Skocz do zawartości

Diablo III Xbox One

Featured Replies

Opublikowano

Nie widze osobnego tematu odnosnie D3 na Łoniaka, wiec pozwole sobie go zalozyc.

Chcialbym troche pospamowac na oficjalnym forum battlenetu, o tutaj...
http://eu.battle.net/d3/pl/forum/topic/11760507005
odnosnie żenująco beznadziejnego dzialania polskiej wersji Diablo 3: RoS na Xbox One. Niestety...pisze, ze aby wziac udzial w dyskusji nalezy posiadac postac stworzona w grze. Mam takowa, ale jak sprawic, zeby battlenet ja zobaczyl?

Tym co nie wiedza o co chodzi z tym dodupnym dzialaniem D3 na One wyjasniam, ze gra w jezyku PL straszliwie muli.Widac zaciachy golym okiem. Chodzi co najwyzej w 25 fps, zamiast w 60-ciu. Po przelaczeniu na wersje rosyjska (angielskiej w polskim wydaniu gry ni ma) gra dziala nieskazitelnie plynnie.

• Odpowiedzi 38
  • Wyświetleń 14,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Troche pokrętne logika ale dział temat diablo ps4 jest o diablo na next geny a temat diablo x360 to na past geny :D także spamuj w dziale ps4 bo wersje sie od siebie nie róznią mechaniką poza 1 czy 2ma riftami i dodatkami w uzbrojeniu.

Opublikowano

jesli ktos pisze ze dziala w 25 klatkach to jednak sie diametralnie roznia.. bo wersja ps4 jak zyleta chyba ze jest mega miazga kolorowa i 4ch graczy to jest drop czasami tak jak pisalem ale nie 25fps...

Opublikowano

jesli ktos pisze ze dziala w 25 klatkach to jednak sie diametralnie roznia.. bo wersja ps4 jak zyleta chyba ze jest mega miazga kolorowa i 4ch graczy to jest drop czasami tak jak pisalem ale nie 25fps...

mam wersje na xbone, i takie same są cyrki z frameratem, pctowa wersja potrafi dostac dałna, więc same shit. mechanika ta sama. no i tak w diablo najważniejsza jest grafika i fabuła... bo umre ze smiechu.

Opublikowano
  • Autor

Napisalem swoim kalecznym angielskim o w/w problemie na forum dewelopera na battlenecie. Zobaczymy czy to cos przyniesie...

Opublikowano

ale jak caly czas macie framerate tragiczny? czy tylko od czasu do czasu..nie rozumiem.. gram w sumie od premiery i tak jak pisalem w temacie ps4 czasami w czasie gry w 4ch w multi w momencie jak wszyscy odpalaja swoje umiejetnosci/kolorwe fajerwerki plus zdarza sie przeciwnicy z blyskawicami/disco to wtedy jest drop ale po chwili wszystko wraca do normy...:/

Opublikowano

ja takich dropow na xbox one nie uswiadczylem, gram crusaderem mam z 20 paragonow i wiekszosc czasu gram w coopie, wersja angielska gry

Opublikowano
  • Autor

Wersje angielska i rosyjska ( angielskiej w polskim wydaniu nie ma) działają fenomenalnie. Niepłynnie działa za to wersja polska. Sprawdzałem forum battleneta i np również Austriacy się skarżą na to samo, tyle tylko że oni mogą spokojnie przełączyć się na wersję niemiecką, natomiast nam nic nie zostaje, bo co...grać po rosyjsku? No właśnie...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

okay sorrki nie doczytalem. gram w wersje ang. spytaj sie w temacie ps4 bo tam wiem ze kame lechu graja na wersji pl

Ja gram na ps4 w wersję PL i póki co nie uświadczyłem jakiś dropów jednakże jestem dopiero w drugim rozdziale, jak coś dam znać, może przy większej zadymie w dalszych rozdziałach coś się będzie działo? Ale póki co jestem mile zaskoczony, że wszystko tak płynnie chodzi.

Opublikowano
  • Autor

Wersja na PS4 jest na top top...idealna pod względem płynności. Ja się już na tyle wcurwiłem, że na Łoniaku przestałem w to grać i zacząłem szpilać w Titanfallusa. Czekam na łatkę.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpalilem pl wersje i jak zobaczyłem animacje gł bohatera to wylączyłem grę - to jakaś masakra!

Opublikowano

Wracają do tematu, jest event znany z pc-ta czyli podwójne gobliny <3 jak coś o 14 wychodze z roboty 14:30-15:00 zaczynam napyerdalać te świecące skerwysyny. łatwo tez wbic aczik za 500 gobasów <3

dla nie znających mechaniki, są miejsca gdzie gobliny są "powiedzmy" często gwarantowane, narazie potwierdzam pieczary aranei (czasami są w pajęczym jajku) starym tristam w piwnicy, katedra lvl2. polecam tez grindowac a3 cały tower do azmodana. jak narazie na 10 gier zawsze mailem gobasy w tych lokacjach. oczywiście sale agoni lvl 2 nerfowane.

mozna by sie pokusic jeszcze o amulet z machiny infernalnej <3

Opublikowano

gra jest niegrywalna na end game, każdy lata z PERFECT RUSSIAN SPEED SWORD, rift na t6 trwa 5 minut z gościem z hackowanymi itemami, do puki blizzard coś z tym nie zrobi zero fun-u z gry :<

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy poprawili może już w polskiej wersji szarpiaca animacje postaci?

Opublikowano
  • Autor

Odpowiadam: Nic nie zrobiono. Dalej kicha.

Opublikowano

dzisiaj sprawdzałem i poprawili to jednak, sami sprawdźcie :)

Opublikowano

Ok dzięki, dziś sprawdzę u siebie.

Edition: o w mordę, ale to teraz śmiga :)

Edytowane przez bart-blank

Opublikowano
  • Autor

Potwierdzam powyzsze. Pojawil sie nowy patch do polskiej wersji Diabolo 3 RoS ważący 424MB, ktory W KOŃCU, po ponad trzech miesiacach od premiery gry naprawil problem z koszmarnie nieplynnym jej dzialaniem.
Moim zdaniem dopiero teraz mozna zaczac w nia grac...

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Postać i progres przechodzi z X360 na Xone???

EDYTA: Już znalazłem - wszystko przechodzi :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

z racji ze na klocka sporo osób kupiło gierkę czuje sie zobligowany do namówienia na wspólne napyerdalanie. JESTEM WASZYM BOGIEM DO DYSPOZYCJI

God-02.jpg

Opublikowano

Ja się parę dni wstrzymam bo chcę sobie samemu podbić postać :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś jeszcze ? Chciałem zagrać z kuzynem online, mamy otwarte NATy, przy próbie połączenia wywala błąd. Jakieś pomysły jak to naprawić? 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gra ktoś z forumowiczów w to jeszcze? Dopiero wczoraj zdobyłem diabolo na xbąka, więc nadrobiam zaległości na nowym patchu. Latam dobrze ubranym barbą lvl 70(75).