Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Po nowym SDK Bungie czy Blizzard podciągnęli w swoich grach rozdzielczość o ponad 40%, ale co ja tam wiem.

To znaczy, że 1080p byli blisko już wcześniej, ale obniżali żeby mieć stabilny framerate. Blizzard w rozmowie z digitalfoundry właśnie mówił, że mieli już Diablo w 1080p na X0, ale chcieli mieć 60 fps.

Edytowane przez SzczurekPB

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

PLUS PAŹDZIERNIK:

PS4:

-The Binding of Isaac

-Drive Club PLUS EDITION

PS3:

-XXX(Duży tytuł z platyną)

-XXX(Mały tytuł)

PSVita:

-Joe Danger The Movie

-The Binding of Isaac

-XXX(Gra Indie z Platyną) 

Radze się doinformować, bo The Binding of Isaac będzie w listopadzie a nie październiku.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Po nowym SDK Bungie czy Blizzard podciągnęli w swoich grach rozdzielczość o ponad 40%, ale co ja tam wiem.

To znaczy, że 1080p byli blisko już wcześniej, ale obniżali żeby mieć stabilny framerate. Blizzard w rozmowie z digitalfoundry właśnie mówił, że mieli już wcześniej Diablo w 1080p na X0.

To przecież na jedno wychodzi :) Co z tego, że np. Destiny mogło być blisko 1080p jak chodziło w 15 FPS :P

Opublikowano

Przepraszam - Czy już wiadomo, która konsola jest the best?

Czy wiadomo - kto botem a kto klapem?

wszystko wiadomo

#tylko xbox

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

1080p w Diablo 3 przyszło kosztem klatek na sekundę. Destiny w 1080p na xbone ktoś już widział?

Opublikowano

Bungie dopiero dzien przed premiera wyslalo gry do recenzentow.

Wyczuwam szrota/mala ilosc contentu.

ostrzegają przed wczesnymi recenzjami, które mogą nie oddawać ogromu gry  :).

1080p w Diablo 3 przyszło kosztem klatek na sekundę. Destiny w 1080p na xbone ktoś już widział?

ign widział.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

Pierdu pierdu. Diablo 3 na Xone przez większość czasu chodzi w 60 FPS, a jak spada to w granicach 5 klatek.

Opublikowano

W nowym SDK zapewne dwukrotnie zwiększą liczbę fps i podciągną liczbę pikseli o połowę. rotfl

A dokładnie to o 44%, więc...

Dobra łapserdaku, może sprawdzimy czy faktycznie wierzysz w to co tu wypisujesz. Załóżmy się, czy rozdzielczość w CoD: Advanced Warfare faktycznie wzrośnie o 44% do dnia premiery przez magiczną moc nowego SDK. Ja mówię, że takiego chuja. Stawka: usunięcie konta. Tylko bez odwracania kota ogonem. Przyjmujesz czy dygasz? 

Opublikowano

Nigdzie nie pisałem, że w CoD rozdzielczość wzrośnie o 44%.

Widać bardzo piecze, że zrobiłem Ci dzisiaj masakrację :)

Opublikowano

Jak to kalafior pisze, internet serious business.

Opublikowano

observer mógłby konto skasować bo na nic nie przydatny na forum (oprócz wynurzeń starego klapka), ale don przynajmniej coś wnosi poza cw.

Opublikowano

Heh

Opublikowano

Szok i niedowierzanie.

Opublikowano

nDaxxYI.gif

Opublikowano

Pierdu pierdu. Diablo 3 na Xone przez większość czasu chodzi w 60 FPS, a jak spada to w granicach 5 klatek.

Bycze łajno. Do niskich 50 spada w kampanii postacią na nastym poziomie doświadczenia. Wbij 70 i idź na szczeliny nefalemów, to przy grupie kilku czempionów/elitów zobaczysz jeszcze 10-20 mniej.

Opublikowano

Nigdzie nie pisałem, że w CoD rozdzielczość wzrośnie o 44%.

Widać bardzo piecze, że zrobiłem Ci dzisiaj masakrację :)

Taką zrobiłeś masakracje, że jak napisałem, że rozdzielczość w CoD na Xbonie według najnowszych analiz jest niższa niż 900p, to wkleiłeś artykuł z kwietnia, który mówi to samo. :teehee:

W dyskusji o CoD zacząłeś pisać że (pipi)owa rozdzielczość była na starym SDK, a ten nowy może zwiększyć rozdzielczość o 44% - nie, wcale nie pisałeś tego w kontekście CoDa. Jeśli faktycznie byś wierzył w to co wypisujesz to byś przyjął zakład, a tak przyznałeś tylko że to trolling, a Xbone jest szrotem bez startu do PS4. Tak czy owak 2:0 dla mnie i to jeszcze przed obiadem.

Opublikowano

Heh

Przestraszyli się Wiedźmina :P

I bardzo dobrze, już sporo tych gier na początek 2015 się zapowiadało.

Opublikowano

tak czy owak 2:0 dla mnie i to jeszcze przed obiadem.

mama obiad gotuje po pracy dopiero? :empathy:

Opublikowano

Heh

to wszystko przez the order

Opublikowano

Heh

Przestraszyli się Wiedźmina :P

I bardzo dobrze, już sporo tych gier na początek 2015 się zapowiadało.

Szczerze mówiąc to teraz już nie jestem nawet pewny czy kiedyś Rocksteady mówiło o lutym czy to tylko domysły były.

Opublikowano

Nie podali żadnej daty, to były tylko plotki. Nie zdziwi mnie, jak ostatecznie gra poleci jeszcze na październik.

Opublikowano

ktoś puścił parę z ust chyba z aktorów podkładających głosy i przyjęte zostało jako pewnik, że luty.

Opublikowano

Czerwiec może być. Bardzo fajny samochodzik jest w kolekcjonerce, jaram się!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.