Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Sam zaczales pisac obrazliwe posty, wiec teraz nie placz. Nadal zastanawia mnie dlaczego w odpowiednich tematach dzialu Xbona nie przeczytam prawdziwych opini na temat danych gier. Wchodzi sie do tego dzialu i ma sie wrazenie ze tam szpile w ogole nie maja slabych punktow, ktore wychodza dopiero w rozmowie prywatnej. 

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

a to Ryse nie jest nawet w full HD? 

ale FH 2 będzie co nie?

Opublikowano

Wchodzi sie do tego dzialu i ma sie wrazenie ze tam szpile w ogole nie maja slabych punktow, ktore wychodza dopiero w rozmowie prywatnej.

sprawa wygląda dość poważnie. żądam upublicznienia taśm prawdy.

Opublikowano

Sam zaczales pisac obrazliwe posty

Pogrążasz się. Myślisz, że jak edytowałeś posta to będzie to oznaczać, że ja zacząłem obrażanie ? Co za koleś xD

Opublikowano

sprawa wygląda dość poważnie. żądam upublicznienia taśm prawdy.

RELEASE THE KRAKEN

Opublikowano

No ja nie wiem jak mam oceniac Titanfall i czy gra jest warta kupna konsoli , gdy po 3 tygodniach rozmawiasz z Juanem, Kubsonem i innymi i okazuje sie ze wola grac w COD'a, bo ich znudzilo. Ale to tak jak z innymi piszacymi o ogromnych roznicach w grafie miedzy wersja One a 360tki, ktorzy skolei nie widza roznic miedzy COD, MGS V itp.

Edytowane przez easye

Opublikowano

#xbotgate

Opublikowano

w PS4 są kwiatki z padami, z tym, że jest dość ciepła i z PSN który więcej leży niż stoi

I znów kłamstwa.

PS4:

57266371c5bd313e0e4307321d4a4c73.png

xbone:

2981d0688133d4ab513724075181261e.png

Co jest cieplejsze?

Mamy XXI wiek, ineternet i wasze ściemy bardzo łatwo zweryfikować.

Opublikowano

chłopaki zapomnieliście wczoraj wrzucić wszystkich gifów

forza-horizon-2-hands7eypi.gif

gPKhiyZ.jpg

Opublikowano

A gdzie pisał, że PS4 jest cieplejsze od Xbone? Gdzie tu kłamstwa? Ty w ogóle kur.wa umiesz czytać? Weź się wyloguj.

Aha i średnia temperatura jest taka sama.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

No tak, PS4 cierpi na dośćciepłość, chociaż jest chłodniejsza od szrota, który na dośćciepłość nie cierpi :rofl: Logika bota. Poza tym powszechnie wiadomo, że na konsoli do gier temperatura w idle liczy się tak samo, jak temperatura w czasie grania i najlepiej wyciągnąć średnią.

Konsola znacznie wydajniejsza, mniejsza, z wbudowanym zasilaczem i lepszym układem chłodzenia na dodatek, a zielona zaraza nadal próbuje walczyć :lol:

Edytowane przez Iras

Opublikowano
Soul ustalilismy paredziesiat stron wczesniej, ze do niedawna te gry w ogole Ciebie nie interesowaly i nie byly pozycjami, dla ktorych warto kupic konsole, tymbardziej za takie pieniadze!. Lista tytulow w tamtym dniu byla dokladnie taka sama.  zarowno exow, ktore teraz wymieniasz jednym tchem jak i multiplatform, a mimo tego w tonie pelnym agresji wyzywales wszytskich od imbecyli, bo stac ich bylo na kupno "mebli do domu, na ktorych NIE MA W CO GRAC". Jestes jednym z wiekszych hipokrytow na tym forum, wiec przestan rospisywac sie kto powinien od niego odpoczac...

To ty to ustaliłeś w swojej głowie,  przepraszam, że z korzystałem z okazji i kupiłem ONE z kinectem z 900 PLN, wybacz mi !!!! Ja grzecznie, a ty dalej się sadzisz prostaku, dlatego nie mam zamiaru na ciebie marnować więcej swojego cennego czasu. Miło wiedzieć, że się poczułeś do mojej wypowiedź nawet nie musiałem pisać o kogo mi chodzi, sam się wrzuciłeś do tego grona gratulację, nie dziwota, że nie miałeś z kim grać w HALO, zdradzę ci sekret nigdy nikt z tobą nie chciał grać bo jesteś zwykłym januszem, free fragiem, woleliśmy do takich strzelać niż z nimi grać. pozdro.

Opublikowano

Fajnie się czyta tematy poświęcone Xbonowi, w których ciągle pisze się o problemach z konsolą. Miód na moje klapowe serce.

Najprzyjemniej czyta się, że Forza ściąga się już milionową godzinę, kiedy to botki ciągle bekowali z predkosci PSN xD.

Opublikowano

rasa panów ogra gta V w jedynych prawilnych 60 fps / 1080p

Opublikowano

Jedna Forza vs wszystko z psn. xD

Opublikowano

myślałem że to z GTA V

Opublikowano

myślałem że to z GTA V

dokładnie, graficznie pewnie będzie podobnie

Opublikowano

ale czy w drajwklubie pościgasz się z samolotem albo pociągiem? no nie pościgasz się.

Opublikowano

To ty to ustaliłeś w swojej głowie,  przepraszam, że z korzystałem z okazji i kupiłem ONE z kinectem z 900 PLN, wybacz mi !!!! Ja grzecznie, a ty dalej się sadzisz prostaku, dlatego nie mam zamiaru na ciebie marnować więcej swojego cennego czasu. Miło wiedzieć, że się poczułeś do mojej wypowiedź nawet nie musiałem pisać o kogo mi chodzi, sam się wrzuciłeś do tego grona gratulację, nie dziwota, że nie miałeś z kim grać w HALO, zdradzę ci sekret nigdy nikt z tobą nie chciał grać bo jesteś zwykłym januszem, free fragiem, woleliśmy do takich strzelać niż z nimi grać. pozdro.

No mam wrzucic po raz n-ty Twoje cytaty ? I tylko na to Ciebie stac - wyzywanie ludzi od prostakow, imbecyli, czy ocenianie jak ubrany jest Czezky na zlocie chwalac sie z Ty bluzy to tylko PROSTO. Jezeli jakies gry mnie nie interesuja i uwazam ze nie sa warte nawet ogrania to nie kupuje konsoli tylko dlatego, ze jest okazja i nie klaszcze uszami do gier, ktore 5 dni wczesniej hejtowalem. Rozumiem, ze gdybys mial okazje kupic Vite za 5 dyszek, to nagle pojawilyby sie GOTY gierki na ten sprzet!  :teehee: Ostatniego zdania nawet nie bede komentowal - typowy kompleks dresa z Pragi, ktorego wyzyna ambicji jest praca w sklepie z giereczkami i ratio w HALo wsrod kumpli. Pozdro 600et!

Edytowane przez easye

Opublikowano

stolica ostro się disuje.

Opublikowano

Jezu zbanujcie easye bo normalnie koles juz chyba zbyt poważnie zaczął traktować internet.

Opublikowano

No mam wrzucic po raz n-ty Twoje cytaty ? I tylko na to Ciebie stac - wyzywanie ludzi od prostakow, imbecyli, czy ocenianie jak ubrany jest Czezky na zlocie chwalac sie z Ty bluzy to tylko PROSTO. Jezeli jakies gry mnie nie interesuja i uwazam ze nie sa warte nawet ogrania to nie kupuje konsoli tylko dlatego, ze jest okazja i nie klaszcze uszami do gier, ktore 5 dni wczesniej hejtowalem. Rozumiem, ze gdybys mial okazje kupic Vite za 5 dyszek, to nagle pojawilyby sie GOTY gierki na ten sprzet!  :teehee: Ostatniego zdania nawet nie bede komentowal - typowy kompleks dresa z Pragi, ktorego wyzyna ambicji jest praca w sklepie z giereczkami i ratio w HALo wsrod kumpli. Pozdro 600et!

tumblr_maw3dluxwq1ra8x0no1_500.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.