Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Mario Maker

Featured Replies

• Odpowiedzi 357
  • Wyświetleń 65 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to się wyrabiało podczas nocnych Mistrzostw Świata Nintendo to głowa mała Ta "gra", jeśli tylko ludzie będą ją wspierać, to zniszczy designem poziomów i toną po(pipi)ych pomysłów, to co widzieliśm

• Potwierdzili podczas Treehouse. Bardzo dobrze.     Yebać amiibo.

• Potwora? Zobacz to:

Opublikowano

Można nagrywać własne dźwięki :)

jasne, że można, przecież to wiadomo od dawna :P tylko z tego co pamiętam, jak wrzucasz level z własnym dźwiękiem online, to jest zastępowany zwykłym ćwierkaniem :( 

Opublikowano

Emtebe, Mario can't jump fajny poziom. Szczerze to mógłbyś go jeszcze bardziej rozwinąć :) Ja bym dodał jakichś latających przeciwników. 

Opublikowano

Proszę bardzo: 42DB-0000-0017-4B18

I takie coś: 49AF-0000-0017-5C27

Widzę, że leveli online nie można nad pisać, bo wtedy zapisuje się jako nowy level z nowym kodem.

Kiedy odblokowują się pozostałe elementy edytora? Coś trzeba robić?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

po prostu rób swoje, tzn. levele i po jakimś czasie Ci się będzie odblokowywać ;)

I tak, leveli nie można nadpisywać, dlatego warto dopieścić je przed wrzuceniem w świat 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Spróbujecie mojego levelu? Zwie sie "Precise Platforming", ale nie jest zbyt trudny :) <dalej czeka na nowe narzędzia>

AE5E-0000-0017-818E

Opublikowano

Kude, w weekend muszę przetestować Wasze levele :) Narazie jest GOTY, przeszedłem 8 leveli w 10 Mario Challenge i samograj z pierwszego miejsca online :P Świetne menusy, muzyka genialnie współgra z edytorem. Jak na stałe zdobywa się przebrania Amiibo? Narazie w zamku Bowsera zgarnąłem grzyba z Bowserem ale po przejściu etapu nigdzie nie mogę go znaleźć :)

Opublikowano

Lapcie jeszcze jeden mój level :-)

344D-0000-0019-1C31

Opublikowano

A kostiumy amiibo albo poprzez skanowanie amiibo, albo przechodzenie 100 mario challenge, ew dostajesz jeden kostium za fly swappera

Opublikowano

Jak się powiększa przeciwników i jak się "robi"  mystery mushrooms?

F545-0000-001E-44C5

Edytowane przez lechu

Opublikowano

:lapka:

ABD9-0000-001E-C5EB

Jak ja nie znosze wodnych leveli :P

Same here, dziwnie mi sie robiło wodny level, bo zupełnie inaczej trzeba myśleć, ale chyba nie wyszło najgorzej 

Opublikowano

Lechu, z tego co widziałem na materiałach promocyjnych, to żeby powiększyć przeciwnika trzeba dać mu grzybka.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

A faktycznie, było. Jakoś nie skojarzyłem. Działa, dzięki :)

Mam odblokowane już chyba wszystkie elementy (poza tymi z amiibo) i troche tego jest, można się pobawić. Ciekawe tylko czy będą dawać nowy kontent w ramach updateów/dlc. Brakuje mi pustynnego i zimowego tematu. No i sporo powerupów z "trójki" wyleciało.

Opublikowano

Spróbujecie mojego levelu? Zwie sie "Precise Platforming", ale nie jest zbyt trudny :) <dalej czeka na nowe narzędzia>

AE5E-0000-0017-818E

Dobry level, podobał mi się :)

Wziąłem na warsztat też jeden etap Rayosa ale za cholerę nie ogarnąłem co mam robić z tą chmurką :P

Opublikowano

Dzięki Sówka. Już 18 osób z całego świata go ograło, z 78ma próbami <sława>

Też jakieś zrób :) 

Opublikowano

Może by zrobić jakiś nowy temat/specjalny post z listą naszych plansz? :)

Opublikowano

Dzięki Sówka. Już 18 osób z całego świata go ograło, z 78ma próbami <sława>

Też jakieś zrób :)

Narazie brak mi czasu, praca i kończenie magisterki to przekleństwo ale już niebawem :) Swoją drogą jeszcze prawie nic nie odblokowałem, grałem w dużo leveli ale chyba tylko grzebanie w edytorze coś odblokowuje trochę się nim bawiłem ale nic nie wskoczyło :)

Opublikowano

okej w koncu chwila wolnego, dziś coś poszarpie w mariana <3

łapcie :* C311-0000-002B-1541 pro tip, lepiej sie śpieszcie z ukonczeniem levelu xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

AE5E-0000-0017-818E

Dobry level, podobał mi się :)

Wziąłem na warsztat też jeden etap Rayosa ale za cholerę nie ogarnąłem co mam robić z tą chmurką :P

użyj jej by itemik zdobyć a potem ogarniesz :) 

Opublikowano

jak odblokowac dodatkowe elementy do robienia plansz?  mam jeden pasek tylko i moge robić plansze tylko z orginalnego mariana i nsmb wii u. przeszedłem juz z 15 czellendży i dupa nic sie nie pojawia.

Opublikowano

jak odblokowac dodatkowe elementy do robienia plansz?  mam jeden pasek tylko i moge robić plansze tylko z orginalnego mariana i nsmb wii u. przeszedłem juz z 15 czellendży i dupa nic sie nie pojawia.

po prostu używaj edytora :) średnio co 15-20 minut używania nowych assetów pojawiają się kolejne.

Opublikowano

łapcie tego skoorwesyna 4624-0000-002e-d75f