Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Ogozo jaki wyścigowiec "JAK MOŻNA BYŁO TEGO NIE SŁUCHAĆ PRZECIEŻ TO Z ZESZŁEGO ROKU". Taki mądry a taki pastuch. Milan ogarnij jeszcze Amenra jeżeli Cie omineło, hajp na nich sie w sumie budował pare lat, mnie dosięgnął dopiero w tym roku. Postmetaluchy plus troche hc, ale graja za(pipi)iscie unikalnie i te brzmienie. Mniam.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Ej koledzy polećcie polskie hc po polsku. Bez żartów, oke? Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez mate5
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l http://youtu.be/4jlJhSdXFDs no i jeszcze warto dezertera polecić Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez _Be_
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Znajomy polecał, bo grał kiedyś z nimi jakiś koncert, ale nigdy się nie zainteresowałem tematem.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Dzięki bluber, co myślisz o The Bill? kojarzą mi się z jabolpankami i ksu więc do kibla regres gó.wno
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Jezu cepie, nie chodzi o to, z którego co jest roku, tylko że już jest kilka tematów w stylu "co polecacie" i pisałem tam komuś jak się pytał, żeby obczaił Altar of Plagues. Zamiast po prostu poczytać co jest, trzeba randomowo zakładać kolejne i się jarać, bo mi nagle ktoś polecił Altar of Plagues. No ale dobrze że ty nie widzisz związku pomiędzy forum i tym że coś jest na nim napisane. Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez ogqozo
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l To nie słucham, ten post regiment wydaje się spoko. mega klasyk, tk_tk wrzuca jakieś go.wno
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l jak ci się spodoba to sprawdź też pierwszą el bandę: NIE MA KOMPROMISU W OBRONIE MATKI ZIEMI Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Jeszcze Siekere jak nie znasz kolego na demie brzmieli mocno pankowo żeby potem nagrać najlepszą płyte nowej zimnej fali w polsce Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez _Be_
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l bluber oczywiście wrzuca bardzo fajne rzeczy, ale zanim wykopie kolejne klasyki polskiej zimnej fali to pozwolę sobie kontynuować z feministyczną propagandą pod czarno-czerwoną banderą:
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l ogór jaki czerwony xD niezła słoma z butów szkoda ze zamysł tematu legł w gruzach, miało byc o dobrych zespołach a zaraz schodzimy na polskie rege
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l Przepraszam milanie, że wykorzystałem twój temat z egoistycznych pobudek.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l zaraz schodzimy na polskie rege xD tu masz jeden z lepszych anty-faszystowskich hymnów po polsku: http://sophiescholl.bandcamp.com/track/niszcz-nazizm TALK SHIT GET SHOT Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l ogór jaki czerwony xD niezła słoma z butów szkoda ze zamysł tematu legł w gruzach, miało byc o dobrych zespołach a zaraz schodzimy na polskie rege sam (pipi)a jesteś rege, słuchałeś w ogóle czegoś z tego tematu? zaraz schodzimy na polskie rege xD tu masz jeden z lepszych anty-faszystowskich hymnów po polsku: http://sophiescholl.bandcamp.com/track/niszcz-nazizm TALK SHIT GET SHOT XD mój kumpel z zielonej góry tam gra
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l no te punki przerabiałem kiedys w technikum z kolegą,. nie dziekuje.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l no te punki przerabiałem kiedys w technikum z kolegą,. nie dziekuje. ale te z pierwszej strony
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l mam zamiasr wszystko przesłuchac poza tymi punkamii, pewnie zaraz linki do schizmy beda.
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l mam zamiasr wszystko przesłuchac poza tymi punkamii, pewnie zaraz linki do schizmy beda. czytasz mi w myślach drogi robercie. miałem wklejać zaraz po jakimś anty-policyjnym numerze jedenastek (chociaż spotkałoby sie to pewnie ze zdecydowanym sprzeciwem brodatego hipstera z góry strony), ale młody pewnie nie zna to niech ma trochę apatii: Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 29 sierpnia 201410 l @mate i chyba moje 2 ulubione poza oczywistymi 1125 i Schizmą Edytowane 29 sierpnia 201410 l przez TheAceOfSpades