Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

co sie dzieje na głównej forumka? xd

jak wyłączyć to (pipi)

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta jakaś muza napierdala :D

Opublikowano

adblock bo mi nic nie gra

Opublikowano

no adblocka mam, już przestało

to żartownisie z administracji :D

Opublikowano

resogun na co wyszedl?

velocity x2 na vite nawet lepszy bo nie dosc ze natywna rozdzialka i 60fps tez to oled poteguje kolory i teleportowac mozna sie na planszy przez wskazanie miejsca paluchem na ekranie :P

Opublikowano

szkoda że oledowe vity wycofano na rzecz lcd, ale i tak będę polował na bundle vita + ps4

Opublikowano

resogun, tranzystor i velocity - najlepsze "exy" na PS4. mówię jak jest.

Świetne exy do ogrania na innych sprzętach.

dlatego cudzysłów, tylko resogun na niego nie zasługuje.

Opublikowano

Grunt że nie na x-boxa.

<syndrom wiedźmina 2>

Opublikowano

A co mnie interesuje Resogun? Dwie z trzech wymienionych tam gier, są do ogrania na innych platformach.

ale panie 1080p/60fps !

Opublikowano

18ETn02.jpg

Ależ riposta w stronę sonybotów. Brawo, BRAWO!

Opublikowano

#COŚ_NOWEGO

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ten post pisany jako sarkazm zyskał by na wartości

Opublikowano

A co mnie interesuje Resogun? Dwie z trzech wymienionych tam gier, są do ogrania na innych platformach.

ale panie 1080p/60fps !

nie smiac sie z resogun - jak bog da to na dniach wpadnie biale ps4 i wlasnie na resogun czekam na niego najbardziej - ac4 z forumka kupiony, jeszcze poluje na shadow fail i pedau w rurkach, w miedzy czasie demo driveclub z patchem z deszczem i moze jakos czas szybciej przeleci do wieska trzeciego

choc znajac mnie to pewnie czworka bedzie zbierac kurz jak wreszcie przyleci do mnie disgae4 na vite :P

Opublikowano

napisałem szczerą opinię bez ani grama uszczypliwości.

Opublikowano

#MStakidobry

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Mam to samo i pojawiło się to dopiero po aktualizacji golasa.W sumie to mnie to ryra,bo i tak zawsze mam w tle jakąś grę odpaloną.Jak będę gdzieś wyjeżdżał na dłużej to pewnie oddam do serwisu M$.

Mój też tak chrobocze, konsolę mam daleko ale wiadomo o jaki dźwięk chodzi - nie pamiętam czy było tak przed apdejtami które później instalowałem na gołą konsolę.

Też mam ten problem.. Nowa konsola i od razu problem..

i

Już miałem dziś zamawiać nowego Xona.Ale na "szczęście" wczytałem się mocno w oficjalne X-boxowe forum. I włosy mi dęba staneły ! Widzę że tradycyjnie na starcie nowy sprzęt Microsoftu ma wielkie problemy.Konsola chodzi jak czołg T-34 a MS nie widzi problemu. Niniejszym rezygnuje z zakupu tego "czegoś" do czasu całkowitego wyeleminowania tych usterek lub pojawiania się nowego modelu Xone.

PS "rekordzista" z Niemiec wymienił trzy egzemplarze XOne na nowe. Czeka teraz na czwarty. :D :D Wszystkie skrzeczały jak tanie chińskie drukarki. Tj. miały tą samą wadę !!! Masakra !

Wg. różnych opini,mniej lub bardziej trafnych Xbox One ma problem z odpowiednim rozdzielaniem zasilania.. Stąd po podpięciu kinecta lub uruchomieniu gry z dysku-konsola zwiększa pobór mocy i te trzaski chwilowo ustają.

Nie dość, że większy, słabszy, z zasilaczem na zewnątrz, to jeszcze coś takiego. Ale co się dziwić, w końcu to microshit

FIMPM06FBVHDX7J.MEDIUM.jpg

Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać co gorsze, kiepskie wykonanie na zewnątrz czy wewnątrz.

Opublikowano

Tylko Sony.  

Wyslane z Xbone przy uzyciu gownianego Internet Exlorera.

PS. Jak wpisywac polskie znaki? :P

Przytrzymaj na literce A

Opublikowano

Nie dość, że większy, słabszy, z zasilaczem na zewnątrz, to jeszcze coś takiego. Ale co się dziwić, w końcu to microshit

FIMPM06FBVHDX7J.MEDIUM.jpg

Tez mi zaczelo wlasnie cos skrzeczec :/

szum na nagraniu to zasluga sluchawek i odpalonego skajpa, moj egzemplarz cale szczescie smiga pieknie

Opublikowano

IGN sklecił swoje toplisty najlepszych gier na 3DS'a i Vitę:

3DS:

mpREAdU.jpg

Vita:

5U9l1Cf.jpg

@up

xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

brak olliolli, txk, a przede wszystkim w2048 i gravity rush to skandal, procz tego nie taka zla lista

Opublikowano

Tylko Sony.  

Wyslane z Xbone przy uzyciu gownianego Internet Exlorera.

PS. Jak wpisywac polskie znaki? :P

haha to sie nazywa ironia :D  :P

już nie moge dziś dawać plusów

powiem wam, że zachwycony jestem grafika w NFS Rivals, momentami w czasie deszczu lub opadów śniegu można by pokusić sie o stwierdzenie, że gra była pisana pod next gena, a jest już troche leciwa (listopad 2013), ciekaw jestem bardzo co pokaże DriveClub i CARS :)

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.