Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Master race 

a wy dalej konsolowcy samograje za 279 PLN z milionem polygonow co sie da przejsc w 6 h ?

Te animacje... Gdzie jest teraz wasz GOTY Wiedźmin?

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Bxyr_ngIIAAPLF8.jpg

54444306.jpg

Opublikowano

Wiedziałem jak botki zaczepić z rana :D, co tam u was? piecze po TGS?

po czym konkretnie? po multiplatformowym mgsie, silent hillu, final fantasy i dragonu questu warriors które nawet nie wyjdzie poza japonię?

Opublikowano

Bloodborne będzie pierwszą pudełkową grą jaką zakupie na PS4. W końcu coś dobrego na tą konsolę.

Mogliby tylko popracować nad aliasingiem. Na tych małych gifach tego nie widać ale ząbki sa wszędzie i bardzo psuje to piękne wizualia.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Co by o Sony nie gadać to jednak mają asa pik w postaci Bloodborne'a

Opublikowano

Grafika akurat nigdy nie była mocną stroną Soulsów. Demon's to takie 7/10, a klimatem i gameplayem biję na głowę 99.9% exów od MS i Sony.

Opublikowano

w jaka gre na targach gra sie z glowa w cyckach?

Opublikowano

Trailer Bloodborn powoli mnie hypuje na grę, chociaż nie mam jeszcze zaczętego DSII.

Niemniej fajnie pokazano coopa, szkoda, że normalnie to i tak nie będzie wyglądać. xD

Opublikowano

w jaka gre na targach gra sie z glowa w cyckach?

Onechambra czy jakoś tak.

Opublikowano

Grafika akurat nigdy nie była mocną stroną Soulsów. Demon's to takie 7/10, a klimatem i gameplayem biję na głowę 99.9% exów od MS i Sony.

Pamiętasz Shrine of Storms? Albo 1-2? Pięknie to wyglądało, nie tylko z punktu widzenia designu ale również "technicznej grafiki".

Opublikowano

Czemu w takich grach przeciwnicy są terminatorami nic im nie odpada, dekapitacja nie istnieje, przecież to aż się prosi, czemu next gen to jedynie grafika póki co:/

Opublikowano

Bxyr_ngIIAAPLF8.jpg

54444306.jpg

Po sto kroć wolę dziwactwa japońców, przynajmniej są naturalni, prawdziwi, aniżeli polskich żyjących na pokaz "wygrywów", niepotrafiżyjących się bawić bez alkoholu, żyjących według standardów: "co ludzie powiedzą".

Opublikowano

Pamiętasz Shrine of Storms? Albo 1-2? Pięknie to wyglądało, nie tylko z punktu widzenia designu ale również "technicznej grafiki".

Cały pierwszy świat był bardzo dobrze wykonany, ale imo najpiękniej wypadła im lokacja prowadząca do ostatniego bossa, oraz walka z FL i DG. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Bloodborne będzie pierwszą pudełkową grą jaką zakupie na PS4. W końcu coś dobrego na tą konsolę.

To do tej pory cebulujesz na lewych kontach z allegro? :woot:

A tyle było beki z Yetiego i innych, że gier nie kupują. Tfu! Hipokryta.

Opublikowano

Jak zwykle się mylisz. 

Opublikowano

Jak zwykle się mylisz. 

No to mnie oświeć. Spróbujesz nam wmawiać, że Bloodborne "docenisz" kupując pudełko, a całą resztę brałeś drożej z PSN? Pierwsza, pudełkowa, zakupię - z tego się nie wykręcisz. Chwila szczerości i wyszła cebula z panicza! :rofl:

Opublikowano

Pożyczam sobie gierki i nie wydaję na to nawet złotówki. Exy na PS4 nie są warte moich pieniędzy. Jedynie przycebuliłem TLoU z US konta by mieć wersje nieocenzurowaną. 

Edytowane przez Ins

Opublikowano

I taki "pożyczacz" ma czelność regularnie kręcić bekę z innych, że nie ogrywają wszystkiego na premierę? Lepsza własna kopia na półce po roku niż takie... coś. Tfu! Tfu! Po stokroć tfu! Brzydzę się takimi hipokrytami. Ktoś powinien o tym w polactwie napisać.

Opublikowano

No ku.rwa nikt o zdrowych zmysłach nie chciał by kupić knacka albo killzłoma.

Opublikowano

Multiplatformy wolę kupić na PC, a dobre exy na Xbona. Nie moja wina, że nie warto wydawać ponad 200zł na te śmieszne exy na PS4.

Trzeba teraz złożyć preordera na Forza Horizon 2, Sunset Overdrive i Halo MCC, a na PS4 pożyczę sobie w przyszłym tygodniu Infamous First Light :) Pewnie piecze Irasa ostro teraz xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Iras, osoba, która nie ograła TLOU ani GTA V na premierę, a gry Ubi ma w preorderze jak tylko się pojawi ma czelność wytykać komuś sposób ogrywania gier. No bo yebnę.

Opublikowano

Dobre Exy na Xbona :D. Oprócz genialnej Forzy nie ma tam nic ciekawgo.

Opublikowano

Pisz co chcesz, ale to PS4 często się kurzy od premiery i jeszcze długo ten stan będzie się utrzymywać. 

Opublikowano

*Oprócz forzy nie ma innych exów

Opublikowano

Microsofty podbija Japonię kał of djuty, stoisko podkosnoli na tgs cieszy się sporą popularnością.

Bxx1uG8CMAAQJZK.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.