Skocz do zawartości

DriveClub - kluby i ustawki

Featured Replies

Opublikowano

Szybko rozwijający się klub - NOCNE  ZJAWY, szuka chętnych do wspolnego grania luzie bez napinki w miłej atmosferze.

Oferujemy fajną zabawę, dobrze dobrane logo, wzajemną rywalizację wewnąrz klubową i poza nim.

Klub jest Otwarty wystarczy znaleźć go w Wyszukiwarce. :)

• Odpowiedzi 374
  • Wyświetleń 64,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• W ciągu trzech dni taki update     Lisy nie próżnowały 

• Pięknie po wczorajszej aktualizacji postępów dodało 200 tys dla FPE Elite Club a dzisiaj 700tys.

• Elitę Club FPE aktualizacja postępów z przed dwóch dni +2.2 mln pkt i awans na 20 poziom Jakiś czas temu zmieniłem barwy i herb dajcie znać czy wam pasuje. Kolory stonowane, myślę ladnie koresponduja

Opublikowano

Speed demons PL ma jedno wolne miejsce, szukamy wyczynowcow z 50 poziomem. 
Wszelkie wiadomosci prosze o pisanie na PSN Endyen_Ashish

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Może jakieś podsumowanie rankingu na koniec marca? Ostatnie widzę z 17 stycznia...

Opublikowano
  • Autor

Nie mam już czasu na to panowie, jeśli chce ktoś to przejąć to PM me

Opublikowano

Większości już chyba nie interesuje ten ranking. Fajniejsze byłoby podsumowanie klubowe według punktów zdobytych w forumowych wyzwaniach. Miałem nawet zamiar coś takiego zrobić ale się zniechęciłem --> leń :)

Opublikowano

Executors Team - level 42

Poszukujemy jednego aktywnego gracza. Priv

Pzdr 

Edytowane przez patoenel

Opublikowano

szukam kogoś, kto tez grinduje Drifty w Driveclub'ie. Jeżeli będziemy należeć do jednego klubu i razem uzbieramy 1 000 000 punktow to wszyscy dostaniemy trofeum. zależy od ilości osób i kto,  kiedy dołączył(np. 500 000 x2, 333 000 x3 itp.). ktoś chętny ?

• mój Club to T7 MR2

edit.

postaram sie dołączyć do tych istniejących juz, ale jak ktoś chce to i zapraszam do mnie.

Opublikowano

Przygarnie ktoś do klubu? Na razie mam tylko 25 lvl, ale w miarę sprawnie to wpada.

Opublikowano

Siemka szulam klubu mam 20 lvl alw sie wkrecilem i z checia pogram dluzej w ten tytul. Moj psn id to speedzik83

Opublikowano

Też szukam aktywnego klubu, dopiero zaczynam zabawę z Driveclubem, login: Yolberg

Opublikowano

Niech ktos ogarnie ranking, bo fanek zrezygnowal z tej zaszczytnej funkcji. :yao:

Edytowane przez patoenel

Opublikowano

Klub "Nocne Zjawy" (LVL 38) szuka aktywnego gracza do grania z innymi aktywnymi graczami. W klubie są gracze z poziomamy 45-50 lvl.

Mamy sezon passy, zapraszam PSN kontakt: Kufir_PL

Opublikowano

Szukam graczy do nowo założonego klubu "Zacny klub". Klub założony niespełna 2 tygodnie temu, 15lvl, 3 członków 32-34lvl. Zapraszamy graczy, którzy planują w miarę aktywną grę w Driveclub'a.   

Opublikowano

Z tą w miarę aktywną grą w DC to u mnie różnie, ale chętnie dołączę (33 lvl).

Wysłałem prośbę jakby co.

Opublikowano

Dodaliśmy Cie i jeszcze jedną osobę do klubu, ale w ogóle nie pokazuje że ilość osób się zwiększyła (zmieniliśmy też opcje klubu na otwarty). U mnie to w ogóle non stop wybija online w driveclubie. Chyba po 10 kolejnych wyścigach pokazywało mi, że wbijam ten sam poziom klubowi z 15 na 16. Pewnie znowu coś popsuli.

Opublikowano

Dzięki. Otrzymałem zapro, które miałem do zatwierdzenia, ale w międzyczasie dostałem jeszcze jedno zaproszenie od znajomego i dołączyłem do jego klubu. Także sorry za kłopot.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z chęcią zamienię klub na jakiś z fajnymi barwami na aucie. W moim aktualnym jest bieda w tym temacie, czarny lakier plus logo klubu na drzwiach :(

Opublikowano

Executors Team - level 49

Potrzebujemy jednego aktywnego gracza. Priv

Pzdr

Opublikowano

Ja dopiero zaczynam, nie obiecuje ze bede gral codziennie, ale chetnie pogram dla jakiegos klubu.

Zapraszam.

Opublikowano

Duma ziemi lubuskiej, jedyny w swoim rodzaju klub FALUBAZ POLSKA przygarnie zagubione duszyczki, które klubu nie mają!     P.S. Lubimy być ponad rosjanami w tabeli wyzwań. ;) Mamy 4 wolne miejsca.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Klub "Nocne Zjawy" (LVL 44) szuka aktywnego gracza do grania z innymi aktywnymi graczami. W klubie są gracze z poziomami 54-55 lvl.

Mamy sezon passy, zapraszam PSN kontakt: Kufir_PL

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Potrzebujemy 2 aktywnych & nowych graczy. Sezon pass mile widziany, ale nie obowiazkowy.

Klub: Executors Team - 50 lvl - 186 036 408 pkt - Ranking swiatowy 544

Kontakt priv/ psn

Pzdr

Edytowane przez patoenel