Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

no bo ku.rwa za zdradę można było dużo golda zebrać. coś jak bungie sprzedające się activision.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ps. Jest pewna wkurzajaca rzecz w demie. Po pierwszym wymuszonym meczy Liverpool- man City, dzialajacym plynnie, kolejne klatkuja niemilosiernie (menu tez). Granie offline rozwiazuje ten problem

#4Graczy

Opublikowano

potęga chmury. pewnie tej deszczowej z drivecluba.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

no bo ku.rwa za zdradę można było dużo golda zebrać. coś jak bungie sprzedające się activision.

Ja myślę, że typ po prostu był świntuchem. Tak się nie gra. Tylko team play.

I fair play.

Edytowane przez ping

Opublikowano

ps4-vs-xbox-one-4.jpg

Prościej się nie da.

Czyli:

Objętość całkowita PS4: 4445 cm3

Objętość całkowita XO: 7217 cm3

Xbox One jest 1,624 razy większy niż PS4. Więcej niż półtora, mniej niż dwa razy większy. Mam nadzieję, że pomogłem w rozwiązaniu tego akademickiego sporu matematycznego.

Opublikowano

Tylko, ze do konsoli nikt wody nie nalewa i tak naprawde liczy sie powierzchnia, ktora konsola zajmuje stojac/lezac, bo na pewno nikt nie wpycha jej do szafki na styk.

A roznica powierzchni w pozycji lezacej to kwestia 10%.

Opublikowano

Ten pan jest taki duży, czy ps4 takie małe?

ps4sizessjauf6.png

Rączki tego pana są takie małe, czy zasilacz taki duży?

Xbox-One-Brick.png

Oczywiście, że sprzęt tego pierwszego pana jest malutki, a tego drugie duży. Nie wstydźmy się o tym pisać.

Opublikowano

Tylko, ze do konsoli nikt wody nie nalewa i tak naprawde liczy sie powierzchnia, ktora konsola zajmuje stojac/lezac

Tak, Xbox jest za gruby więc żeby nie wyszedł gorzej, załóżmy że żyjemy w świecie dwuwymiarowym i pod uwagę musimy wziąć tylko wysokość i długość. Ta cała "matematyka" i "geometria" to i tak pewnie jakieś klapersy. #tylkoxbox #fucklogic

Opublikowano

Microsoft wymienia wszystkie terkoczace bonery, a sony co? 4 tygodnie trzyma w jakieś bułgarii w serwisie sr.am? Albo trzymaja pada 3 tygodnie bo wiedzą, że i tak nie ma w co grać www.totalxbox.com/81062/microsoft-to-replace-a-small-number-of-extra-noisy-xbox-ones/

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W Czechosłowacji a nie Bułgarii

Opublikowano

Dobrze, że nie RFN.

Opublikowano

Sprawny serwis ma przysłonić fakt, że nagle jakaś gigantyczna część konsol wymaga naprawy? :lol:

Tylko, ze do konsoli nikt wody nie nalewa i tak naprawde liczy sie powierzchnia, ktora konsola zajmuje stojac/lezac, bo na pewno nikt nie wpycha jej do szafki na styk.
A roznica powierzchni w pozycji lezacej to kwestia 10%.

A dlaczego w pozycji leżącej? Ja mogę konsolę postawić pionowo i wg twojej logiki wtedy zajmuje jakieś 3-4 razy mniej powierzchni od szrota, a ty co zrobisz? Nic nie zrobisz.

Edytowane przez Iras

Opublikowano

Gigantyczna :lol: xDD gigantyczny to jest problem z bazarową jakością pada od ps4 jak i samej konsoli.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Po zagraniu w FM5, Dead Rising 3 i Killer Instinct śmiać mi się chce ze startowych exów na PS4 xD Jezu jaki pogrom, domyślałem że xbone ma lepszy line-up no ale bez przesady. Zapewne jak zagram w Ryse to znów poczuję magię plejstejszyn, czyli lipny gameplay z piękną oprawą.

nic dziwnego, w końcu Knack dla Ciebie to bardzo dobra gra

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Specyfika tematu, gdzie gówniane gry są "niszowe i niedoceniane przez Januszy".

Opublikowano

Po zagraniu w FM5, Dead Rising 3 i Killer Instinct śmiać mi się chce ze startowych exów na PS4 xD Jezu jaki pogrom, domyślałem że xbone ma lepszy line-up no ale bez przesady. Zapewne jak zagram w Ryse to znów poczuję magię plejstejszyn, czyli lipny gameplay z piękną oprawą.

nic dziwnego, w końcu Knack dla Ciebie to bardzo dobra gra

jeden z lepszych exów na ps4.

Opublikowano

Wychodzi na to, że zeszło w nakładzie ok. 7-8 mln.

Opublikowano

halo wyszło na cztery platformy i świat docenia. całkowicie zrozumiałe.

Opublikowano

coś trzeba było żeby ps4 miało "ekskluzywny content".

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A xbox to niby gdzie ma serwis? Też tam tylko są bardziej ogarnięci.
Opublikowano

xbxo to nawed nie jest grafika.

Opublikowano

A xbox to niby gdzie ma serwis? Też tam tylko są bardziej ogarnięci.

Mój akurat jedzie do Niemiec, do Frankfurtu. :P

Opublikowano

dobry serwis. mój wrócił z frankfurtu 6 lat temu i działa jak marzenie !

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.