Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Xone Rising

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Możecie już przestać walić tą zielenią? xD Premierzy xD

Opublikowano

No właśnie dalej się zastanawiam, kogo nienawidzić bardziej - pecetowców czy zieloną zarazę.

Z jednej strony p2w, LoL oraz 1000 gier na stemie (z czego pięć włączonych), a z drugiej największe bezguścia branży, rozpowszechnienie raka w konsolach oraz Fable. 

No ciężki wybór.

Opublikowano

Ta moda przeminie szybko. Tak samo jak niedawno z Nintendo tutaj. Mieliśmy przypływ Wii U w końcu od paru lat.

Opublikowano

komorki rakowe zaczyna produkowac juz nawet nintendo ---> new 3ds

Opublikowano

komorki rakowe zaczyna produkowac juz nawet nintendo ---> new 3ds

zaczyna od... 1998 roku? Tj od premiery GB Color?

Opublikowano

Figaro widzę bardzo próbuje naśladować najlepszych trolli, ale mówiąc prawdę idzie Ci to bardzo chvjowo.

Opublikowano

wtedy to byly troche inne czasy i mniejsza konkurencja, choc jak spojrze na sony ktore przez 17 lat produkowala prawie niezniszczalne dualshocki by nagle w imie 4theplayers i oszczednosci na nich produkowac takie tandetne dziadostwa to zal patrzec juz powoli na ta branze

Opublikowano

Figaro widzę bardzo próbuje naśladować najlepszych trolli, ale mówiąc prawdę idzie Ci to bardzo chvjowo.

Suteq, czasem mam wrażenie, że twój jedyny wkład w ten temat to ocenianie innych użytkowników. 

Opublikowano

wtedy to byly troche inne czasy i mniejsza konkurencja,

Zaciekawiłeś mnie. Weź rozwiń z łaski swojej.

Opublikowano

wtedy to byly troche inne czasy i mniejsza konkurencja,

Zaciekawiłeś mnie. Weź rozwiń z łaski swojej.

no w kieszonsolach liczylo sie tylko nintendo - mieli monopol swoim game boyem na ten rodzaj rozgrywki, reszta to byly nieudolne eksperymenty i raczkujacy waz w komorkach (co ja gadam - wtedy to chyba nawet weza nie bylo, a ruskie jaja i tetrisy)

Opublikowano

Chodzi mi bardziej o to, jak się mają te inne czasy do postu użytkownika Figaro. Bo nie widzę związku.

Owszem, są inne czasy. Nintendo chcąc pozostać graczem na rynku handheldów, musi stymulować wzrost sprzedaży sprzętu. Inna kwestia jak to zrobi, no ale to biznes. Za tydzień naku,rwią pieniędzy na 3DS'owym Smash Bros, a za pasem Pokemony i bundle z Monster Hunterem.

Trochę zmienią posmak w ustach po ostatnich wynikach WiiU.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

@Ficus

to podobnie jak teraz xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

GameGear choć technicznie potężny - padł na ryj dość szybko, 6 paluszków wystarczało na dwie, trzy godzinki swobodnego grania. Pokemony zdeklasowały rynek, sam na Colorku grałem jak opętany w Silvery xD

Opublikowano

Na zieloną zarazę najlepsze jest niebieskie antidotum.

pamiętajcie #Tylko Sony

Opublikowano

@Ficus

to podobnie jak teraz xD

teraz ma konkurencje, ktora za pare lat moze nawet nintendo wygryzc z rynku przenosniakow - smarfony i tablety

@ragus

chodzi mi o to ze w czasach gbc nie mieli konkurencji, mieli monopol wiec ich komorki rakowe i zamiary mialy wiekszy sens bo nie bylo wyboru, teraz cyrk z new 3ds jesli faktycznie tyle exow na to powstanie to wg mnie o wile gorsza zagrywka niz wtedy

Opublikowano

Nowy model i tak był w Japonii potrzebny, bo sprzedaż się mocno ustabilizowała na średnim poziomie. Dlatego też go wydają.

Opublikowano

No właśnie, te nowe modele pewnie najwięcej robią furorę w Japonii. Tam sami gadzieciarze, więc kupią każdą nową wersję tej konsolki. 

Opublikowano

No właśnie, te nowe modele pewnie najwięcej robią furorę w Japonii. Tam sami gadzieciarze, więc kupią każdą nową wersję tej konsolki. 

pamietamy:

Xone-premiera-Japonia-1.jpg

a na serio - tez jestem pewny ze niestety new 3ds to bedzie hit sprzedazowy w KKW

Opublikowano

A jakie gry wyjdą, łuhuhu.

Już się nie mogę doczekać ;D

Opublikowano

Suteq, czasem mam wrażenie, że twój jedyny wkład w ten temat to ocenianie innych użytkowników. 

też masz takie wrażenie? :D też tak myślę :D

Opublikowano

Figaro, ex4ct mysli tak samo ja Ty xD. Teraz musisz z tym zyc xD. Haha beka z klapkow zawsze na zawsze xD.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.