Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Małe auta dla dużych facetów

Featured Replies

Opublikowano

allegro :) tam najwięcej okazji wyrywałem. oczywiście że są ale Quattro w skali 1/18 to już niezłe ceny potrafią być w zależności od firmy.

ogólnie z czystym sercem polecam ten sklep:

http://modeliki.pl/advanced_search_result.php?keywords=quattro&osCsid=0031eed8256525b398be35f54d9f46be&x=0&y=0

wiele razy tam kupowałem, modele i gablotki do Mustangów 1/18.

oraz ten, mimo że zagraniczny (ale sprzedaje też u nas na allu) to ceny niezłe ma i dogadać się idzie. poza allem kupiłem kilka z rabatem

http://www.autickar.eu/www-autickar-sk/eshop/122-1-Rally

na allu widzę że jest parę aukcji 1/43 za 40-60 zeta.

• 6 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 64
  • Wyświetleń 35,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, uzupełniłem swoją mini-kolekcję o dość ewidentny model. Jeśli chodzi o nowego Mustanga w skali 1:18, to na razie robi je tylko Maisto, więc poza kolorem szczególnego wyboru nie było. Model trac

• Za małolata uwielbiałem przeglądać te katalogi Burrago niemal tak samo jak katalogi LEGO. Miałem kilka aut, z tego co pamiętam to między innymi duży model Porsche (kochałem to auto)     BMW M3  

Opublikowano

odświeżę temat, a co tam. jest dobra okazja ku temu. ostatnio zrobiłem 2 mega zakupy.

na pierwszy ogień poszedł dosłownie i w przenośni biały kruk. Challenger Kowalskiego z Vanishing Point. 

fotki dam poglądowe z netu bo nie mam jak zrobić tak dobrych a przynajmniej oddadzą klimat tego cudeńka

12896_Box-1970-Dodge-Challenger-118-GL.j

$_57.JPG

$_57.JPG

$_57.JPG

$_57.JPG

$_57.JPG

$_57.JPG

$_57.JPG

taka ciekawostka - na półce obok modelu stoi film na bluryju. za(pipi)iste metalowe pudełko (szkoda że rejestracja z tyłu nie jest tłoczona)

24n4dpu.jpg

a w środku

nie no naprawdę spoiler

2cdyfz5.jpg

:Coolface:

dzisiaj dołączył Charger z Bullitta i dzięki temu 4/5 kolekcji filmowej w komplecie

33117.jpg

ert33117.jpg

ert33117_2.jpg

ert33117_3.jpg

ert33117_4.jpg

dat rejestracja  ^_^

2hqyv5t.jpg

wersja ERTL więc nieco mniej detali. wersja od Greenlight ma otwierany bagażnik, rejestrację również z przodu i otwierane klapy reflektorów ale za to cena :yao:

a taki jest finalny efekt po zapakowaniu w gablotki i dumną ekspozycję

5lqc1u.jpg

będą korzystniejsze warunki to porobię swoje, lepsze foty. 

Opublikowano

skolko?

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Nie tak drogo :D

Opublikowano

nie chcę o tym rozmawiać  :unsure:  ale ze 3 ordery by były :teehee:

za przesyłki trochę poszło dodatkowo bo challenger z DE (2 dni czekania), charger z NY (niecałe 10 dni)

Opublikowano

5lqc1u.jpg

będą korzystniejsze warunki to porobię swoje, lepsze foty.

Colin, co to za Mc Rae obok? :)
Opublikowano

pierwsza to biografia po angielsku (na allu wyrwana za grosze, widuję ją jeszcze), druga też bio w naszym pięknym języku od SQN :) 

Opublikowano

Cos pięknego, Vanishing Point znajduje sie w moim top10.

Opublikowano

Kierwa, jaka dokładność w wykonaniu wnętrza w tych autach. Nie pogardziłbym takim Fiatem 125p na półce.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, uzupełniłem swoją mini-kolekcję o dość ewidentny model. Jeśli chodzi o nowego Mustanga w skali 1:18, to na razie robi je tylko Maisto, więc poza kolorem szczególnego wyboru nie było. Model traci nieco przez niezbyt precyzyjny montaż, co widać szczególnie w białej wersji, ale nadrabia fajnymi detalami, więc fajnie mieć go na półce. Nieźle wykonane jest wnętrze, a na plus zaskakują koła, z charakterystycznym logo w centrum felgi i widocznymi zaciskami Brembo.

2mdi3w9.jpg

2l8vogl.jpg

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

Tarcza w rzeczywistosci tez pewnie taka mala :D Pokaz kolekcje cala Wampis

Opublikowano

Spasowanie elementów niczym w "bezwypadkach" na otomoto :) Kolekcji oczywiscie zazdroszczę...

Opublikowano

No niestety przy białym kolorze te szpary rzucają się w oczy. Kadett od Revella widoczny w tle jest jednak ładniej wykonany.