Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Najwieksza beka z blacharzy. GPU za 400 i 300 zl vs Tytany za 3000, a gra na konsolach wyglada tak samo jak na PC na Ultra XD.

No i w niegrywalnych 20fpsach.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Najwieksza beka z blacharzy. GPU za 400 i 300 zl vs Tytany za 3000, a gra na konsolach wyglada tak samo jak na PC na Ultra XD.

Prawda - menusy, logo, fabula, postacie, itemy, creditsy - wszystko to samo co na PC.

Opublikowano

No z pecetów beka chyba będzie trwać wiecznie. "rasa panów"

Opublikowano

Szkoda, że żaden xbox nigdy nie dostał i nigdy nie dostanie tak dobrej gry jak TLOU. A na konsolach Sony to jedna z wielu genialnych gier.

Jakie sa jeszcze te inne genialne?

Demon's Souls CHŁOPCZE. Pozostałe trzy wymieniałem 157 razy aż mi zabroniłeś.

Opublikowano

Nie ma jeszcze patcha do ultra tekstur na PC żeby nie było smutno konsolowcom.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jest, tylko nikt nie ma takiej karty aby to odpalić. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Totalbiscuit ma.

Opublikowano

Na amazonie można już skompletować zestaw do komfortowego grania w Shadow of Mordor na Ultra

14tsgme.jpg

Opublikowano

Najzabawniejsze jest to, ze ta gra wygląda tylko dobrze, daleko jej do bardzo dobrze, a o szczence na podłodze nie wspomnę.

Opublikowano

Najzabawniejsze to może być to, że najładniejszą grą w tym roku jest The Vanishing of Ethan Carter na PC a nie jakieś cross-genowe tytuły jak Shadow of Mordor.

Opublikowano

No spoko, symulator chodzenia po lesie na 4h.

Opublikowano

No spoko, symulator chodzenia po lesie na 4h.

Ale jaka grafika!
Opublikowano

Na pecetach lubią takie gry, w końcu tylko tam się "sprzedają" takie rzeczy.

Opublikowano

Dałem sie raz nabrac na dear esther, albo to bylo zbyt glebokie i czegos nie zrozumialem.

Opublikowano

No spoko, symulator jeżdzenia po lesie na 4h.

Ale jaka grafika!

Brzmi jak Driveclub

Opublikowano

chodzisz sobie po wsi i naciskasz lewy przycisk myszy a gierka się sama przechodzi. i za to chcą 15 dolców? na ps4 driveclub za darmo. z resztą i tak wyjdzie na ps4 i wtedy może coś chmielarz zarobi bo na pc przecież i tak nikt gierek nie kupuje chyba, że wyjdą w humble bundle albo przecena będzie na STEMie -80%. "pc masterrace".

Opublikowano

Ja zawsze wiedziałem, że framerate jest najważniejszy. Jak dobrze że na PS4 mogę posiekac orkow w 60 fpsach*

Jak cudownie być w niebieskiej koszulce.

*z małymi wyjątkami gdzie spada do równie płynnych 50 fpsów.

Opublikowano

Ale jaka grafika!
Brzmi jak Driveclub
Przecież od paru stron piszecie o downgrade, ustalcie sobie jedną wersję trolingu, po ostatniej śmiesznie zalosnej fali hejtu na Xboxa i mówieniu że przejzeliscie na oczy, niebieska krew itd byłem pewny że więcej nie będziecie się gubic w tym co piszecie, za często była mowa o hipokryzji która mocno was dotyczyła.

Apeluję więc o ogarnięcie blubera.

Z drugiej strony zastanawiałem się bluber co młodego człowieka pcha do bycia weganinem, odpowiedź była prostsza niż się tego spodziewałem a to wszystko ma podłoże naszej pasji przez którą jesteśmy na tym forum.

PlayStation 4 jest jak krwista polędwica wołowa podana na kamieniu w celu regulacji stopnia wysmazenia to coś jak bogata biblioteka gier na PlayStation 4,to ty decydujesz w ile gier chcesz pograć, to ty decydujesz jak chcesz ta poledwice wysmazyc, polędwica obowiązkowo podana z frytkami, sosem pieczarkami w którym bazowym składnikiem jest śmietana podkreslajaca smak pieczarki, dodatkowo karmelizowana cebula z odrobiną cukru by zabić lekką gorycz krwi z polędwiczki gdybyś zdecydował się na lekkie wysmazenie. Tak bogatą ucztę można porównać do 1080p, 60fpsow czy ultra detali do niedawna dostępnych tylko na maszynach z Office.

Xboxa One można natomiast porównać do sałatki z pora do której wypada użyć dwa dni przeterminowana marchewkę i lekko podgnilego pora, zastępując majonez jogurtem naturalnym firmy noname.

Opublikowano

Ale jaka grafika!

Brzmi jak Driveclub

Przecież od paru stron piszecie o downgrade, ustalcie sobie jedną wersję trolingu, po ostatniej śmiesznie zalosnej fali hejtu na Xboxa i mówieniu że przejzeliscie na oczy, niebieska krew itd byłem pewny że więcej nie będziecie się gubic w tym co piszecie, za często była mowa o hipokryzji która mocno was dotyczyła.

Kumpel z PSN dorwał dzisiaj fulla i mówi że lekki zawód, a był napalony na wyścigi strasznie (w końcu rok PS4 już prawie na rynku i zero normalnych racerów).

Grafika ponoć dupy nie urywa, szczególnie te pierwsze trasy, tak samo modele aut. Co chwile sztuczne ściany. Na model jazdy nie narzekał więc może będzie ok. Ogólnie to żałuje że nie poczekał na wersję z PS+

Streamował nawet z 2h na twitchu - po czym dostał bana xD wyłączył i gra w FIFĘ.

Podjarka w dół :<

i jaki jest sens preorderować ten tytuł ? będzie wersja z plusa to każdy sprawdzi a tak to kupujesz kota w worku.

i co teras

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

exact najgorszy typ gracza, nie potrafi byc wierny jednej marce.

Opublikowano

Te banowanie za stream przedpremierowo na twichu to jakiś idiotyzm.

Opublikowano

exact to zdrajca playstation. tak kozaczy na forumie a cały czas po burakach jeździ. co za zakłamanie.

Opublikowano

Nigdy nie ma sensu preorderowac jakiegokolwiek tytułu.

chyba ze sa to pokemony w steelboxie z figurka

exact to zdrajca playstation. tak kozaczy na forumie a cały czas po burakach jeździ. co za zakłamanie.

tacy sa najgorsi. wiekszy szacunek mam juz do botow jak daddy czy mazzeo, potrafia sie okreslic.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

albo kolekcjonerka wiedzmina 3 :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.