Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

No bez niego serial trochę stracił, osobiście uważam że ostatniego sezonu mogłoby nie być.

Spoiler

W ostatnim sezonie jest jakaś niewiadoma postać kogoś kto pomaga Gennaro, obstawiałem że na koniec okaże się że to właśnie on

Edytowane przez Absolem

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 108
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Telewizja Sky potwierdziła, że powstanie prequel Gomorry i skupi się na historii Don Pietro Savastano, od początków gdy zaczynał na ulicy i stopniowo stał się najbardziej bezwzględnym bossem Camorry. 

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

No to do 29 marca!      

• Jakby co to 2 pierwsze odcinki mesjasza już  są

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Film jest już dostępny z napisami tu i tam.  Miała być premiera w kinach 27 marca,  ale w obecnej sytuacji nie ma szans.  

Opublikowano

Cienki ten film strasznie, typowy włoski gniot klasy d, poziom netlixowego ultras. 

• 1 rok później...
Opublikowano

No i polecam obejrzeć spin-off "The Immortal" przed finałowym sezonem, bo można zonka dostać jak się włączy ten trailer. Jest na HBO GO.

Opublikowano

Po spinoffie nie jestem już ciekawy zakończenia. O jeden sezon za dużo.

Opublikowano

wlasnie zobaczylem ten embed Zwyrodnialca i cos mi sie tu nie zgadzalo, przestalem ogladac po chyba 3 odcinkach ostatniego sezonu wiec nie wiem co sie stalo na koncu i teraz sie nadzialem na spoiler. Czy dobrze mi sie wydaje ze tam byl taki ogromny plot twist? 

Opublikowano

Pierwsze dwa sezony były dosyć konsekwentne w budowaniu prawdziwego, brutalnego świata, postacie padały jak muchy i nikt nie mógł czuć się bezpieczny. Odbiło się to czkawką od sezonu trzeciego, gdy zabrakło ciekawych bohaterów. Serial wrócił do formy na szczęście rok później, bo sezon 4 był już bardzo ok. 

Spoiler

Powrót Ciro w filmie to już jednak przesada, tym bardziej, że koleś w sezonie numer 3 kręcił się jak smród w gaciach i czuć było potrzebę odstrzelenia, bo jego wątek się mocno wypalił. Tu jednak wjechała zapewne kwestia wyczerpania się puli postaci do ukazania, bo wszyscy zajebani, to chociaż Ciro jakoś dało radę wskrzesić. Cóż, z jedne strony słabo, z drugiej to symbol tego serialu. Niby totalny chuj, ale się trzymało za niego kciuki. 

Co jak co, czekam mocno na finał i w dalszym ciągu uważam, że jest to perełka na serialowym rynku. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ktoś przez pomyłkę opublikował na kanale Sky Italia pierwszy epizod ostatniego sezonu. Jak coś to tutaj jest jeszcze do pobrania w niesamowitej rozdzielczości 360p. Na reddit jedna z osób deklaruje, że zrobi napisy.  Na resztę trzeba czekać do listopada, finałowy sezon składa się tylko z 10 odcinków.

https://drive.google.com/uc?id=1S8_j1xB3kbr-tRitojh9hS703iyTQclI&export=download

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Kolejny trailer, ależ to będzie rozpierdol, oby na poziomie 1 i 2 sezonu.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

HBO po raz kolejny nie zawiodło i nowe odcinki pojawią się w sobotę, tuż po piątkowej włoskiej premierze. Co tydzień po 2.  Ten sam trailer co wyżej, tyle że z polskimi napisami. 

Opublikowano

Juz pomijajac fakt ze te miniaturki sa mega spoilerami to zastanawiam sie dlaczego oni wystawiaja go w kazdym trailerze zamiast schowac i zrzucic bomby w 1 odcinku jak sie nikt nie spodziewa. Przynajmniej co co nie ogladali tego filmu, ktory jest slaby nawiasem mowiac.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Są już dostępne 2 pierwsze odcinki. I od razu mocny start, bez wolnego wprowadzenia w sezon jak ma to miejsce w innych serialach. 

Opublikowano

Po dwóch odcinkach zalatuje gównianą wenezuelą tak jak w filmie pełnometrażowm. Jeżeli mam wróżyć zakończenie to

Spoiler

Będzie wątek gejowski 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 3.12.2021 o 14:02, sprite napisał:

Wiadomo dlaczego 5 i 6 ep nowego sezonu ma dzień opóźnienia na HBO GO?

W sensie? We Włoszech premiera jest o 21, w Polsce na HBO GO epizody dostępne są już po północy.  Na reddicie jak poszukasz można znaleźć odcinki już we wtorek lub środę, ale tylko z włoskimi napisami. Gomorra na włoskim VOD dostępna jest przed premierą telewizyjną, co jest dziwną decyzją i kusi by sprawdzić wcześniej. 

Opublikowano

Na reddicie są nowe epizody, nie wytrzymałem i musiałem to sprawdzić. 7 epizod będzie taki :obama: bez wątpienia topka serialu.