Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Chciałbym żyć w równoległych świecie do naszego, gdzie wszystko jest tak samo poza tym, że developerzy celują w grach na konsole w 720@60 a nie w 1080@20-30.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

lol

Gry w 1080p na tym 4K nie będą wyglądały nic gorzej niż na 1080p.

Nic gorzej mówisz, to te 4k to jest grafika tak?

lol

Gry w 1080p na tym 4K nie będą wyglądały nic gorzej niż na 1080p.

Tego nie powiedziałem. Chodziło mi o to, że w gry w takiej rozdziałce pojawią się dopiero na PS5.

Na PS5 w końcu może standardem będzie 1080@60 w każdej grze.
1080 może tak 60 nigdy

Dobrze, że PC jest ostoją normalności i można grać w betonowych 60 klatkach w każdą grę. Do tego padzik, podpięcie do TV i jest konsolowy feeling, tyle że bez przycinek i loadingów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A no i gry 80% tańsze.

Opublikowano
 w 720@60 a nie w 1080@20-30.

Ponoć istnieją ludzie co nie widzą różnicy pomiędzy 30 a 60fps. Ciekawe czy to jest fizycznie (nie)możliwe. 

Opublikowano

Ponoć istnieją ludzie co nie widzą różnicy pomiędzy 30 a 60fps. Ciekawe czy to jest fizycznie (nie)możliwe. 

To dysfunkcja. Tak samo jak z ludźmi, którzy nadal twierdzą, że konsole miażdżą pecety.

Opublikowano

Ponoć istnieją ludzie co nie widzą różnicy pomiędzy 30 a 60fps.

Tak, są tacy ludzie. Zwą ich januszami.

Opublikowano

To dysfunkcja. Tak samo jak z ludźmi, którzy nadal twierdzą, że konsole miażdżą pecety.

bywają i tacy którzy nie mogą grać w gry FPP bo ich mdli :P

Opublikowano

To tak jak mnie w Crysis 3 na ps3. 

Opublikowano

Są też tacy, którzy są klapkami, a nie ograli TLOU i GTA V, za to od razu był preorder na sandboxa Ubisoftu.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Bekowy ten launch trailer Forzy, podpis "all in game footage", a pokazali zero gameplayu xD

No i ragus dostający spazmów z powodu SAMOLOTÓW w tle

Te samoloty na 3 gifie 0_o.

Chcę xboxa.

a potem bekujący z jarających się drzewami klapków w DC, nie no, spoko hipokryzja.

Opublikowano

a potem bekujący z jarających się drzewami klapków w DC, nie no, spoko hipokryzja.

Co? Wracaj na neogafa. Może kiedyś ciebie przyjmą

#awwYiss

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Nie przyjmą, bo konsolę kupi dopiero w 2017 a podczas premiery BloodBorn, pierwszy będzie szczekał na forumku.

2016 :)

inersf.gif

Opublikowano

Jeszcze sto postów, w których będzie łączył angielski z polskim, "no bo na gafie tak piszo" i może przyjmą.

Opublikowano

Ale kup Figaro tak jak ja zamierzam Bloodborne na premierę żeby im pokazać, że jest popyt.

Opublikowano

Ale kup Figaro tak jak ja zamierzam Bloodborne na premierę żeby im pokazać, że jest popyt.

Żebym sobie przez rok oglądał instrukcję?

Pomyślę.

nvF5Fcp.gif

xD

Opublikowano

Ciekawe czy jak wymuszę w ps4 tryb 720p, to gry nie mające stałych 60FPS (TR, KZ) nagle dobiją do sześćdziesiątki. 

Opublikowano

Na 100%

Opublikowano

lol, serio Figaro xD ?

Opublikowano

No no, no problem.

weve-got-a-badass-over-here-tee-shirt-a6

Opublikowano

Żebym sobie przez rok oglądał instrukcję?

Pomyślę.

nvF5Fcp.gif

xD

Nooo, ja tak zrobię.

Opublikowano

będzie o mgs v, silent hills i pes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.