Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

VII nie jest pełnoprawnym Dragon Questem? To co jest? Poszedł raport.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Gdybym miał wybrać w tej chwili pomiędzy konsolami MS a Sony to kupił bym Xboxa. Ale nie przez gry czy lepsze (nie tak bazarowe) wykonanie a dlatego, że klapy na tym forum całkowicie mi obrzydziły *tfu* PS4. Mając sprzęt Sony wstydził bym się tu wchodzić, wiedząc jakimi postami taki Mantis, mIras, Yeti czy (wisienka na torcie) Mendrek reprezentują mój obóz.

100% racji, wybór konsoli na podstawie postów z console wars to bdb błyskotliwy pomysł.

Apropo. To prawda, że nie będzie/ nie ma już darmowego online na ps4?

Opublikowano

nie ma darmowego neta na PS4, a do tego jest droższy niż na Xboxach i gorzej działa

Opublikowano

tak. jest droższe niż na xboksie.

Opublikowano

Gdybym miał wybrać w tej chwili pomiędzy konsolami MS a Sony to kupił bym Xboxa. Ale nie przez gry czy lepsze (nie tak bazarowe) wykonanie a dlatego, że klapy na tym forum całkowicie mi obrzydziły *tfu* PS4. Mając sprzęt Sony wstydził bym się tu wchodzić, wiedząc jakimi postami taki Mantis, mIras, Yeti czy (wisienka na torcie) Mendrek reprezentują mój obóz.

Nie ma co się zniechęcać do konsoli czytając takie CW i wypociny pokemonów pokroju Iras/Mendrek. W każdym obozie znajdzie się jakieś czarne owce.

Opublikowano

no ale za darmo

no ale daja darmowe gierki

no ale daja lepsze darmowe gierki

ps4 jest mocniejsze

Opublikowano

100% racji, wybór konsoli na podstawie postów z console wars to bdb błyskotliwy pomysł.

Jedyne rzetelne źródło informacji na temat konsol i gier zaraz obok mojego ulubionego magazynu PSX Extreme. A ty co? Dalej sugerowanie się Metacritics i opiniami opłaconych pismaków z zagranicy?

Opublikowano

w 2015 ms doda trochę ramu wpinanego w usb niczym expansion pak z n64 (bardzo konsolowa opcja) i ostatni argument też skreślimy.

Opublikowano

lepiej nie bo yano się wkurzy.

Opublikowano

Jedyne rzetelne źródło informacji na temat konsol i gier zaraz obok mojego ulubionego magazynu PSX Extreme. A ty co? Dalej sugerowanie się Metacritics i opiniami opłaconych pismaków z zagranicy?

Dosyć rzadko spotykana sprawa, ale opieram się głównie na własnym osądzie i guście, i jak by główny pkt wyboru konsoli to biblioteka tytułów, przynajmniej dla mnie. W skrócie: używam mózgu.

Opublikowano

to użyj mózgu i przekonaj mnie którą konsolę mam kupić bo nadal się zastanawiam, a cw robi mi mętlik w głowie.

Opublikowano

Dosyć rzadko spotykana sprawa, ale opieram się głównie na własnym osądzie i guście, i jak by główny pkt wyboru konsoli to biblioteka tytułów, przynajmniej dla mnie. W skrócie: używam mózgu.

Błąd. 

Opublikowano

to użyj mózgu i przekonaj mnie którą konsolę mam kupić bo nadal się zastanawiam, a cw robi mi mętlik w głowie.

Wii U, o ile nie masz. Potem się zobaczy.
Opublikowano

I w tym problem. Pamiętaj, tylko <wybrana marka sprzętu elektronicznego>

Echh od kiedy w CW na pisanie głupot ludzie odpowiadają na poważnie? :|

Opublikowano

ale ja już od jakiegoś czasu nie mam ośmiu lat.

Opublikowano

Kupił ode mnie i sprzedał od razu.

Opublikowano

No nie gadaj Fiagro, że jesteś jednym z tych co wierzą, że DQXI wyjdzie na coś innego niż na 3DS'a i tylko w Japonii xD.

Czekam na zapowiedź DQXI na 3DS-a żeby oglądać te dantejskie sceny na forach. : )

> m-moja mapa świata!11

Opublikowano

Oj tak, gów,noburza przy zapowiedzi IX była cudowna, obym i tym razem się nie zawiódł.

Tylko szkoda, że nie zagramy. No ale ok, jest Bravely Default 2.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Kupił ode mnie i sprzedał od razu.

I na imię mu janusz?

Opublikowano

dwa kafle na takiego szrota. najgorsza inwestycja w moim życiu. 7,5 gen z tabletem z bazaru zamiast pada.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

ehh 

zapomnialem ze siedzisz w zarzadzie Sony i wazniejszy dla ciebie jest zysk korporacji niz nowe gierki dla zwyklych ludzi

Przecież to xboty  jako argument w dyskusji o konsolach wrzucały ratingi i stan finansowy Sony.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.