Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Pisz co chcesz, ale to PS4 często się kurzy od premiery i jeszcze długo ten stan będzie się utrzymywać. 

Mój xbon pewnie jeszcze nie został wyprodukowany, a na półki sklepowe trafi gdzieś w 2016 roku. Przynajmniej nie stoi obok Nadkonsoli i nie zbiera kurzu.

Opublikowano

Iras, osoba, która nie ograła TLOU ani GTA V na premierę, a gry Ubi ma w preorderze jak tylko się pojawi ma czelność wytykać komuś sposób ogrywania gier. No bo yebnę.

Nie komuś tylko Insowi, który kręcąc bekę z innych ciężko na to pracował. Cóż, ma za swoje.

TLoU i GTA V stoją prawilnie na półce. Własne, a nie pożyczone.

Opublikowano

Czekaj, ty myślisz, ze ja nie mam żadnych pudełkowych gier ? xD Bardzo chcesz toczyć ze mnie bekę no ale coś ci nie idzie. Zamiast kombinować po prostu pogódź się z tym, że mogę grać za darmo na PS4, ale nawet mi się nie chce, takie super exy.

dobra, teraz już sam nie wiem co będzie goty 2015 

To będzie dobry rok, szczególnie dla posiadaczy obu platform.  Bloodborne, Uncharted 4, MGS5, Quantum Break, Halo 5 i Forza Motorsport 6. Piękna sprawa. No jest jeszcze The Order ale to pewnie wypożyczę :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czekaj, ty myślisz, ze ja nie mam żadnych pudełkowych gier ? xD Bardzo chcesz toczyć ze mnie bekę no ale coś ci nie idzie. Zamiast kombinować po prostu pogódź się z tym, że mogę grać za darmo na PS4, ale nawet mi się nie chce, takie super exy.

Skompromitowałeś się jako człowiek. Obawiam się, że twój kiepski gust i zdanie o exach na PS4 schodzą w tym momencie na dalszy plan. Graj sobie w co chcesz, ale nie waż się więcej wytykać innym, że grają w gierki z plusa albo kupują je długo po premierze. Cebulo i hipokryto.

Opublikowano

Będę wytykać kiedy mi się podoba. Jak gra mi się podoba to ją kupuję. Czego nie rozumiesz ? GTAV przycebuliłem na PS3, a teraz kupię zremasterowane pudełeczko. No ale z kim ja gadam, to ty wspierasz i bronisz szroty ubisoftu. Powinieneś mieć bana na internet raku branży. Jakbyś miał więcej niż jedną konsolę to byś na każdą kupił Watch Dogs pewnie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Iras mowiacy o kompromitacji.

A to dopiero poludnie, szykuje sie dobry dzien dla CW.

Opublikowano

pewnie czuje sie samotny i frustracje wyladowuje tutaj bo pozostalych dwoch uzytkownikow jego pierwotnego forum + jego chlopak jeszcze nie wrocili z przedszkola

Opublikowano

Będę wytykać kiedy mi się podoba. Jak gra mi się podoba to ją kupuję. Czego nie rozumiesz ? GTAV przycebuliłem na PS3, a teraz kupię zremasterowane pudełeczko. No ale z kim ja gadam, to ty wspierasz i bronisz szroty ubisoftu. Powinieneś mieć bana na internet raku branży. Jakbyś miał więcej niż jedną konsolę to byś na każdą kupił Watch Dogs pewnie.

Z grami Ubisoftu akurat jeszcze mi się nie zdarzyło.

ixt1NUb5FeHB.jpg

I wiesz co, zremasterowane pudełeczko GTA V kupię również.

Opublikowano

A taka nuda była w robocie...

Nie ograć Gta V na premierę, zamiast tego preorderować tasiemce Ubi... Ta definicja janusza gejmingu powinna trafić do stosownego tematu o nich.

E: po co kupować grę posiadaną już na inną platformę?

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Widzę, że kolega ma za dużo hajsu.

Może lepiej byłoby wysłać trochę potrzebującym dzieciom żołnierzom w Afryce na naboje?

Opublikowano

Z grami Ubisoftu akurat jeszcze mi się nie zdarzyło.

ixt1NUb5FeHB.jpg

I wiesz co, zremasterowane pudełeczko GTA V kupię również.

BOGACTWO CZĘŚĆ PIERWSZA.

Kurde, w sumie zazdroszczę, ładnie te pudełeczka wyglądają, ale wciąż za drogo dla mnie.

A taka nuda była w robocie...

Nie ograć Gta V na premierę, zamiast tego preorderować tasiemce Ubi... Ta definicja janusza gejmingu powinna trafić do stosownego tematu o nich.

Żeby mieć porównanie, na którym sprzęcie wypada lepiej.

Opublikowano

po co kupować grę posiadaną już na inną platformę?

Wszystkie te tytuły chodzą gorzej na PS3 i był zmuszony kupić wersje na 360tkę. Klapki były całe mokre od jego łez.

Opublikowano

O tym można było się dowiedzieć przeglądając google... Co za janusz.

Opublikowano

po co kupować grę posiadaną już na inną platformę?

Wszystkie te tytuły chodzą gorzej na PS3 i był zmuszony kupić wersje na 360tkę. Klapki były całe mokre od jego łez.

Tu się zgadzam, grałem w każdą z tych gier na obu platformach. Skyrim na PS3 to była jakaś porażka.

O tym można było się dowiedzieć przeglądając google... Co za janusz.

Niezupełnie. Lepiej niektóre rzeczy sprawdzać na własne oczy. Ktoś mi na forum wmawiał, że AC4 chodzi i wygląda lepiej na PS4 niż na PC. Tak się składa, że nie miał racji... Kupiłem grę na obie platformy, porównałem samodzielnie odpalając na obu sprzętach jednocześnie, wygrał PC. Mam na przykład Catherine - 2 sztuki na X360, 3 sztuki na PS3 (różne wersje regionalne, bo lubię tę grę). Czy jestem januszem?

Opublikowano

Widać też nie masz co robić z kasą.

Opublikowano

co dzis w menu w KFC?

Opublikowano

Nowy trailer Bloodborne i FF XV... Genialne. Oba są niesamowite na swój własny sposób. I ta muzyka. Demo w marcu, więc może wyjdzie pod koniec 2015? Marzyć można :)

Opublikowano

w marcu premiera Type-0 HD z kodem na sciagniecia dema FFXV - nikt nie pisal i nie obiecywal, ze demo pojawi sie w dniu premiery remastera, rownie dobrze moze sie okazac ze kod wykrozystasz dopiero gdzies w polowie 2015 :D

Opublikowano

Widać też nie masz co robić z kasą.

Naucz mnie życia i zarządzania finansami, na pewno na tym świetnie wyjdę.

Edytowane przez ping

Opublikowano

Bo mogę, bo lubię, bo uważam, że warto doceniać wielkie produkcje - nie tak jak niektóre cebule:

GTAV przycebuliłem

O.

Opublikowano

Iras jak tryharduje, a to buty od komunii, a to ps4 a teraz gierki pokazuje. Stary nikt cie tutaj nie polubi nie musisz się chwalić jak w szkole, że masz kasę.

Opublikowano

w marcu premiera Type-0 HD z kodem na sciagniecia dema FFXV - nikt nie pisal i nie obiecywal, ze demo pojawi sie w dniu premiery remastera, rownie dobrze moze sie okazac ze kod wykrozystasz dopiero gdzies w polowie 2015 :D

Napisali, że demo wyjdzie 20 marca. Dobija mnie ostatnio ten twój pesymizm do wszystkiego ;)

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Pierwszy raz w historii forumka dałem Irasowi plusa. Jestem tego samego zdania, dlatego gry które bardzo lubię i szanuję kupuję w kilku egzemplarzach.

A Wy co? Dalej płaczecie, że nie tłumaczą na angielski Waszych "ulubionych" (jak będzie wyprzedaż za 5 funtów sztuka) gier? Trzeba było kupować w sklepach.

Opublikowano

wrrr faktycznie, czytam na ps blog, no to kupno na premiere type-0 hd staje sie jeszcze pewniejsze, wypas tym bardziej ze type-0 zdaniem wszystkich to ostatni genialny final

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.