Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

State of Decay: Year-One Survival Edition

Featured Replies

Opublikowano

Wątpię - ta konsola jest używana miech w roku i nigdy żadnych problemów z nia nie bylo.

• Odpowiedzi 81
  • Wyświetleń 41,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ho ho ho, przychodzę z prezentami   Ostatnio trafił mi się kod na State of Decay YOSE, niestety nie posiadam Xone, więc z chęcią go komuś oddam. Zainteresowanych proszę o PW, kto pierwszy ten lepszy!

• Z jednej strony troche sie smuce a z drugiej ciesze. Smuci mnie to ze to kotlet a nie nowa czesc, minelo juz sporo czasu i liczylem ze zapowiedza pelnoprawny next-genowy sequel. Cieszy mnie natomiast

• Odgrzebię, a co tam  To był jeden z tych tytułów, których strasznie zazdrościłem XBOXowi, nawet miałem epizod z piracką wersją na laptopie (ale bez kontrolera, a nawet myszki... no na touchpadzie

Opublikowano

Tez sporo przegralem i nigdy crasha nie bylo, a dropy byly ale tylko w centrum jakos do 20-25 fpsow.

Opublikowano

xbox nieuzywany to pewnie sie terafanki zalepily kurzem

Opublikowano

Panowie jakieś porady co do out postów? Wale je na pale, a zakładam, ze jest jakiś ważniejszy cel w ich tworzeniu.

Tzn. Wale jest zawsze przy home base żeby nie pojawiały się zombie.

Opublikowano

Nie pamiętam jak w jedynce, ale w dwójce niektóre budynki zajmowane na outposty dają dodatkowo zasoby każdego dnia. Można też z nich korzystać jako miejsca wypadkowe gdzie można składować i wymieniać ekwipunek.

• 3 lata później...
Opublikowano

Odgrzebię, a co tam ^^

To był jeden z tych tytułów, których strasznie zazdrościłem XBOXowi, nawet miałem epizod z piracką wersją na laptopie (ale bez kontrolera, a nawet myszki... no na touchpadzie nie dało się grać).

Jak jeszcze miałem mojego zepsutego XSX to zacząłem, ale później musiałem przerwać i tak jakoś zapomniałem, aż wreszcie znów mnie naszło i nie mogę się oderwać :banderas:

8d3de9ea-c9de-4245-82d8-1d6d39af51ba.thumb.png.43bbb899322b93df67ef86f6430a885c.png

Kij, że to brzydkie, drewniane i bez fabuły.

Ja uwielbiam survivale, a to jest zajebisty przedstawiciel tego gatunku.

W dwójkę już też pograłem i jest sztos, ale zostawiam, bo chcę najpierw wycisnąć jak najwięcej z jedynki.