Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

słyszę wyraźnie i spijam nienawiść płynąca spod twoich klaperskich palców.

Przeprowadzone badania wpływu kolorów na naszą psychikę wykazują, że zieleń ma kojący wpływ na układ nerwowydziała relaksacyjnie i odstresowuje.

Edytowane przez tk___tk

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Co za debile tam piszą :D

Wszystkiemu winny jest Roger, czli naczelny portalu. On sam w PSX Extreme dobrze pisze, ale nie nadaje się na naczelnego. Wystarczy skupić się na dobraniu odpowiedniej ekipy (PSX płaci, więc nie trzeba szukać ludzi bez doświadczenia), dobrej autoryzacji tekstu przed publikacją i problem z głowy. W przypadku ppe.pl wszyscy chyba sami publikują. Wstyd, że taki news się pojawił. Gdyby to się zdarzało rzadko, to można byłoby wybaczyc, ale kwiatki na ppe lądują codziennie. Szkoda, że amatorstwo na ppe.pl źle wpływa na wizerunek pisma. 

A co najlepsze nius dalej wisi na portalu :D

Sorry, ale jeżeli aspiruje się do dużego szanowanego (tak mi się przynajmniej wydaje) portalu o grach to takie kwiatki nie powinny wychodzić na światło dzienne.

Jeżeli ktoś nie nadaje się do roboty to znaczy, że trzeba się go pozbyć albo dać mu inną bardziej odpowiadającą funkcję. Ja rozumiem, że ktoś kocha gry chciałby o nich pisać czy prowadzić jakiś portal z tym związany, ale jeśli nie potrafi się przetłumaczyć poprawnie kilkunastu linijek w cale nie trudnego tekstu to widocznie coś jest na rzeczy, a z tego co tu czytam to nie pierwsza taka gafa na tym portalu.

Rzekłem.

Opublikowano

jak im pasuje to aspirują, a jak nie to są taką tam sobie fanowską stronką o gierkach. klasyczne zachowanie click-baitów na całym świecie. #GamerGate

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

YETI

Order to będzie bardzo dobra gra, taka 8/10. Niestety, ze względu na brak co-op czy multi nie ma co liczyć na wyzsze oceny. Za tytułem stoją dwie bardzo dobre ekipy developerskie, gra dostała dodatkowy czas na ukończeniu i pewnie masę kasy od Sony. Mocno trzymam kciuki za ten tytuł, bo desing, czas wiktoriański, ogólna otoczka, to goty i oby gra okazała się sukcesem, to nadgracze otrzymają kolejną serie (ciekawe jakby nazwali drugą część, Order 1886 2, czy Order 1887? ;) ).

Yeti i jego wróżenie z fusów na podstawie gifów, podobnie mówiłeś o Destiny, miała być wy(pipi)ana gra a jak wyszło każdy wie, tylko Ci co tak na niego liczyli, wmawiają sobie, że jest cool, w ogóle nie czują się przez Bungie wydymani.Także to Twoje pitolenie jak będzie the order to sobie możesz w buty wsadzić, czas pokaże jaki będzie, miałem przyjemność zagrać i nie wyglądało to obiecująco, szykuje się drugie RYSE, piękna oprawa z korytarzami i mdłym gameplayem, no ale Ty wiesz przecież lepiej, c'nie?

Wmawiają sobie, że jest cool, haha, to ty wmawiasz sobie jakieś idiotyzmy. Destiny to swietny tytuł, od którego trudno się oderwać. PvP to sam miód, czuć tu Halo na każdym kroku, co sam przyznałeś, gra się świetnie. Poza tym są jeszcze straiki, niebawem raidy, w story jestem dopiero na księżycu, bo ciężko oderwać się od pvp. W tej grze ciągle pojawia się coś nowego, wejdz do temtu Destiny i poczytaj sobie co ludzie sądzą o tej grze. W sumie to nie ważne, bo oni pewnie sobie tylko wmawiają, że jest super. :lol:

Opublikowano

Gra dobra i na tym koniec a miala byc 8 cudem swiata, gunplay daje rade w koncu to gra od bungie. Reszta mocno przeciętna, pierwsze wrażenie na plus ale im dalej w las...

Btw destiny to najgorzej oceniona gra tego studia.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Perez pisal, ze oni nie sa agencja prasowa zeby sprawdzac kazdego newsa z osobna. Takze jak juz chcecie tam wchodzic to sie przyzwyczajcie.

Opublikowano

O 10:08 zadzwonił do mnie Czezky i swoim radiowym głosem rozkazał kupić xboxa. Jak trzeba, to trzeba.

Opublikowano

Transistor, TLOU Remastered, Resoun, Knack (it's THAT good), Yakuza Ishin, Wolfenstein.

Wymieniłem 6. Prosiłeś o 5, a ja wymieniłem 6. Handluj z tym, suczko kanałowa.

Zapowiedzieli Yakuze po angielsku czy wrzucasz z desperacji japonska wersje ? Serio pytam.

Opublikowano

Może niech botki w niedesperacji wymienią pięć killerów na xbone :whistling:

Opublikowano

Horizon 2 będzie killerem i to styka.

Opublikowano

patrzac na tegoroczny lineup interesujacych mnie tytulow ekskluzywnych to tez twierdze w pelni przekonany, ze Horizon2>>>>>>>>>>wszystko z ps4

Opublikowano

Żadna z tych gier nie była next genowa w przeciwieństwie do gier jakie wyszły na PS4,tam chociaż grafika była next genowa.

LongIncompatibleEider.gif

Opublikowano

Od roku prują japy "tylko xbox!", a jak przychodzi co do czego, to się okazuje, że pierwsza warta uwagi gra dopiero wyjdzie. Rok po premierze.

Opublikowano

O 10:08 zadzwonił do mnie Czezky i swoim radiowym głosem rozkazał kupić xboxa. Jak trzeba, to trzeba.

No Jaczes kupił Vitę to będzie miał kozacki kontroler do Xone.

Opublikowano

pewnie przejdzie danganronpe2, popyka troche w uzbierane gierki z plusa i opyli again

Opublikowano

Od roku prują japy "tylko xbox!", a jak przychodzi co do czego, to się okazuje, że pierwsza warta uwagi gra dopiero wyjdzie. Rok po premierze.

a na ps4 wartych uwagi nawet jeszcze nie zapowiedzieli :(

Opublikowano

Wiesz może nie każdego zadowoli gra, ktora ledwo przekracza 80% na metacrticu (rurkowiec i patrz pies) a jak wymieniłbym titanfall to zaraz beczunia, że 792p ble ble ble. Exact mówi, że chcociaz grafika nextgenowa była, sorry jak dla kogoś to jest wyznacznikiem nextgena to niech odpali sobie crysisa 3 na ultra i się jara.
Opublikowano

Dead Rising 3 - najlepsza gra startowa tej generacji.

Opublikowano

Horizon 2 będzie killerem i to styka.

Horizon guvno bo otwarty swiat, slabsza grafika i pelna swoboda - komu to potrzebne w racerze xDDD

To co, klub PPE gotowy na wspolne koszenie burakow ?

09iXlOU.jpg

tak wiem, miszcz painta

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Ale bym ponapier,dalał z Wami, chłopaki. Gdybym miał hajs to dla samego FH2 Xbox One już by do mnie leciał. A jeszcze kolekcja szefa kuchni i SO będą, hnnnnng.

Opublikowano

@Bansai

god_damn_right_breaking_bad.gif

Rzuc to Ryse i chodz grac w Dead Rising xD

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Dead Rising 3 - najlepsza gra startowa tej generacji.

Wiesz może nie każdego zadowoli gra, ktora ledwo nie przekracza 80% na metacrticu

Opublikowano

@hav3n

Po 17ej chetnie moge pograc, jestem gdzies pod koniec 3 chaptera.

Opublikowano

50% sprzedanych Destiny w uk to wersje na xboxy a tyle bylo hajpowania ze strony sony hihi

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Najpierw jechanko - klapy to, klapy tamto, a jak się okazuje, że boty też grają, to teraz będzie jaranko?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.