Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ficuś daj linka do tematu z tymi screenami. Nie chce mi się wierzyć, że takiego downgrade'a gra zaliczyła.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

mnie bardzo zdziwily filmiki tego kolesia i zdjecia co wkleilem - jesli to jest faktycznie z buildu sklepowego to moja teoria, ze scieli oprawe wzgledem buildow np z gdc by calosc po patchu z deszczem dalej trzymala betonowe 30fps jest wg mnie trafna

mimo wszystko super ze koles pisze ze jezdzi sie super

Ficuś daj linka do tematu z tymi screenami. Nie chce mi się wierzyć, że takiego downgrade'a gra zaliczyła.

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=902153&page=65

tylko musisz szukac na wczesniejszych stronach, narzekaja tez na alliasing

Opublikowano

Mi by sie nie chcialo wierzyc jakby nie zaliczyla.

Opublikowano

Widze w tym temacie z Neo, ze generalnie zachwyt tytułem jest obecny.

Za tydzien obczaje sam

Opublikowano

teraz cos dla xbotow z drivecluba by sie rozchmurzyli i zapomnieli przez moment o 720p

QmxAhd.jpg

Doskonałe tekstury na pierwszym planie. Prawie jak w 144p.

Opublikowano

Za parę godzin gamersyde da filmiki z DC i wszystko stanie się jasne.

Opublikowano

Gwarancja i awaryjność Xbox One

swietnie sie to czyta, polecam kazdemu ten temat.

Opublikowano

Gwarancja i awaryjność Xbox One

swietnie sie to czyta, polecam kazdemu ten temat.

Też wlasnie z niego wracam i również polecam xD chciałbym zobaczyć reakcje xbotow i ich beke, gdyby to klapki dostawali co druga konsolę hałasującą na cały dom. A teraz cisza. Zero beki xD

Opublikowano

no ale gumki od padow sie scieraly.

Opublikowano

Mój egzemplarz na szczęście cichutki .. ale to charczenie z tego co widziałem i tak jest cichsze niż PS4 podczas grania. Przy niektórych grach wyje równie mocno co pierwsze modele 360tki. 

Opublikowano

Spoko, MS ma już update, który to naprawia. Nowych padów do PS4 Wam netem nie prześlą.

PS. Co do DC, jeśli taki downgrade jest bez zmiennej pogody, to sobie teraz wyobraźcie jak będzie się gra prezentowała po patchu z deszczem względem tego czym Was karmili przed premierą.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

ciekawe jak wygladala rozmowa z sztabie:

- hej, mamy cala partie wadliwych xone, utylizujemy?

- nie, nie, przeciez zaraz premiera w krajach trzeciego swiata, w tej polsce to niedzwiedzie polarne chodza po ulicach i zaraz ich putin najedzie wiec sie pewnie nie zorientuja

Mój egzemplarz na szczęście cichutki .. ale to charczenie z tego co widziałem i tak jest cichsze niż PS4 podczas grania. Przy niektórych grach wyje równie mocno co pierwsze modele 360tki. 

zapraszam do siebie do chorzowa - białe ps4 podczas grania chodzi nawet ciszej niz moj ps3slim i porownywalnie z moim laptopem

Opublikowano

Spoko, MS ma już update, który to naprawia. Nowych padów do PS4 Wam netem nie prześlą.

No, tak naprawia że w temacie dalej im brzęczą.

Opublikowano

xbox terkocze wylacznie w dashu dajac uzytkownikowi sygnal "ej jestem konsola do grania wez kur.wa w koncu odpal jakas gierke" - po odpaleniu jakiejkolwiek gry nastaje bloga cisza aby delektowac sie tytulem na najlepszym padzie swiata

Opublikowano

No, tak naprawia że w temacie dalej im brzęczą.

To coś słabo ten temat czytasz. Ludziom którzy są programie preview comiesięcznych aktualizacji beta następnego update'u naprawia problem.

Opublikowano

zapraszam do siebie do chorzowa - białe ps4 podczas grania chodzi nawet ciszej niz moj ps3slim i porownywalnie z moim laptopem

No ale premierowa PS4 jest strasznie głośna i już wolałbym chrabąszcze w dashu, w którym spędza się 2 minuty, niż odkurzacz podczas grania. Jak pojawi się w końcu jakaś ładna rewizja to zapewne wymienię tego wyjca.

Opublikowano

Bo 'Boniu' to konsola z duszą - gada do swojego właściciela radosnym terkotaniem. Zachęca do wspólnej zabawy. Cudowny sprzęcik :).

Opublikowano

ping przestan juz trolowac.

Opublikowano

Panowie czego wy od nich wymagacie, po cały dniu w dashu na PS4 już nie mogą wytrzymać, jeżdżą w kółko dash -> ps store, ps store -> dash,  to plus dziwne dźwięki = koszmar, to nie ONE tu się nie gra, tu się dash obserwuję i ogląda gify z DC!

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Dobre Soul!

Opublikowano

ciekawe jak wygladala rozmowa z sztabie:

- hej, mamy cala partie wadliwych xone, utylizujemy?

- nie, nie, przeciez zaraz premiera w krajach trzeciego swiata, w tej polsce to niedzwiedzie polarne chodza po ulicach i zaraz ich putin najedzie wiec sie pewnie nie zorientuja

Ficuś, zapraszam do mnie. U mnie przy Xbonie laptop to F16, PS3 Slim też chodziła jakby 3x głośniej. Serio nie spodziewałem się, że ta konsola będzie AŻ TAK cicho chodzić, nawet podczas grania.

Opublikowano

A jak udowodnie to co ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale pisanie ze Ps4 jest tak glosne jak pierwsze X360 chyba wieje chu.jem.

Wieje ;) W tej generacji najcichszy jest xbone,potem ps4,a wii u wypada najgłośniej.

Głośniejszej konsoli od pierwszych 360 to chyba nie ma.(pipi)e odkurzacze.

Edytowane przez Soban

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.