Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

no wiem. nikt normalny dwa razy nie kupił by destiny.

Opublikowano

A jakby przycebulic , kupic na PS3/X360 sciagnac na PS4/XO - Sprzedac gre z PS3/X360? Jest jakis pass w wersjach na stare konsole?

Mazzeo - Ty  w kodach cebulowych dobry jestes, jak to jest?

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

rasa panów otrzyma w styczniu jedyne prawilne GTA V (1080p/60) a zaraz potem równie prawilny Witcher 3

rockstar nie jest głupie , trza wydymać konsolowców na 279 PLN przed Świętami 

Opublikowano

Panow heńkow chyba, co dostaja gry 1,5 roku po konsolowej premierze i rzucaja sie na piratebaya, mimo, ze gry maja po stowce xD

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

rasa panów otrzyma w styczniu jedyne prawilne GTA V (1080p/60) a zaraz potem równie prawilny Witcher 3

rockstar nie jest głupie , trza wydymać konsolowców na 279 PLN przed Świętami 

2479220-1578648373-gw-cl.gif

Opublikowano

nie wygodne bomby prawdy :)

KopEr też byś ciągnął z piratebay gierki na ps4 czy xbona 

myslisz ze dlaczego xbox 360 sie tak dobrze sprzedawał

HEHEHE

Opublikowano

Przede wszystkim GRAFIKA. Nie widziałem piękniejszej gry na konsolach tej czy poprzedniej generacji, serio, nie ma nic ładniejszego na jakimkolwiek sprzęcie. Niektóre ujęcia w zamkniętych pomieszczeniach, czy nawet otwarte plany to niekiedy fotorealizm. Oprawa niszczy system i biorąc pod uwagę mega marny system walki i mechanikę zabawy mamy tu taki xboksowy Heavy Rain

graficznych spustów ciąg dalszy:

wykonanie postaci na cut scenkach u Crytek'a VIII generacji:
ibwKAtLBIiLev3.gif
I u ND (alias Noszenie Drabiny) VII generacji:
tumblr_mpvzklRIrQ1rqbtm2o1_500.gif

wykonanie postaci w grze właściwej (gameplay):
2451693-5674065686-Ryse-.jpg

20577joel-hit-face.png

I to ma niby być ten killer? Przy takim szrocie jak ps3? xD 

wykonanie otoczenia podczas gameplayu (+ dla porównania) także z U&GOW3:

2573836-screenshot0051.jpg

2518398-the-last-of-us-screendyubx.jpg

2393370-uncharted3drakesdecepwx5kv.jpg

2608022-n2.jpg

no tu faktycznie jest lepiej. Nieźle jak na początek next gena, ale powiedzmy sobie szczerze, Ryse to taki xboxowy The Order z równie małymi przestrzeniami, podczas gdy powstałe na 8 lat starszych sprzętach gry Epic Games i  ND prezentowały nierzadko dużo szerszy teren działań i swobodę ruchu. Niech wydadzą coś wykraczające poza rynny, to boner zasłuży na miano next gena, bo na razie to xDDDDD nie next gen.

że niby jestem graficzną kurtyzaną? mam (tzn. będę mieć) hardware z 50% lepszym GPU, to sobie moge.  8)

Opublikowano

Co ty cpiesz to ja nawet nie...

Pomijam juz fakt ze screen "in game" z TLoU gdzie Joel deska dostaje to jest z tego oszukanego rendera gdzie AI wrogow bylo znacznie lepsze. Pelniak nie ma z tym nic wspolnego, ogralem obie wersje z PS3 i PS4 i nie ma nawet co porownywac grafiki miedzy Ryse a TLoU / Uncharted czy Gearsami. W ruchu ta gra wyglada FENOMENALNIE, obok KZ SF, Infamous, Crysisa 3 i Metro Last Light na PC Ryse jest najladniejsza gra jaka w zyciu widzialem (mowimy o technikaliach wiec fani nintendo prosze na mnie nie patrzec z pod byka).

And deal with it

i2V5GZqrqGzNK.jpg

No ale tak, ja gram, ty bawisz sie w male jpgi i na ich podstawie budujesz opinie, no litosci kur...

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

hardware o 50% mocniejszy, a najlepiej wygladajacym tytulem next gen jest Ryse

#sonytakiedobre

Opublikowano

#sonytakiedobre

XD

co te boty ćpają to ja nawet nie

2617940-nicolas-cage-laughing.gif

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

#sonytakiedobre

XD

Ta kwestia już była poruszana, rozpuszczalnik cpają boty jedne.
Opublikowano

Ejże, ejże, ależ ja też widziałem już Ryse live i wiem że wygląda lepiej, gorzej natomiast że to ten sam typ rynny co order.

No ale tak, ja gram, ty bawisz sie w male jpgi i na ich podstawie budujesz opinie, no litosci kur...

zrozumiałem ideę tematu i źle, taknie?  <_<

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

ryse ma system walki jak z asasyna, takiemu pierwszemu lepszemu irasowi by się spodobało no, ale na xboksie no to jak?

Opublikowano

#sonytakiedobre

XD

Nie XD, Nie jakies oklepane gify tylko taka jest prawda Ryse jest najlepiej wygladajaca gra na next genty

no ale chetnie poczytam o twoich typach ( chociaz po tobie mozna sie wszystkiego spodziewac bo ty nawet widzisz 60fps w 30fps filmiku z jutjuba nie wspominajac juz o failu z wiedzminem xD )

Opublikowano

#sonytakiedobre

XD

Nie XD, Nie jakies oklepane gify tylko taka jest prawda Ryse jest najlepiej wygladajaca gra na next genty

no ale chetnie poczytam o twoich typach ( chociaz po tobie mozna sie wszystkiego spodziewac bo ty nawet widzisz 60fps w 30fps filmiku z jutjuba nie wspominajac juz o failu z wiedzminem xD )

Infamous SS to gra która jest zdecydowanie ładniejsza.

Opublikowano

hmm, nie jest, teraz piszę to całkiem serio <reflektuje się w oczach opinii społecznej>

zresztą o obydwu nikt nie będzie za rok pamiętał. 

Opublikowano

Ty serio myślisz, że Twoje wypowiedzi w tych kwestiach ktokolwiek będzie brał na poważnie po tych wszystkich głupotach, które wcześniej wypisywałeś?

Pytam się bo chciałbym wiedzieć, czy jesteś taki naiwny czy może...

Opublikowano

Ryse to podium tytułów next gen jeśli chodzi o oprawę , niewątpliwie jest to najładniejszy tytuł na XO ale nie najładniejszy jeśli chodzi o tytuły next genowe dla tego ląduję na najniższym stopniu podium a tuż przednim plasują się K:SF I:SS choć nie wiele im on ustępuje :)

Opublikowano

Infamous ma otwarty świat, 1080p i framerate niespadający poniżej 30 klatek. Nawet pomijając fakt, że jest grą co najmniej dwie klasy lepszą, stawianie obok niego tego korytarzykowego crapiszcza jest niepoważne.

Opublikowano

1080p30fps vs 900p30fps

A3e7r3.gif

Open World vs korytarz world

A3e7r3.gif

Dodatkowo w Infamous jest na głownym bohaterze 120 tys polygonów a w Ryse głowny bohater to 85tys polygonów

A3e7r3.gif

Wygładzanie w Infamous jest dwa razy większe niż w Ryse

A3e7r3.gif

Oświetlenie czy elementy cząsteczkowe są w Infamous też lepsze niż w Ryse

A3e7r3.gif

Proszę więc was, może odpowiadać wam design Ryse, bo jest "realistyczniejszy" czy coś innego, ale technicznie Ryse jest daleko w tyle za Infamous, dziękuję za uwagę.

hqdefault.jpg

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Open World vs korytaż world

A3e7r3.gif

Khadgar xD

Edytowane przez Ludwes

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.