Opublikowano 16 marca 201510 l Szybko rozwijający się klub - NOCNE ZJAWY, szuka chętnych do wspolnego grania luzie bez napinki w miłej atmosferze. Oferujemy fajną zabawę, dobrze dobrane logo, wzajemną rywalizację wewnąrz klubową i poza nim. Klub jest Otwarty wystarczy znaleźć go w Wyszukiwarce.
Opublikowano 18 marca 201510 l Speed demons PL ma jedno wolne miejsce, szukamy wyczynowcow z 50 poziomem. Wszelkie wiadomosci prosze o pisanie na PSN Endyen_Ashish
Opublikowano 27 marca 201510 l Może jakieś podsumowanie rankingu na koniec marca? Ostatnie widzę z 17 stycznia...
Opublikowano 27 marca 201510 l Autor Nie mam już czasu na to panowie, jeśli chce ktoś to przejąć to PM me
Opublikowano 27 marca 201510 l Większości już chyba nie interesuje ten ranking. Fajniejsze byłoby podsumowanie klubowe według punktów zdobytych w forumowych wyzwaniach. Miałem nawet zamiar coś takiego zrobić ale się zniechęciłem --> leń
Opublikowano 27 marca 201510 l Executors Team - level 42 Poszukujemy jednego aktywnego gracza. Priv Pzdr Edytowane 27 marca 201510 l przez patoenel
Opublikowano 4 kwietnia 201510 l szukam kogoś, kto tez grinduje Drifty w Driveclub'ie. Jeżeli będziemy należeć do jednego klubu i razem uzbieramy 1 000 000 punktow to wszyscy dostaniemy trofeum. zależy od ilości osób i kto, kiedy dołączył(np. 500 000 x2, 333 000 x3 itp.). ktoś chętny ? mój Club to T7 MR2 edit. postaram sie dołączyć do tych istniejących juz, ale jak ktoś chce to i zapraszam do mnie.
Opublikowano 11 kwietnia 201510 l Przygarnie ktoś do klubu? Na razie mam tylko 25 lvl, ale w miarę sprawnie to wpada.
Opublikowano 13 kwietnia 201510 l Siemka szulam klubu mam 20 lvl alw sie wkrecilem i z checia pogram dluzej w ten tytul. Moj psn id to speedzik83
Opublikowano 14 kwietnia 201510 l Też szukam aktywnego klubu, dopiero zaczynam zabawę z Driveclubem, login: Yolberg
Opublikowano 22 kwietnia 201510 l Niech ktos ogarnie ranking, bo fanek zrezygnowal z tej zaszczytnej funkcji. Edytowane 24 kwietnia 201510 l przez patoenel
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Klub "Nocne Zjawy" (LVL 38) szuka aktywnego gracza do grania z innymi aktywnymi graczami. W klubie są gracze z poziomamy 45-50 lvl. Mamy sezon passy, zapraszam PSN kontakt: Kufir_PL
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Szukam graczy do nowo założonego klubu "Zacny klub". Klub założony niespełna 2 tygodnie temu, 15lvl, 3 członków 32-34lvl. Zapraszamy graczy, którzy planują w miarę aktywną grę w Driveclub'a.
Opublikowano 27 kwietnia 20159 l Z tą w miarę aktywną grą w DC to u mnie różnie, ale chętnie dołączę (33 lvl). Wysłałem prośbę jakby co.
Opublikowano 28 kwietnia 20159 l Dodaliśmy Cie i jeszcze jedną osobę do klubu, ale w ogóle nie pokazuje że ilość osób się zwiększyła (zmieniliśmy też opcje klubu na otwarty). U mnie to w ogóle non stop wybija online w driveclubie. Chyba po 10 kolejnych wyścigach pokazywało mi, że wbijam ten sam poziom klubowi z 15 na 16. Pewnie znowu coś popsuli.
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Dzięki. Otrzymałem zapro, które miałem do zatwierdzenia, ale w międzyczasie dostałem jeszcze jedno zaproszenie od znajomego i dołączyłem do jego klubu. Także sorry za kłopot.
Opublikowano 14 maja 20159 l Z chęcią zamienię klub na jakiś z fajnymi barwami na aucie. W moim aktualnym jest bieda w tym temacie, czarny lakier plus logo klubu na drzwiach
Opublikowano 16 maja 20159 l Executors Team - level 49 Potrzebujemy jednego aktywnego gracza. Priv Pzdr
Opublikowano 16 maja 20159 l Ja dopiero zaczynam, nie obiecuje ze bede gral codziennie, ale chetnie pogram dla jakiegos klubu.
Opublikowano 16 maja 20159 l Ja dopiero zaczynam, nie obiecuje ze bede gral codziennie, ale chetnie pogram dla jakiegos klubu. Zapraszam.
Opublikowano 18 maja 20159 l Duma ziemi lubuskiej, jedyny w swoim rodzaju klub FALUBAZ POLSKA przygarnie zagubione duszyczki, które klubu nie mają! P.S. Lubimy być ponad rosjanami w tabeli wyzwań. Mamy 4 wolne miejsca.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Klub "Nocne Zjawy" (LVL 44) szuka aktywnego gracza do grania z innymi aktywnymi graczami. W klubie są gracze z poziomami 54-55 lvl. Mamy sezon passy, zapraszam PSN kontakt: Kufir_PL
Opublikowano 10 września 20159 l Potrzebujemy 2 aktywnych & nowych graczy. Sezon pass mile widziany, ale nie obowiazkowy. Klub: Executors Team - 50 lvl - 186 036 408 pkt - Ranking swiatowy 544 Kontakt priv/ psn Pzdr Edytowane 10 września 20159 l przez patoenel