August 25, 201411 yr dostałem na urodziny czytnik i teraz mój dom wygląda jak dom analfabety- fana telewizji : c
August 25, 201411 yr dostałem na urodziny czytnik i teraz mój dom wygląda jak dom analfabety- fana telewizji : c Spaliłeś już książki?
August 25, 201411 yr dostałem na urodziny czytnik i teraz mój dom wygląda jak dom analfabety- fana telewizji : c Spaliłeś już książki? Przeprowadzki nie służą przenoszeniu całej makulatury niestety. Jakkolwiek dużo tych książek w wersji papierowej nie mam a sam zauważyłem, że odkąd mam czytnik moja częstotliwość czytania wzrosła parokrotnie, polecam chociaż nie poszpanuje się za bardzo półeczką
August 26, 201411 yr Niedawno malowałem pokój i gimnastyka z wynoszeniem na balkon kilkudziesięcio kilogramowych pudeł z książkami ostatecznie utwierdziła mnie w przekonaniu, że tradycyjny druk musi umrzeć i ustąpić miejsca ebookom :confused:
August 27, 201411 yr #tylkoPapier <3 Sam mam mało książek, jakieś 40, upchane na 2 głębokich półkach, tak że książki z przodu zasłaniają te z tyłu, ale nie wyobrażam sobie nie mieć w domu jakichś półek zawalonych książkami.
August 27, 201411 yr Niedawno malowałem pokój i gimnastyka z wynoszeniem na balkon kilkudziesięcio kilogramowych pudeł z książkami ostatecznie utwierdziła mnie w przekonaniu, że tradycyjny druk musi umrzeć i ustąpić miejsca ebookom :confused: Nigdy! Nie wyobrażam sobie kiedy już bedę stary i może bedę miał swoj stały kąt w którym osiądę i nie będzie w nim biblioteczki wypełnionej knigami. Argument o kłopotliwych pudłach ma sens, ale kurczę nigdy bym nie chciał nie mieć wyboru.
August 27, 201411 yr Author standardem wg. mnie powinny być kody na wersję cyfrową przy zakupie hard-covera (byłbym skłonny nawet dopłacać). Edited August 27, 201411 yr by tk___tk
August 27, 201411 yr Bartosz czyta mi w myślach. Chyba musi Gaben wejsc w rynek ksiazek zeby tak sie stalo bo Amazon to raczej dazy do smierci papieru.
August 27, 201411 yr Mam około 1500 książeczek pięknych i przetrwałem z nimi już 2 przeprowadzki. Koszmar, ale warto się przemęczyć. Dom bez książek jest zombiaczkiem