September 2, 201411 yr Idzie jesien. Szarówka za oknem, zimne powietrze wieszczy złowrogą nowinę. Do tego nowa odsłona Death Game. Niektórzy z nas możliwe, że nie dotrwają do wiosny. Podzielmy się smutnymi piosenkami do słuchania przed samobójem. The Smiths to klasyg, ale ostatnio w koncu posluchalem Morrisseya solo. Nie ma takich bangerów pod wzgledem muzyki, ale lyriksy na najwyzszym poziomie smuta. https://www.youtube.com/watch?v=mAtg6_PSSyY https://www.youtube.com/watch?v=38x5GYAS6xY Jak za(pipi)iscie wchodza instrumenty na "Speedway". Smutam.
September 2, 201411 yr Nie lubię The Smith, chociaż piosenka z tekstem "Hang the DJ" bardzo mi się podoba. Na jesienne smuty polecam cokolwiek od Radiohead W takim wątku nie może zabraknąć tego klasyka Edited September 2, 201411 yr by aux
September 2, 201411 yr jedna z najsmutniejszych pi.zd w historii muzyki: umar nadziewając się na nóż.
September 2, 201411 yr Filiżanka M. Wiśniewskiego klimaty jesienne hurt to obok smells like teen spirit numer z listy najbardziej sponiewieranych i zgwałconych utworów przez media, jeszcze ta melodyjka z rekwiem dla snu Edited September 2, 201411 yr by _Milan_
September 2, 201411 yr Careless whisper zawsze dobre by pogłębić depresję Kto Cię skrzywdził Lionel ?
September 2, 201411 yr Filiżanka M. Wiśniewskiego klimaty jesienne hurt to obok smells like teen spirit numer z listy najbardziej sponiewieranych i zgwałconych utworów przez media, jeszcze ta melodyjka z rekwiem dla snu Wiadomo, ale to nie zmienia faktu, że rzondzi!
September 2, 201411 yr cofam plusa, przez przypadek kliknałem. hurt jest supcio, ale jak dżony kesz śpiewa. trochę popu:
September 2, 201411 yr Kawał dobrej muzy i w dodatku świeżej. A z klasyków to czasem sobie włączam carles whispers georga michela.
September 2, 201411 yr najwieksza smutna pi.zda w historii rapu: Edited September 2, 201411 yr by tk___tk
September 2, 201411 yr MOJ TEMAT KTOS UKRAD Nie znam smutniejszej muzyki. Tak bardzo depresja czekaj, jednak shining sa na pierwszym miejscu
September 2, 201411 yr jeśli nazwę tematu weźmiemy dosłownie: pupilka wszystkich szanujących się punków z h&mu.
September 2, 201411 yr ej ale nawet spoko sie slucha tej czelsi wolfe znaczy, tak na jedno przesluchanie i zapomnienie, ale nie przeszkadza zupelnie
September 2, 201411 yr no ku.rwa moment pikowania popularności czelsi tak jak kiedyś było z florence . Edited September 2, 201411 yr by tk___tk
September 2, 201411 yr Zobaczyłem na stronie głównej forum nazwę tematu i pomyślałem, że to temat o farmerosie z czasów kiedy pracował na stacji. : /
September 2, 201411 yr Album Black coats& bandages oraz cokolwiek od The Black Heart Procession. Edited September 2, 201411 yr by _Be_
September 2, 201411 yr xD smutne pi.zdy z wrocławia: w related na zachodzie bez zmian studyjnie. to chyba coś dla ciebie mejt - o I wojnie światowej. Edited September 2, 201411 yr by tk___tk