Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

ja odrazu mowilem ze syf i skasowalem pre-ordera, 

tak btw 

Bluber ladnie zmaskarowal klapkow cos jak 

ams878.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Da się jakoś zmienić tą niebieską tapetę w menu?

Dopiero z firmware 2.0 gdzieś pod koniec roku...

haha jezu jaka bieda nawet tapety nie można zmienić, sony chyba za mocno wzięła sobie do serca słowa konsola cnie, no i firmware 2.0 kiedyś tam, deszcz kiedyś tam, obsługa mp3 kiedyś tam #thisiswaiting

Opublikowano

Na xbonie też nie ma w co grać, ja to bym chciał wiiu :(

zapraszam do zielonych, pogramy w horde w  SO, pojeździmy po burakach, zrobimy kamapnie w coopie w aureola szefa kuchni i potłuczemy noobów w tytanowym januszu.

Opublikowano

zapraszam do zielonych, pogramy w horde w SO, pojeździmy po burakach, zrobimy kamapnie w coopie w aureola szefa kuchni i potłuczemy noobów w tytanowym januszu.
No, gra 6/7-10, crossgenowy racer, kotlet i multiplatforma to absolutne deal-breakery.
Opublikowano

Do tego masakrowanie dildem w coopie dead rising, tanczenie w dance central, skutery wodne oraz masakrowanie lewactwa w killer instinct oraz najpiękniej wygladajaca gra next gen only on xbox a klapki co smutne 400 osob na serwerach shadow faila i cienie na medium w przenoszeniu drabiny drugi raz?

Opublikowano

Nie czaje tak niskich ocen Destiny, podobnie jak ludzi piszacych ze to sredniak, a 3 dni po premierze maja ponad 20h na liczniku i codziennie robia ustawki po nowy drop. Cos ala Zdunek hejtujacy gre przed premiera, po premierze, a teraz narzeka, ze szkoda, ze nie moze w to pograc z kumplami na PS4.

Porownywac contentu z Rachem moze jedynie osoba, ktora Destiny nawet nie odpalila.

Tez mi sie wydawalo, ze rodzajow broni jest nie wiele, bo przeciez wszystkie sa jakos do siebie podobne, ale wystarczy poswiecic pare godzin, by zobaczyc jaka ogromna roznica jest w tych samych klasach pukawek, przez zwykly celownik, recoil, pojemnosc magazynka, czy dostepne upgrady. Nie mowie juz o broniach rzadkich, unikalnych, czy legendarnych.

Ta gra wciaga bardziej niz Borderlands, glownie przez polaczenie singla ze swietna rozgrywka wieloosobowa. Ja tam sie oderwac nie moge.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak to jest jak wyboru konsoli dokonuje sie po lekturze CW.

ja PS4 wybrałem po lekturze CW, głównie Xboty mnie przekonały, dzięki jeszcze raz :thumbsup:

Opublikowano

zapraszam do zielonych, pogramy w horde w SO, pojeździmy po burakach, zrobimy kamapnie w coopie w aureola szefa kuchni i potłuczemy noobów w tytanowym januszu.
No, gra 6/7-10, crossgenowy racer, kotlet i multiplatforma to absolutne deal-breakery.

tymczasem co na ps4? tlou kotlet z przed roku przynieś drabine połóż palete w hd, drive clab f2p poćwiartowany na dlc, lbp3 cross genowa multiplatforma i infamouse ss które tez jest sredniakiem?

jak tam bijatyki na ps4? coś od czasów injustice sie pojawiło? a jakies recery poza nfs-em?

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Ja kupiłem ps4 dla don't starve'a

Opublikowano

tymczasem co na ps4? tlou kotlet z przed roku, drive clab f2p poćwiartowany na dlc, lbp3 cross genowa multiplatforma i infamouse ss które tez jest sredniakiem?
Cieszę się że to rozumiesz, jak widzisz wiec i tu i tu jest chhuuujowo wiec czemu namawiasz kogoś do czegoś chuujjowego.

Ja kupiłem ps4 dla don't starve'a

Nie zawiodles się?
Opublikowano

Bonsai i w co tam sobie pykasz na Xbox One?

Forza 5, Dead Rising 3 a obecnie multi w Ryse, ktore jest zaskakujaco wciagajace. Z zadna z gier nie skonczylem jeszcze przygody (w DR3 dopiero zadrapalem powierzchnie tego tytulu), a tu wkrotce Horizon 2 uderzy, tytul w ktorym sie pewnie zatrace juz na calego, jakby tego bylo malo to wkrotce Sunset i jak kolekcja szefa kuchnii wyjdzie to chyba zwariuje i nie bede wiedzial za co sie chwycic. Nawet wylaczajac tytuly startowe na Polska premiere to w tym roku i tak wiecej ekskluzywnego grania jest na XO, no chyba ze liczymy indory :whistling:.

Ehh na ps4 nie ma i predko nie bedzie takich dylematow :confused:, Microsoft taki zly, Sony takie dobre.

PS. Przekreciles moj nick, nie zglaszam tego do moderacji i mam nadzieje ze nie zostaniesz ukarany.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

rozumiem, że grałeś juz i czytałeś recenzje SO, Forza Horizon na xboxie 360 robi inny team, chętnie kupiłbym więcej takich kotletów jak kolekcja Halo.
Opublikowano

najpiękniej wygladajaca gra next gen only on xbox

O jaki tytuł ci chodzi bo chyba nie o Ryse ?

Opublikowano

@ex4ct_pl nie, nie zawiodłem się. Bardzo fajna gra polecam grać na konsoli bo na pecetach grają dałny hehe

Opublikowano

Również jestem na tak! skończyłem wczoraj po kilku dniach łupania i zdecydowanie polecam. Przede wszystkim GRAFIKA. Nie widziałem piękniejszej gry na konsolach tej czy poprzedniej generacji, serio, nie ma nic ładniejszego na jakimkolwiek sprzęcie. Niektóre ujęcia w zamkniętych pomieszczeniach, czy nawet otwarte plany to niekiedy fotorealizm. Oprawa niszczy system i biorąc pod uwagę mega marny system walki i mechanikę zabawy mamy tu taki xboksowy Heavy Rain - jest przefilmowo, przepięknie, z fajnymi postaciami i zadaniami, ale same walki, czy jak ktoś wspomniał proste czynności typu rzucanie czy podnoszenie czegokolwiek to już porażka. System walki również mega bieda, ale finiszery z kolei to poezja i nigdy się nie nudzą. I pierwszego przeciwnika i finałowego bossa załatwiamy tym samym, 2 przyciskowym combosem, pilnując uników jak w Batmanie, to chyba wszystko tłumaczy. Ogólnie jednak baaaardzo polecam, do grania wziąć browara, popcorn i laskę z boku żeby patrzyła i jest kilka filmowych wieczorów jak znalazł. No i ta grafa...

Staram się przebrnąć przez tą gre, od tygodnia ledwo przejdę czapter i juz mam dosyć. Graficznie to miazga, nie widziałem ładniejszej gry na konsole nowej generacji (srry tlou) miazga a to gra startowa @_@ zbroje, oświetlenie, modele postaci, nextgen pełną gębą, ale cała reszta woła o pomstę do nieba, tak płytkiej mechaniki gry i liniowej rozgrywki to chyba w żadnym slasherze/grze akcji nie widziałem. Co razi to bugi, ai sojuszników (stoją jak kukły mimo że ja jestem w środku walki i obsługuje 10 chłopa i dają się mordować od tak) atak klonów , naraz na arenę wchodzi 5 chłopa z tą samą japą co też jest dziwne, poźniej noszą maski i hełmy co juz tak nie razi oka. Sterowanie, rzucanie oszczepami i podnoszenie ich to kara T_T co za debil to wymyślił. Piruety i egzekucje piękne, gra rusza się ślicznie. Fabularnie dobrze ale bez fajerwerków narazie, gra to pisanka, ładnie wygląda ale pusta w środku, bardziej tech demo, pokaz możliwości niż gra. Świetny ex ale gameplayowo nuda straszna.

bomby prawdy.

Opublikowano

No titanfall na 360 tez jest fhui rozmazany i brakuje mu wielu efektów świetlnych, ale to nieprzeszkadzało easye pisać, że gra wygląda praktycznie tak samo.

Tak, bo Titanfall na xbone wcale nie jest rozmazany :lol:

i2OVQfgFVNs4D.PNG

i09GJBtdG18Ho.PNG

Jak w ogóle zielona zaraza śmie przywoływać Titanfalla w kontekście Destiny, grafiki i różnic generacyjnych :wallbash:

Opublikowano

grałbym na kierownicy w destiny <3. a nie, CZEKAJ!

Opublikowano

Przepraszam za przekroczenie nicku, słownik w telefonie to zrobił, (pipi)bbany android, chce mojego iOS.

Opublikowano

Również jestem na tak! skończyłem wczoraj po kilku dniach łupania i zdecydowanie polecam. Przede wszystkim GRAFIKA. Nie widziałem piękniejszej gry na konsolach tej czy poprzedniej generacji, serio, nie ma nic ładniejszego na jakimkolwiek sprzęcie. Niektóre ujęcia w zamkniętych pomieszczeniach, czy nawet otwarte plany to niekiedy fotorealizm. Oprawa niszczy system i biorąc pod uwagę mega marny system walki i mechanikę zabawy mamy tu taki xboksowy Heavy Rain - jest przefilmowo, przepięknie, z fajnymi postaciami i zadaniami, ale same walki, czy jak ktoś wspomniał proste czynności typu rzucanie czy podnoszenie czegokolwiek to już porażka. System walki również mega bieda, ale finiszery z kolei to poezja i nigdy się nie nudzą. I pierwszego przeciwnika i finałowego bossa załatwiamy tym samym, 2 przyciskowym combosem, pilnując uników jak w Batmanie, to chyba wszystko tłumaczy. Ogólnie jednak baaaardzo polecam, do grania wziąć browara, popcorn i laskę z boku żeby patrzyła i jest kilka filmowych wieczorów jak znalazł. No i ta grafa...

Staram się przebrnąć przez tą gre, od tygodnia ledwo przejdę czapter i juz mam dosyć. Graficznie to miazga, nie widziałem ładniejszej gry na konsole nowej generacji (srry tlou) miazga a to gra startowa @_@ zbroje, oświetlenie, modele postaci, nextgen pełną gębą, ale cała reszta woła o pomstę do nieba, tak płytkiej mechaniki gry i liniowej rozgrywki to chyba w żadnym slasherze/grze akcji nie widziałem. Co razi to bugi, ai sojuszników (stoją jak kukły mimo że ja jestem w środku walki i obsługuje 10 chłopa i dają się mordować od tak) atak klonów , naraz na arenę wchodzi 5 chłopa z tą samą japą co też jest dziwne, poźniej noszą maski i hełmy co juz tak nie razi oka. Sterowanie, rzucanie oszczepami i podnoszenie ich to kara T_T co za debil to wymyślił. Piruety i egzekucje piękne, gra rusza się ślicznie. Fabularnie dobrze ale bez fajerwerków narazie, gra to pisanka, ładnie wygląda ale pusta w środku, bardziej tech demo, pokaz możliwości niż gra. Świetny ex ale gameplayowo nuda straszna.

bomby prawdy.

Dla kogo bomby prawdy ? Ryse to dla mnie najładniejszy tytuł na XO ale nie najładniejszy jeśli chodzi o tytuły next genowe przed nim stawiam K:SF I:SS choć nie wiele im on ustępuje :)

Opublikowano

zielona zaraza się rozprzestrzenia

Mr-Burns-screenshot.jpg

good... good...

Opublikowano

Microsoft had $85.7 billion in cash and short-term investments as of June 30, of which $77.1 billion was held overseas and would be subject to “material repatriation tax effects” if brought back to the U.S., the company said in a filing with the U.S. Securities and Exchange Commission. Microsoft will use some of that overseas cash to fund the purchase, saving the taxes, a person familiar with the matter said earlier this week.

tylko żeby nie płacić podatku xD MStakieDobre

Mają tyle kasy, a wypuścili słabszego bubla od umierającego Sony... żenada.

Opublikowano

spoko wyjdzie expansion pak z dodatkowym ramem jak za czasów n64 to będzie silniejszy.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano
Uwaga,mam propozycję.W związku z szumem wokół GTA V.Może wspólnie zorganizujemy akcje przeciwko komercyjnej polityce Rockstar,bo z jakiej racji mamy drugi raz płacić za ten wspaniały tytuł.Większość graczy zakupiła grę na Ps3 i pewnie nadal ja mają,dlatego też żądajmy upgrade'u do wersji ps4 za symboliczne 39zł,jak to miało miejsce w przypadku Battlefield 4 chociażby!Tylko jak wyrazić taki protest?pisać do Sony?zbierać podpisy?

jeszcze polzka nie zgineła

Opublikowano

z destiny coś takiego robią chyba. kupisz na past-geny to potem możesz sobie ściągnąć cyfrówkę na ps4/xbona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.