsza konsola Sony PS3 była dużo lepiej wykonana niż X360 a pod koniec wydali szrota ultra slim, w tej teraz dali szrota a następna juz będzie lepsza.
Opublikowano

W końcu mogłem rozpakować zakupionego dziś Xbona i nie mogę wyjść z podziwu jakim szrotem jest PS4 jeżeli chodzi o jakość wykonania w porównaniu do konsoli MS. Zarówno jeżeli chodzi o konsole, pada jak i okablowanie/headset.

Bo role się odwróciły w tej generacji, w tamtej pierwsza konsola Sony PS3 była dużo lepiej wykonana niż X360 a pod koniec wydali szrota ultra slim, w tej teraz dali szrota a następna juz będzie lepsza.

Po pierwsze to pierwszy Xbox ma metalową obudowę, więc polemizowałbym, że ten świecący się plastikowy FAT PS3 był lepiej wykonany

A po drugie wszystkie konsole Sony z czasem i kolejnymi rewizjami były coraz gorszej jakości, więc ciekaw jestem z czego będą PS4 robić za 4 lata, z kartonu? :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Glowne argumenty klapkow:

1) Slyszalem, ze moja babcia slyszala, ze jej sasiad slyszal, ze...

2) Tak bylo generacje temu, wiec teraz bedzie tak samo/odwrotnie

3) Czekamy na gry, przeciez beda, sony nas kocha

Opublikowano
Ja mam PS4 od premiery i mi się nic nie ściera. . Po prostu niektórzy mają taką kwasowość potu, że rozpuszczają tę gumę.

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Opublikowano

Ciągle widzę posty na forum "a działa psn?" lub w temacie tlou hd "a działa wam multi?" Placicie i online nie działa i dostajecie jakieś crapy za free :teehee: ale easye mówi, że niczym się nie różni od xbl #beczunia

Opublikowano

napisze to zatem 3 raz - od listopada zeszlego roku nie bylo takich jazd z PSNem, jak w tym miesiacu po nawalnicy atakow. Pozdrawiam.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czekam na wrzuty na fejsie ps polska na błękitnym tle z napisem #thisisnotliving #konserwacja

Opublikowano

Powiem krotko, bo nie chce mi sie z klapersami wadzic - interfejs (szybkosc, plynnosc, funkcjonalnosc), online, czat (mozna gadac nawet przez kinecta i jakosc jest lepsza niz na ps4 przed headset xD), wideorozmowy, snap (bez tego nie moglbym juz korzystac z konsoli;/), uniwersalne zaproszenia (ps4 dalej tego nie ma xD), takie bajery jak natychmiastowe rozpoznawanie i witanie gracza gdy tylko wejdzie do pokoju... Sony znowu jest miliard lat za m$. MILARD (pipi)A.

pzdr.

Opublikowano

przeciez PSN dziala - tak samo nigdy nie napisalem, ze niczym nie rozni sie od Xbox Live.

Twierdze, ze roznice sie zatarly, przez  system, grupy itp. i gdyby te konserwacje wystepowaly wylacznie jak do tej pory raz w miesiacu, to jak widac ludzie sa w stanie je zniesc, skoro wciaz nikt Ona nie kupuje.

Cala reszta jak powyzej to juz szczegoly i bajery, ja osobiscie wybieram lepsze multiplatformy, ladniejsze exy niz witanie sie z kamerka, gdy wroce z pracy.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Moze odpal najpierw xbox one i potem z czystym sumieniem gadaj, ze "roznice sie zatarly".

blazenada.

Opublikowano

xD

Aż bym kupił.

Opublikowano

Czekam na Splatoona - polaczenie gry logicznej z FPS, prawdziwy skill, a nie jakies (pipi) dla casuali.

Nintendo to dopiero "miazga"  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

!

Opublikowano

PSN podobno znowu ma jakieś problemy:

Ciekaw jestem kim jest (albo są) osoba stojąca za tym kontem :P

Opublikowano

no ale za darmo! A NIE CZEKAJ! no ale same blu raye wieczorem się nie obejrzą.

Opublikowano

"nawet dobrze, ze hakerzy zaatakowali, wreszcie mam czas obejrzec bluraye" - sonoklaperski ponadczasowy klasyk :)

Opublikowano

ALE BYM OBEJRZAŁ  HELIKOPTER W OGNIU KTÓREGO DOSTAŁEM ZA DARMO DO KILLZONA 2 W MEDIA MARKCIE.

właśnie mi sie przypomniało jak to w sklepach z elektroniką ps3 było sprzedawane jako odtwarzacz blu ray z możliwością odpalania gier przez pierwsze dwa lata wejścia konsoli.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

I oni maja czelnosc kazac sobie za to placic. Pie..ole, nie wznawiam juz plusa, nie dosc ze gry sa chuyowe to jeszcze takie akcje, bede zebral o miesieczne kody jak wyjdzie cos na multi a tak to w dupe mnie moga cmoknac.

Cale szczescie ze gram teraz w Metro.

Ciekawe co bedzie sie dzialo w dzien premiery Destiny, can't wait.

Opublikowano

Dobrze, że załadowałem ostatnio 26 miesięcy Golda do 29 stycznia 2017 r. :P

Kto wie, może już wtedy będzie na rynku Xbox Two ;)

Opublikowano

Mogłeś dodać że zrobiłeś to za cenę 12 miesięcy PS+ i to w promocji xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.