Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

tk, łap plusa wstrętny bocie, GOTY post.

Wiadomo już w jakim celu Iras kupił PS4, ciekawe to zastosowanie trzeba przyznać. 

Wolisz nie wiedzieć, co ewentualnie mógłbym postawić na xbonie.

Kloca, czego innego od Ciebie można by wymagać, rozumiem, że te buty stoją tam cały tydzień w oczekiwaniu na mszę niedzielną?

Czy to nie jest trochę śmieszne, że osoba nosząca ciuchy PROSTO ma najwięcej od powiedzenia w kwestii butów Irasa?

Edytowane przez kidnappa

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Zatrudnili chyba kogoś z Bethesdy aby zajął tymi sprawami. Więc może bedzie dobrze.

Nie z Bethesdy a Obsidian - lead writera Fallout New Vegas. Poza tym jeszcze przy Shadow of Mordor pracował.

https://www.linkedin.com/in/johnrgonzalez

Jest u nich też jakiś koleś, który robi dla Blizzarda: https://www.linkedin.com/in/gavinjf

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

teka, łap plusa wstrętny bocie, GOTY post.

Wiadomo już w jakim celu Iras kupił PS4, ciekawe to zastosowanie trzeba przyznać.

Kloca, czego innego od Ciebie można by wymagać, rozumiem, że te buty stoją tam cały tydzień w oczekiwaniu na mszę niedzielną?

Czy to nie jest trochę śmieszne, że osoba nosząca ciuchy PROSTO ma najwięcej od powiedzenia w kwestii butów Irasa?
A no jest, mam taką beke ze mało kloca obok Xboxa One nie postawiłem

Można to porównać do blubera wypowiadajacego się w kwestii wysmazenia steka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Rozmawiamy o zastosowaniu PS4 i o czasie jak długo te buty tam leżą, a nie o tym jaki są, szukasz dziury w całym ?? powodzenia szukaj dalej. 

I strasznie was dupa piecze z tym PROSTO, ale to już nie mój problem. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Ban dla tego pana.
Opublikowano

Panowie, niedługo tysięczna strona a tu widze główki penisów już czerwone więc apeluję o rozsądek. Dajcie troche na wyluzowanie z tą prywatą, wyzywaniem od podludzi, stonek ziemniaczanych, owijanie gówna w widły bo typ którego nie dasz rady przegadać nosi dresy innej marki co Ty.

Tak wam tylko prawilnie przypominam zebyscie sie potem nie zdziwili jak cos na was spadnie znienacka :whistling:

Opublikowano

weźcie wy się kurna ogarnijcie

Opublikowano

weźcie wy się kurna ogarnijcie

comment_6eSflxiTrbhEyYahcQqQSKYLmDNiQKKR

A co do Ficusia to nie jestem ani trochę zaskoczony. Zawsze wiedziałem, że weźmie wpierw PS4, szkoda.

Opublikowano
  • Autor

Kidnappa ide po Ciebie. Moze Cie uratowac tylko kupno Wii U i preorder na Bayonette

Opublikowano

Widzieliście przedsiębiorczego janusza z działu PS4?

Zbieram zamówienia na białą PS4, bede miał 5 sztuk w pierwszy tydzień Października, cena 2.200 pl ( wysyłka z zzagranicy) dziś wieczorem zrobie aukcje na allegro

:teehee:

Opublikowano

Kidnappa ide po Ciebie. Moze Cie uratowac tylko kupno Wii U i preorder na Bayonette

Wii kupuje niedługo. też się liczy ? :D

Opublikowano

Prawdziwa okazja. Kto by tam kupował za 1700 zł w Polsce skoro może mieć za 2200 zł z UK!

Opublikowano

Źle rozumiesz. Takie buty zakłada się do garnituru (wiesz w ogóle, co to jest?) albo marynarki do teatru, do filharmonii, również do kościoła albo po prostu na kolację z kobietą w eleganckiej restauracji. Niektórzy również tak się ubierają do pracy. Akurat były pod ręką, bo je pastowałem (pastowanie to taki odpowiednik prania w pralce obuwia sportowego), a do zdjęcia postawiłem na nadkonsoli, bo tak. Napisałbym coś więcej, ale za prosto chcą tutaj banować.

Opublikowano

Ogrywam właśnie Ryse i sorry klapy, ale ten średniak jest na chwilę obecną najładniejszą grą na current-geny. W dupie mam 900p i jakieś spadki fps'ów czy inne bzdury. To jak ta gra prezentuje się w ruchu jest po prostu niesamowite. Nawet nie chcę sobie wyobrażać jak to będzie się prezentować na mocarnym pececie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano
Opublikowano

W dupie mam 900p i jakieś spadki fps'ów czy inne bzdury.

Takie same podejście ma Crytek przy konsolowych wersjach swoich gier. Dopakować grafikę za cenę rozdzielczości, framerate'a itp.

Opublikowano

giphy.gif

Opublikowano

w jakiej gierce na ps4 możesz krzyczeć rozkazy do rzymskich legionistów? no w jakiej?

Opublikowano

w jakiej gierce na ps4 możesz krzyczeć rozkazy do rzymskich legionistów? no w jakiej?

W lbp3. Tylko najpierw musisz ich zrobic, a krzyki pojda w eter.

Sony znudzilo sie robienie gier, wiec stwierdzili, zeby gracze sami sobie zrobili.

Opublikowano

Sony znudzilo sie robienie gier, wiec stwierdzili, zeby gracze sami sobie zrobili.

2555050-6309932414-conke.jpg

taaa...

Opublikowano

W dupie mam 900p i jakieś spadki fps'ów czy inne bzdury.

D:

Jak spadki są głównie podczaś egzekucji, które nie wpływają na grę to mi to nie przeszkadza. Ogólnie framerate w tej grze jest dość dobry, tylko raz miałem wiekszy spadek przy zadymie. Tak czy inaczej oprawa cudowna ... Crytek cuda czynić potrafi.

To nie jest Crysis na PS3 czy Knack na PS4, tych spadków praktycznie się nie odczuwa, a gra jest po prostu płynna (jak na 30fps'ów). Wystarczy zagrać by się przekonać.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

beka jakby nagle z nienacka wraz z premierą sparka na xbona wyszedł conker w nim zrobiony za darmo do pobrania :).

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

taaa...

Przeciez to wychodzi na pcty, takze multiplatforma jak minecraft.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.