October 8, 201411 yr Gdzie jest temat, ja się pytam. Gra od Platinum Games więc ma być hajpik, wy bezguścia jedne. Trochę gameplayu z komentarzem twórców: Wychodzi 21 pażdziernika na PS3, PS4, Xbawx One oraz Xbox 360.
October 15, 201411 yr Najpierw wyciagaja ukradkiem instrukcje, teraz pudelka z kodami, wcale mi sie to nie podoba... Gra wyglada calkiem spoko, Platynowi nie zawioda, chyba, ze Activision im namieszalo. Edited October 15, 201411 yr by Copper
October 15, 201411 yr Author Ta gra od początku była przeznaczona na PSN/XBLA. Czasem dła wygody wydają też wersję pudelkowa z kodem, dla ludzi bez neta. To nie jest sytuacja typu "mieliśmy wydac na płycie, ale kod będzie tanszy".
October 15, 201411 yr No skoro nie mają neta, to i tak jej nie odpalą :]. Chyba, że to tak świadomie napisałeś, nie wiem, późno już. Hm.
October 15, 201411 yr Author Nieświadomie. To moze jest to dla ludzi z netem o danym limicie GB. Żeby sobie transfer nie zajechać.
October 16, 201411 yr He? Przecież wklepujesz kod i co? Magicznie gra bez ściągania pojawia się na dysku? Chyba wczoraj coś mocniejszego do kakałka było grane Pewnie robią to po to, że nie każdy śledzi markeplace a jak będzie np. w empiku i zobaczy kolorowe pudełeczko to może się skusi.
October 18, 201411 yr No to wlasnie mi sie sciaga pre-order :] Jak cenowo to wyglada? Na psn jeszcze nie ma
October 19, 201411 yr W UK 12 funtow. Jak dla mnie cena jest smiesznie niska. Edited October 19, 201411 yr by hav3n