Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

To, że ja jako posiadacz PC jestem przyzwyczajony do kupowania gier w formie cyfrowej w postaci kluczy licencyjnych. No ale rozumiem, mogłem użyć sformułowania, które dotrze na rynek konsolowy za kilka lat więc sorry za brak precyzyjnego sformułowania.

W skrócie, nie znasz "branży".

Porównanie z kluczem zakupionym na keye.pl a licencją na wydanie gry, ehh piękne :thumbsup:

Sorry, że pewne aspekty podstaw językowych są dla was za trudne, ale to nie moja wina, że obecne nauczanie w kraju to patologia. Jakoś inni potrafili zrozumieć kontekst wypowiedzi a jedyną grupą z problemami są wyznawcy konsoli Sony. Nie macie jakiś składek do zrobienia przypadkiem? To wam wychodzi najlepiej. Tylko wpierw umowę licencyjną przeczytajcie :sorcerer:

Aha, czyli " zrobiłem gafę, do której się wszyscy odnoszą, ale udam, że to inni są kretynami", nie poniżaj się i więcej nie pisz o licencjach lepiej.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
Widzialem ostatnio njusa, ze w lbp3 bedzie mozna zrobic gre kazdego gatunku.

Nareszcie jakies wyscigi na ps4 poza demem driveklapa xD

I 100 samochodów na start!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Biedne klapki nie mogą się pogodzić z faktem, że Sony teraz będzie ostro bulić za licencję Minecrafta i wspierać konkurencyjną firmę. Niech znowu zainwestują w coś w stylu Gaikaia :teehee:

MS za sprawą blu reja odpala Sony z każdego sprzedanego Xone, więc Xd.

I każdej sprzedanej płyty z grą na Xbona.

Każdy komuś gdzieś płaci, nic nowego.

Opublikowano

rpga też se zrobisz. dobrze, że jest to lpb bo persony do 2016 nie przetłumaczą.

Opublikowano

Xboxy wysłane do serwisu żeby na premierę Horizona wróciły?

Opublikowano

klapy se zrobią dobrego jrpg w lbp3, boty concera w sparku. win to win situation.

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

klapy se zrobią dobrego jrpg w lbp3, boty concera w sparku. win to win situation.

metal gear yano: tactical autistic forumage - coming 2016

Opublikowano

Właśnie ciekawi mnie ta ostatnia wzmożona obecność w tym temacie bociarni. Wcześniej nie mieli X-boksoiw to ciągle tu siedzieli, teraz była premiera w naszym pięknym nadwislańskim kraju a ci dalej robią jakieś 70% postów w tym temacie. Czyżby dalej czekali na jakieś exy albo może ich konsole pojechały do serwisu stąd mogą tutaj siać ferment? Przypadek nie sondze.

Opublikowano

Nom, pewnie wroci w przyszlym tyg, dobrze, ze to nie ps4 bo by moglo sie nie wyrobic przed premiera last guardiana.

Opublikowano

Właśnie ciekawi mnie ta ostatnia wzmożona obecność w tym temacie bociarni. Wcześniej nie mieli X-boksoiw to ciągle tu siedzieli, teraz była premiera w naszym pięknym nadwislańskim kraju a ci dalej robią jakieś 70% postów w tym temacie. Czyżby dalej czekali na jakieś exy albo może ich konsole pojechały do serwisu stąd mogą tutaj siać ferment? Przypadek nie sondze.

Siedzą nonstop na allegro czekając co jakaś gierka do podziału się pojawi za 100zl, to jedno więcej okienko z forumkiem ich nie zbawi.

Nom, pewnie wroci w przyszlym tyg, dobrze, ze to nie ps4 bo by moglo sie nie wyrobic przed premiera last guardiana.
PS4 się nie psuje, i ma zasilacz w środku.
Opublikowano

ps4 też jest dobre  :sorcerer: a właściwie ich serwis. Albo wróci w kawałkach w małym pudełku albo nie naprawiona  :banana:

Opublikowano

Po odpaleniu Xboksa One pierwszy włącza się wiadomość, w którym Pan Nasz Wszechmogący Spencer rzecze:

Idźcie na cały świat i głoście Ewangelię wszelkiemu stworzeniu! Kto uwierzy i przyjmie chrzest, będzie zbawiony; a kto nie uwierzy, będzie potępiony. Tym zaś, którzy uwierzą, te znaki towarzyszyć będą: w imię moje złe duchy będą wyrzucać, nowymi językami mówić będą; węże brać będą do rąk, i jeśliby co zatrutego wypili, nie będzie im szkodzić. Na chorych ręce kłaść będą, i ci odzyskają zdrowie.

Tak więc apostołowie najlepszej konsoli na świecie robią, co im powierzono. Głoszą światłość Jedynego.

Opublikowano

metal gear yano: tactical autistic forumage - coming 2016

grałbym jak poyebany

Opublikowano

założe patreona niedługo, wpłacaj regularnie a pograsz.

Opublikowano

Po odpaleniu Xboksa One pierwszy włącza się wiadomość, w którym Pan Nasz Wszechmogący Spencer rzecze:

Idźcie na cały świat i głoście Ewangelię wszelkiemu stworzeniu! Kto uwierzy i przyjmie chrzest, będzie zbawiony; a kto nie uwierzy, będzie potępiony. Tym zaś, którzy uwierzą, te znaki towarzyszyć będą: w imię moje złe duchy będą wyrzucać, nowymi językami mówić będą; węże brać będą do rąk, i jeśliby co zatrutego wypili, nie będzie im szkodzić. Na chorych ręce kłaść będą, i ci odzyskają zdrowie.

Tak więc apostołowie najlepszej konsoli na świecie robią, co im powierzono. Głoszą światłość Jedynego.

słabe w huy.

biedna kopia postów waldka.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

A ten tekścik to dostaliście w jednym z tych kilkunasto gigowych patchy do gierek, bo jak ostatnio odpalałem XO to nic takiego nie zauważyłem? :D

Opublikowano

Spencer to naprawdę ma fajną fuchę, nawet nie musi się za bardzo starać.

Spencer: kurde, oni mają Uncharted, a my na 2015 nie mamy nic, czym moglibyśmy odpowiedzieć.

Nadella: Spoko, rzuć kasą w twarz i kup Tomb Raidera

Spencer: A słyszeliście o Mine....

Nadella: spoko, spoko, bierz kasę i kupuj

Opublikowano

Spencer to naprawdę ma fajną fuchę, nawet nie musi się za bardzo starać.

Spencer: kurde, oni mają Uncharted, a my na 2015 nie mamy nic, czym moglibyśmy odpowiedzieć.

Nadella: Spoko, rzuć kasą w twarz i kup Tomb Raidera

Spencer: A słyszeliście o Mine....

Nadella: spoko, spoko, bierz kasę i kupuj

kto bogatemu zabroni?

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

słabe w huy.

biedna kopia postów waldka.

Co wy tym z waldkiem zakochaliscie się czy co? Waldek z braku gier pojechał na 3 tygodniowy urlop. Wraca na premierę deszczu w driveclubie.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

jeszcze bf: hardline - policjanci i złodzieje <3

Opublikowano

Było. Nie dostaniesz plusów.

Edytowane przez suteq

Opublikowano
  • Autor

Panowie, niedługo tysięczna strona a tu widze główki penisów już czerwone więc apeluję o rozsądek. Dajcie troche na wyluzowanie z tą prywatą, wyzywaniem od podludzi, stonek ziemniaczanych, owijanie gówna w widły bo typ którego nie dasz rady przegadać nosi dresy innej marki co Ty (to do Ciebie Moldar czy jakkolwiek masz na imie randomie).

Obrażajcie się, ale kultury troche kurfa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.