Krolik85 32 Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 AC:R pewnie i tak za rok wyjdzie na PS4 Mam właśnie taką nadzieję, że wyjdzie na PS4. Wtedy bankowo ją ogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Zapowiadali, ze to gra tylko na PS3, ale faktycznie w dzisiejszym świecie nie można być niczego pewnym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Napewno wyjdzie na PS4. To wiecej niz pewne, ale dopiero raczej tak na wiosne przyszlego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 przynajmniej zrobią 1080 w wersji na ps4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 11 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Jeszcze trochę i PS4 zmieni nazwę na Remastejszyn :-D Cytuj Odnośnik do komentarza
vhaeraun555 0 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Assassyn jako Templariusz? ciekawie się zapowiada napewno biore w dniu premiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Rogue na początku 2015 oficjalnie na PC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Powierdzona premiera na PC. Czyli wersja PS4/XO to kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krolik85 32 Opublikowano 13 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 zacytuje klasyka: "to było pewne jak w techno trendzie" czekam na wersję na PS4. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 połączenie III i Black Flaga, nie wiem kto ma tyle wytrwałości żeby to jeszcze grać ale trailer fajny jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja jestem niereformowalny jeśli chodzi o te serię połykam wszystko jak leci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja tez. Dlatego boje sie tego listopada, to sa 2 gry na raz Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja tez. Dlatego boje sie tego listopada, to sa 2 gry na raz :confused: Końcówka roku przeistoczy mnie w rasowego noł lajfa 2x AC do ogrania w pierwszej kolejności (platyny przy AC to oczywista oczywistość ) O GTA nie wypominam bo tam juz w ogóle się boje co się będzie działo A trzeba jakoś do roboty chodzić i egzystować - nie wiem jak to będzie Ale ... lubię takie sytuacje Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Zdaje mi sie czy Rogue bedzie pierwszym Asasynem bez grania w teraźniejszosci i wskakiwania do Animusa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Wszyscy Unity, Unity, a przeciez jest jeszcze Rogue. Launch trailer Edytowane 11 Listopada 2014 przez Voytec Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 I do tego z bitwami morskimi - jak dobrze stanieje to chyba sobie sprawię. Nie widzi mi się już wywalać obecnie za gry na PS3 więcej niż 100 zeta. Jak stanieje do tej stówki to biorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Dla fanów Black Flag to chyba wystarczajaca rekomendacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 gdyby wyszła na next geny a tak czekam na wersje pc Na ps3 nie chce już kupować nowych gier. Mam kilka do nadrobienia ale nówek za 200 zł nie będę kupował Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Zrozumiale, choc Rogue wydaje sie pewniejszym zakupem w tym roku niz Unity. Choc fan taki jak ja i tak wezmie i to i to. Mozecie mnie nazywac rakiem branzy, ale na mnie ta seria zarabia jak ta lala. A ze dalej nie mam na czym grac na PS4 to chyba pierwsze wezme Rogue, a potem nextgenowe Unity jak uporaja sie z frameratem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Postanowilem, ze Rogue bede ogrywal przed Unity (wiecie, lepiej najpierw ograc pastgenowa wersje a potem nextgenowa). Dodatkowo cyrki z Unity mowia, ze troche cierpliwosci zaoszczedzi frustracji glitchami, lepiej poczekac az troche gre zalataja. A ze Blag Flag byl na tyle udanym asasynem, ze nie mam go dosc i chetnie ogram wiecej. Dodatkowo gra zbiera solidne oceny. W koncu AC od Ubisoft Sofia na poziomie. Jezeli chcecie cos wiedziec o Rogue to pytajcie, postaram sie opowiedziec In the meantime... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Panowie a premiera tez teraz jakoś prawda? Ja dostałem wczoraj kurierem Unity ale zaraz po platynce mam zamiar zabrać się za Rouge :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zarowno Unity jak i Rogue maja premiere tego samego dnia - dzisiaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas. 12 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Zarowno Unity jak i Rogue maja premiere tego samego dnia - dzisiaj A to łom ze mnie Na usprawiedliwienie siebie mam tylko to, że końcówka roku gruba bo AC:U, LBP3, GTA i AC:R Już mi się pomieszało Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 No panowie powiem krotko - jest zaje.biscie. To gra zdecydownie dla tych, ktorzy lubili Black Flag. To doslownie jest Black Flag 2. Z ta roznica, ze bohater jest nowy, klimaty nie sa pirackie, a powiedzialbym zeglarskie (piratow juz w tych czasach po prostu nie ma). Ale to przede wszystkim gra dla tych, ktorzy ograli wspomniana wczesniej czworke ale tez i trojke. To ile postaci pojawia sie w samej pierwszej sekwencji mnie zdumialo. Assassin's Creed Rogue zegna sie z generacja PS3/X360 w bardzo dobrym stylu. Oczywiscie, ze gra zostala wydana by wiecej zarobic na marce w tym roku, ale tez sprawia wrazenia zrobionej naprawde dla fanow. I tez oni powinni w nia zagrac. Sceptycy nie znajda tu nic nowego i beda narzekac na to samo co w przypadku AC IV. Co jest zrozumiale, bo w Rogue gra sie IDENTYCZNIE jak w Assassin's Creed IV: Black Flag. Roznice sa drobniusienkie, wrecz trudno zauwazalne. A poczatek gry tylko potwierdza to, ze jest to tytul przeznaczony dla osob zaznajomionych z seria, a przede wszystkim z BF. Rusza z kopyta, jest ciekawie, a w Review in progress na IGN redaktor pisze, ze to najbardziej zroznicowany Asasyn w calej serii. I to chyba sie sprawdzi, bo singiel mi sie rozkreca i zapowiada sporo wycieczek rollercoasterem. Na obecna chwile - polecam! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 14 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 Ja wezmę na 100% (nawet day one) ale jak bedzię wersja na PS4. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi