Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

FIFA 15 Ultimate Team

Featured Replies

• Odpowiedzi 259
  • Wyświetleń 65,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Tak mnie tknelo i wylaczylem adblocka i hula, w sensie ze laduje sie, ale mam komunikat jak Schabek. Pewnie trzeba czekac do premiery.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

na bronzowych i srebnych to nie ma co kasy wydawać bo i tak będziemy grac ze złotymi drużynami, match-making w FUT nie jest za dobry

Mówili coś o tym? Bo jestem niemalże pewien, że w poprzednich fifach wyszukiwało mi rywali z podobnymi skillami

E: Można na jednym grajku skorzystać trzykrotnie z karty zmiany pozycji? Tak żeby ze środkowego pomocnika zrobić napastnika. No i czy zmiana pozycji działa na jeden mecz czy na zawsze?

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

No ja miałem, ale nie wiem czy to ma znaczenie

Opublikowano

na bronzowych i srebnych to nie ma co kasy wydawać bo i tak będziemy grac ze złotymi drużynami, match-making w FUT nie jest za dobry

Mówili coś o tym? Bo jestem niemalże pewien, że w poprzednich fifach wyszukiwało mi rywali z podobnymi skillami

E: Można na jednym grajku skorzystać trzykrotnie z karty zmiany pozycji? Tak żeby ze środkowego pomocnika zrobić napastnika. No i czy zmiana pozycji działa na jeden mecz czy na zawsze?

1. W ut dobiera przeciwnikow bez wzgledu na poziom druzyny.

2. Tak, kiedys mialem lewego bodajze na CM.

3. Na zawsze (no dopoki nie zmienisz na inna xd). I jesli dobrze pamietam to jest tak ze ST->CF->CAM->CM->CDM, czyli nie zrobisz np z napastnika skrzydlowego.

Dzisiaj wpadlo 2,5k od ea i juz cos lepszego ukrecilem.

78359843759316488829.png

edit; tak musiales grac w 14 zeby teraz pobawic sie aplikacja, w innym przypadku musisz czekac do premiery az kupisz 15, dopiero wtedy appke bedziesz mial dostepna

Edytowane przez schabek

Opublikowano

2,5k? :o jakim prawem? ja dostałem jedynie paczkę z czterema brązowymi piłkarzami xD

Opublikowano

tez sie zdziwilem ale nie narzekam :D te prezenty chyba do 29ego sa codziennie

Opublikowano

Jednak zrezygnowałem ze składu z Ligue 1 i postanowiłem zrobić hybrydę Atletico + reszta ligi BBVA. Póki co zrobiłem takie coś:

6pdtXkN.png

Moya 350

Valera 300

Bartra 450

Gimenez 150

Insua 0

Mario Suarez 350

Krychowiak 800

Cristian Rodriguez 350

Raul Garcia 350

Manu Del Moral 300

Koke 1800

Mikel San Jose 300

Andre Gomes 0

Robles 150

Aridai 0

Bardzo szkoda, że Koke nie jest CM, przez to on, albo Cristian Rodriguez będzie musiał mieć chemistry 5 :confused: Porobiłoby się jeszcze zakupów, ale w sakwie zostało 250 coinsów. Może jutro coś wpadnie to sie jeszcze pobawię w jakieś małe zakupy.

E: No chyba, że te prezenty wpadają o północy to może jeszcze poczekam te 40 minut :D

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

tak Polnocy UK czasu

jesli dacie rade to polecam robic 2 budgetowe druzyny, zebyscie mogli na przemian grac i tylko martwic sie o kontrakty, a nie takze o fitness karty (jedna druzyna gra, druga na lawce i odswieza se fitness)

Opublikowano

No i wpadła paczka ze srebrnymi graczami + 500 coinsów. Liczyłem na 2,5 k. Teraz w portfelu 1300 i oszczędzam na Mandzukicia,Dos Sanotosa albo Velę.

Opublikowano

U mnie wpadlo 500 coinsow tylko :confused: no ale zawsze lepsze to niz jakas brazowa paczka

e; tak w ogole to polecacie jakiegos dobrego napadziora z ligue 1? oczywiscie poza ibra czy cavanim xd

Edytowane przez schabek

Opublikowano

Jeśli bym miał sporo gotówki to bym brał Lacazette :P Z tańszych Ben Yedder, Gignac, Braithwaite, Djibril Cisse.

Opublikowano

Cisse napewno nie bedzie tani bo srebny, polecam http://www.futhead.com/15/leagues/ligue-1/st/all/rating/

Jak gra wyjdzie to bedzie mozna wsadzac recenzje, i se czytac jak sie innym gra zawodnika

ja nakupilem fitness karty teraz za grosze, z nadzieja ze jak wszyscy zaczną grac to pójdą sporo w cenie i zarobie na Pogba

Opublikowano

Ja kupiłem chyba 10 junafranów za 1600 i wystawiłem za 2000 - najniższa cena obecnie na rynku. Gdy pojawia się niższy znowu kupuje. Interes się kręci. W ogóle juanfran underrated jak ch.uj... 79 to zdecydowanie za mało. 83 to by było OK. Tym bardziej, że arbeloa ma 79. ARBELOA...

Opublikowano

Dzisiaj znowu 500 coinsow. Sprzedalem berbatova i subasica, mam 2k i poluje na eneyame i lacazette. No ale nic nie wydaje, poczekam do jutra, cos sie ruszy jak bede mial juz gre.

Opublikowano

Ja od wczoraj bawię się w kupowanie i sprzedawanie stadionów i z moich wyliczeń wychodzi, że jestem 2770 monet na plusie :D Póki co najładniej zarobiłem na Signal Iduna Park, kupioną za 350 kartę udało się sprzedać za 1000 :D Szkoda, że od sprzedaży odliczają 5%, gdyby nie to miałbym niecałe 500 więcej. A z prezentów wpadła złota paczka: jeden zawodnik sprzedany za 350, piłka, strój Torino i karta z kontraktem. Jeszcze gorzej niż wczoraj.

Opublikowano

Ma ktoś info kiedy wyjdzie apka na androida do ut 15 ki?

Opublikowano

Ja wczoraj zbierałem regularny wpier*** moim 77 gold składem od typów ze składami 85 - full BPL wart pewnie z 250k, albo La Liga z IF Neymarem, Messim, Bale'em, Modricem, Rodrigezem i wszystkimi.... Aż mi się odechciało grać, bo na 5 meczy tylko jeden miałem z w miarę wyrównanym składem. 

No ale nic walczę, 2 bieda gold składy złożone wczoraj, więc fitnessy idą na sell ;)