Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

9h singla to wciaz wiecej niz jego brak, pomijam juz fakt, ze liczysz tylko glowne, bez wiekszej eksploracji, eventow, raidow i misji typu strike, ktore na wyzszych levelach nie trwaja krocej niz 1,5h... Gra wciaga przez rozwoj postaci, od multiplayera nie mozna sie oderwac. Grafiki, designu planet nawet nie bede porownywal. Na sieci cala masa ludzi hejtuje Destiny, nawet na naszym dorum znajduja sie osoby typu Zdunek wciaz powtarzajacy o srednim gameplayu, slabym wykonaniu, a gra dzien w dzien po pare godzin.

To tak jak z narzekanie na bugi w BFie i jechali po DICE, a mimo to ciągle granie :)

Dla mnie Destiny to masa świetnej zabawy i te 8/10 jakiś gości w ogóle mnie nie interesuje. Ogralem Betę, spodobała mi się to kupiłem. Mogą wystawić 5/10 i nie odbiorą mi grama funu.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale zgarbiony na taborecie? mamo czekaj, jeszcze 5 min? nie dzięki, tylko:

xbox-one-living-room-tv.jpg

Opublikowano

Przeciez kupijac teraz nawet nie mialbym z kim grac...

Ta gra jest tak dobra, ze ludzie po parunastu godzinach wrocili do ogrywania "januszowego dla Ciebie" BF i CODa. To najlepsza reklama tego exa!

Edytowane przez easye

Opublikowano

bierzesz lapa vaio i na kanapie grasz track-ballem.

Opublikowano

Przeciez kupijac teraz nawet nie mialbym z kim grac...

ty nawet w halo nie miałeś z kim grać, so...

Opublikowano

Destiny obrywa w reckach bo pomimo tego, że gra się dobrze, to jednak Bungie przed premierą przez rok czasu obiecywało cuda na kiju, epicki świat i eksplorację, największą grę w ich karierze, a okazało się, że singiel swoją wielkością/długością ledwie się zrównuje z pierwszym lepszym Halo. Pomijam już, że ich ostatnie Halo to był singiel na 10-12h, Firefight (klon Hordy z Girsa), multi, a do tego potężny kreator map Forge. Wychodzi więc na to, że Reach było bardziej dopakowane zawartością niż mega epickie Destiny.

Opublikowano

Wylacznie kreatorem, ktory i tak doszedl pozniej...

tutaj masz dokladnie to samo, eventy ruszaja od srody, podobnie Raidy itp - redaktorzy standardowo nawet ich nie sprawdzili no i znowu nie bierzesz pod uwage wielkosci map z singla, strikow, mozliwosci rozwoju postaci, wyboru klas, upgradu pukawek itp.

Kermit - mIalem i wciaz twierdze, ze po 3-4 miesiacach 3/4 osob nie rozumialo tego multiplayera i podobnie wracalo do multiplatform. 

Stary - gdybym chcial pograc w Tytana, to bym nie sprzedawal 360tki (roznice zadne prawie)

No i zrozum wreszcie ze proba namawiania kogokolwiek na kupno konsoli dla takich exow jak DR3, Titanfall, Ryse to dla mnie taka sama bzdura jakbys pisal, by lecieli do sklepow po PS4 dla Infamousa, Killzona, czy Knacka.  :teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

To, ciekawe gdzie zasilacz.
Opublikowano

To, ciekawe gdzie zasilacz.

a myślisz, że na czym oni siedzą?

Opublikowano

I saw 30 minutes of gameplay of this game yesterday.

Guys the changes are astounding. Really incredible stuff. Rockstar said their goal was to push PS4 / X1 like how they pushes PS3 and 360. The environment changes they've done are incredible.

This remaster is the real deal. New trailer should be going out soon.

Ok so a few responses.

1. I saw this at the GameStop managers conference in Anehiem. Rockstar gave a 45 minute closed doors presentation.

2. They showed us multiple locals. The city, underwater areas, country side etc.

3. Foliage has been completely reworked. Tree barks been redone, individual grass blades, wild flowers etc. This applies to underwater areas as well. Completely reworked coral reefs and underwater plants.

4. Draw distance now is INSANE. One example they showed us was the main city at night. They showed it on PS3 first amd showed us how all lighting at a distance was pre baked. In the remaster its all pre loaded in real time and is dynamic. You can see lights and traffic flow from massive distances.

5. Water rendering system has been completely redone. Rivers / Ocean / rain are gorgeous

6. No release date given. They simply said soon.

7. Animal texture work has been 100 % re done.

8. Anti Aliasing looked great with little to no jaggies. Looked 1080p to me. It was demoed on PS4.

9. Promised "new" content. One example was new songs / soundtrack / radio stations.

10. Best remaster Ive seen by far. I literally gasped at the differences.

Ok thanks for the questions I'll answer what I can.

1. Character models have been improved for sure.

2. Street detail is massively improved. Rain water now pools up on the road and honestly reminded me of Infamous Second Sons wet roads.

3. Animal and Wildlife count has been upped. They specifically mentioned how much they learned from Red Dead Remption and the original GTA5 and wanted to improve animal interactions even more.

4. Animals now sport actual fur. As in strands of hair that stick out from the actual body not just flat textures like in the original release.

5. I believe this has been in development since before GTA5s actual release as they said its been heavily worked on for over a year. Believe me you can tell. This is a complete remaster not just an uprezzed port. A huge chunk of staff have to be working on this.

Cars on the road appeared 2x more or so to me.

Cant comment on physics and such guys as much of what they showed was environmental without tons of action. They showed a lot of the beautiful vistas from a debug mode where they were free camera.

Looked 30 to me. But I believe its not locked down the FPS yet.

considering the visuals I'll be shocked if its 60 at launch but Im not confirming anything.

Thats really all Ive got on impressions guys sorry I don't have more.

Considering how much they showed I think a new trailer / release date are coming shortly but haven't had confirmation of that. It appeared to me though they were gearing up for a big reveal.

http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=129618134&postcount=1

Rockstar pokaże patałachom z ND jak się robi prawdziwe remastery. :thanks:

Opublikowano

Looked 30 to me. But I believe its not locked down the FPS yet.

considering the visuals I'll be shocked if its 60 at launch but Im not confirming anything.

Zobaczymy, zobaczymy. Mają być spadki max do piędziesięciu paru i tylko podczas największych zadym. Wzorem ND rzecz jasna.  

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Destiny obrywa w reckach bo pomimo tego, że gra się dobrze, to jednak Bungie przed premierą przez rok czasu obiecywało cuda na kiju, epicki świat i eksplorację, największą grę w ich karierze, a okazało się, że singiel swoją wielkością/długością ledwie się zrównuje z pierwszym lepszym Halo. Pomijam już, że ich ostatnie Halo to był singiel na 10-12h, Firefight (klon Hordy z Girsa), multi, a do tego potężny kreator map Forge. Wychodzi więc na to, że Reach było bardziej dopakowane zawartością niż mega epickie Destiny.

Nie jest to pierwsza i ostatnia gra w której obiecywali i będą obiecywac przed premierą cud, miód i orzeszki.

Opublikowano

Ilekroć nie wejdę do działu m$, to z miejsca trafiam na pokłady beki:

Co sie dzieje z tym xbox live!?Forza sciaga mi się już z9h a mam dopiero 39% :confused: Dramat. Sprawdzalem  i na PS4 wszystko smiga jak powinno. Moze to wina ustawien jakiś?Tez tak macie?

Nie panikuj, ja Forze do 100% ciągnąłem prawie dwa dni, za to BF4 i DR3 poszły już sprawnie. Coś tam z serwerami FM5 jest skopane, bo nawet w grze wyniki, tabele czy projekty na auta wczytują się cholernie długo.

300 tysięcy serwerów :rofl: Do mnie gry z allegro przychodzą szybciej.

Do tego Ins siedzi schowany za natem i mu chat nie działa, a jakiegoś botka w Destiny na X360 z gry wywala :lol:

Opublikowano

To jest wlasnie ta szczerosc botow. Nie wiem czy to przez to, ze zostala ich garstka na forum, efekt placebo, czy wszystkim juz Don fuche w MS zalatwil... Juz nawet nie chodzi o takie rzeczy jak nat, serwery, pobieranie exclusiva, ktore trwa dluzej niz darmowej gry z PSNu - obecnie to nawet o grach sie nic nie dowiesz.

Albo czytasz wrazenia Macka, ktory wiecznie jest zachwycony wszystkim co aktualnie ma w domu, albo ludzi, ktorzy zmieniaja zdanie w zaleznosci od tego czy zdolali sie rano wyproznic - az mi sie przypomnialy podniety Titanfall, gdy zlapalem paru z fanow Ona grajacego na "konsoli bez gier" (Vita) i mowil, ze "w sumie spoko, ale szybko nudzi i ze juz mu sie grac nie chce"

W temacie oczywiscie tego nie przeczytasz...  :ermm:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zebrało mi się wczoraj na wspomnienia i zacząłem od nowa Uncharted 2. Ta gra jest genialna. Wspaniała przygoda z ogromnymi pokładami grywalnośći. Żadne gyroski nie dorastają jej do pięt. Wizualnie bez obaw może konkurować z grami na xone. Zdecydowanie lepsza gra od wszystkiego co wyszło na one, pewnie i lepsza od wszystkiego co na one zapowiedziano.

Opublikowano

Iras:

Złożyłem wniosek o publiczne IP, zapewne w tym tkwi problem, a nie w konsoli czy serwerach. 

Mantis

BUAHAHAHAHAHA idź się lecz

Opublikowano

proba namawiania kogokolwiek na kupno konsoli dla takich exow jak DR3, Titanfall, Ryse to dla mnie taka sama bzdura jakbys pisal, by lecieli do sklepow po PS4 dla Infamousa, Killzona, Persony 5, Guilty Geara, Yakuzy Ishin czy Knacka.

fixed.

Opublikowano

Iras:

Złożyłem wniosek o publiczne IP, zapewne w tym tkwi problem, a nie w konsoli czy serwerach. 

Mantis

Najwiekszym lolem sa obecnie Twoje narzekania na PSN, pobieranie plikow, ladowanie listy znajomych i inne, skoro miales.

PRYWATNY ADRES IP  :teehee: 

Edytowane przez easye

Opublikowano

Straciłem publiczny adres miesiąc temu lolku, zerwanie umowy i podpisanie jej na inna osobę z tym się wiązało. Tak więc nie ma to z tym o czym pisałem NIC wspólnego.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dopiero 10:30, a już konkretna beka z zielonych robaków. Muszę częściej odwiedzać dział xbone, bo tam widzę same bomby prawdy. :lol:

Opublikowano

Nie pisz tak Yeti, bo niedlugo beda sobie wiadomosci prywatami wysylac  :teehee:

Ogolnie beka, ze wchodzisz do dzialu Sony i kazdy pisze szczerze swoje wrazenia na temat gier, noszenia drabiny (no moze poza aktualnymi uzytkownikami MS, dla ktorych Killzone niedawno byl najbardziej skillowa gra w multi jaka powstala, Infamous jednym z lepszych sandboxow na minimum 70h, Knack najlepsza platformowka od lat itp.) - pozniej wchodzisz do dzialu Xbona, nie dosc ze srednio 2-3 strony w temacie, z czego 3/4 postow Dona (ktory gry nie posiada), to jeszcze ludzie nie pisza tego co mysla...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Beka z podgraczy co zbyt pochopnie wnioski wysuwają (easye) lub czytać nie potrafią (yeti), już myśleli że będzie beczunia, a tu taki chuj. No ale z wywieszonymi jęzorami ,niczym Figaro po ujrzeniu złego niusa dla MS, szybko tutaj przyleciały.

Opublikowano

Iras:

Mantis

To zapodaj lepiej ocenioną grę niż U2 na one? Złości mnie umniejszanie wartości Uncharted 2, gra jest wybitna i tyle. A botki do dziś mają o nią ból dupy i myślą, że jak ją milion razy zjadą to przestanie być grą niemal doskonałą.

Edytowane przez Mantis

Opublikowano

Tak tak Ins, a kiedy ostatni raz grales TLOU i pieprzyles o PSN ktory Ci w ogole nie dziala ? Ogolnie o problemach najwiecej pisalesw ciagu ostatniego miesiaca, ale nawet nie chce mi sie szukac.

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.