Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

co sie dzieje na głównej forumka? xd

jak wyłączyć to (pipi)

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta jakaś muza napierdala :D

Opublikowano

adblock bo mi nic nie gra

Opublikowano

no adblocka mam, już przestało

to żartownisie z administracji :D

Opublikowano

resogun na co wyszedl?

velocity x2 na vite nawet lepszy bo nie dosc ze natywna rozdzialka i 60fps tez to oled poteguje kolory i teleportowac mozna sie na planszy przez wskazanie miejsca paluchem na ekranie :P

Opublikowano

szkoda że oledowe vity wycofano na rzecz lcd, ale i tak będę polował na bundle vita + ps4

Opublikowano

resogun, tranzystor i velocity - najlepsze "exy" na PS4. mówię jak jest.

Świetne exy do ogrania na innych sprzętach.

dlatego cudzysłów, tylko resogun na niego nie zasługuje.

Opublikowano

Grunt że nie na x-boxa.

<syndrom wiedźmina 2>

Opublikowano

A co mnie interesuje Resogun? Dwie z trzech wymienionych tam gier, są do ogrania na innych platformach.

ale panie 1080p/60fps !

Opublikowano

18ETn02.jpg

Ależ riposta w stronę sonybotów. Brawo, BRAWO!

Opublikowano

#COŚ_NOWEGO

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ten post pisany jako sarkazm zyskał by na wartości

Opublikowano

A co mnie interesuje Resogun? Dwie z trzech wymienionych tam gier, są do ogrania na innych platformach.

ale panie 1080p/60fps !

nie smiac sie z resogun - jak bog da to na dniach wpadnie biale ps4 i wlasnie na resogun czekam na niego najbardziej - ac4 z forumka kupiony, jeszcze poluje na shadow fail i pedau w rurkach, w miedzy czasie demo driveclub z patchem z deszczem i moze jakos czas szybciej przeleci do wieska trzeciego

choc znajac mnie to pewnie czworka bedzie zbierac kurz jak wreszcie przyleci do mnie disgae4 na vite :P

Opublikowano

napisałem szczerą opinię bez ani grama uszczypliwości.

Opublikowano

#MStakidobry

Dostalem wadliwy egzemplarz :( podczas grania chodzi wszystko normalnie, a jak jestem w dashu to konsola strasznie brzeczy (halasuje). W sklepie nie wymienia bo otworzylem kod na forze. Troche slabo.

Mam to samo i pojawiło się to dopiero po aktualizacji golasa.W sumie to mnie to ryra,bo i tak zawsze mam w tle jakąś grę odpaloną.Jak będę gdzieś wyjeżdżał na dłużej to pewnie oddam do serwisu M$.

Mój też tak chrobocze, konsolę mam daleko ale wiadomo o jaki dźwięk chodzi - nie pamiętam czy było tak przed apdejtami które później instalowałem na gołą konsolę.

Też mam ten problem.. Nowa konsola i od razu problem..

i

Już miałem dziś zamawiać nowego Xona.Ale na "szczęście" wczytałem się mocno w oficjalne X-boxowe forum. I włosy mi dęba staneły ! Widzę że tradycyjnie na starcie nowy sprzęt Microsoftu ma wielkie problemy.Konsola chodzi jak czołg T-34 a MS nie widzi problemu. Niniejszym rezygnuje z zakupu tego "czegoś" do czasu całkowitego wyeleminowania tych usterek lub pojawiania się nowego modelu Xone.

PS "rekordzista" z Niemiec wymienił trzy egzemplarze XOne na nowe. Czeka teraz na czwarty. :D :D Wszystkie skrzeczały jak tanie chińskie drukarki. Tj. miały tą samą wadę !!! Masakra !

Wg. różnych opini,mniej lub bardziej trafnych Xbox One ma problem z odpowiednim rozdzielaniem zasilania.. Stąd po podpięciu kinecta lub uruchomieniu gry z dysku-konsola zwiększa pobór mocy i te trzaski chwilowo ustają.

Nie dość, że większy, słabszy, z zasilaczem na zewnątrz, to jeszcze coś takiego. Ale co się dziwić, w końcu to microshit

FIMPM06FBVHDX7J.MEDIUM.jpg

Opublikowano

Zaczynam się zastanawiać co gorsze, kiepskie wykonanie na zewnątrz czy wewnątrz.

Opublikowano

Tylko Sony.  

Wyslane z Xbone przy uzyciu gownianego Internet Exlorera.

PS. Jak wpisywac polskie znaki? :P

Przytrzymaj na literce A

Opublikowano

Nie dość, że większy, słabszy, z zasilaczem na zewnątrz, to jeszcze coś takiego. Ale co się dziwić, w końcu to microshit

FIMPM06FBVHDX7J.MEDIUM.jpg

Tez mi zaczelo wlasnie cos skrzeczec :/

szum na nagraniu to zasluga sluchawek i odpalonego skajpa, moj egzemplarz cale szczescie smiga pieknie

Opublikowano

IGN sklecił swoje toplisty najlepszych gier na 3DS'a i Vitę:

3DS:

mpREAdU.jpg

Vita:

5U9l1Cf.jpg

@up

xD

Edytowane przez ragus

Opublikowano

brak olliolli, txk, a przede wszystkim w2048 i gravity rush to skandal, procz tego nie taka zla lista

Opublikowano

Tylko Sony.  

Wyslane z Xbone przy uzyciu gownianego Internet Exlorera.

PS. Jak wpisywac polskie znaki? :P

haha to sie nazywa ironia :D  :P

już nie moge dziś dawać plusów

powiem wam, że zachwycony jestem grafika w NFS Rivals, momentami w czasie deszczu lub opadów śniegu można by pokusić sie o stwierdzenie, że gra była pisana pod next gena, a jest już troche leciwa (listopad 2013), ciekaw jestem bardzo co pokaże DriveClub i CARS :)

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.