Opublikowano 12 października 201410 l Wiecie o tym konkursie? http://forums.forzamotorsport.net/turn10_postst22987_Forza-Horizon-2--XBOX-ONE--Photo-Contest---Photocomp1.aspx
Opublikowano 12 października 201410 l Wszystkie zdjęcia pikne, dostajè ślinotok itp. tylko te ostatnie hav3na strasznie odbiegają od reszty fot z tego tematu. Dlaczgo tak? To z wersji na x360? Auto chyba jest w ruchu i motion blur sie wlaczyl na wszystkim oprocz karoserii, ja przy zdjeciach z reguly wylaczam, bo powoduje on ze wszystko oprocz samochodu jest rozmyte. Edytowane 12 października 201410 l przez Bansai
Opublikowano 12 października 201410 l Ale po wyłączeniu tego zdjęcie traci dużo dynamizmu i auto często wygląda jakby stało w miejscu.
Opublikowano 14 października 201410 l Namęczyłem się jak głupi, ale jestem całkiem zadowolony. Malowanie można wyszukać po moim gamertagu.
Opublikowano 15 października 201410 l To ja troche bardziej "przyziemnie" (moza za wyjatkiem ostatniego ) Wypad na buraczk i THC: Dem graphics, i te refleksy na samochodzie z przodu <3 Sruuuuu (zdjecie to kompletny przypadek podczas wypadku) ...
Opublikowano 16 października 201410 l niebieskie szwy jaguara <3 moje sruuuu Edytowane 16 października 201410 l przez kermit
Opublikowano 18 października 201410 l sorry za offtop ale ten photo mode między Forza 5 a Forza Horizon 2 to jest przepaść.
Opublikowano 20 października 201410 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Malowanie udostępnione. Słowo-klucz: mocne.
Opublikowano 20 października 201410 l Malowanie udostępnione. Słowo-klucz: mocne. Widze ze mozna sie pobawic z tym malowaniem, juz nie moge sie doczekac Edytowane 20 października 201410 l przez gums19964
Opublikowano 21 października 201410 l damn, chyba nie mogę tu zaglądać - obłęd. muszę najpieew zaliczyć FM5
Opublikowano 22 października 201410 l Sorry za OT, ale cholera czemu ja ciągle pomykam w DC, zamiast dokupić XO!!! Powiedzcie proszę czy w FH2 można pośmigać Focusem Mk3? Da radę ktoś wrzucić jakieś fotki? Chętnie pojeździłbym swoją furką w tej grze...
Opublikowano 23 października 201410 l Autor Sorry za OT, ale cholera czemu ja ciągle pomykam w DC, zamiast dokupić XO!!! Powiedzcie proszę czy w FH2 można pośmigać Focusem Mk3? Da radę ktoś wrzucić jakieś fotki? Chętnie pojeździłbym swoją furką w tej grze... wrzucę później bo akurat mam te auto Edytowane 23 października 201410 l przez MaZZeo