Opublikowano 13 lutego 201510 l Gra już ktoś? Jak sprawuje się sterowanie na zwykłym 3ds ? Da radę wygodnie grać bez drugiego analoga? No ja gram od 2 dni Kamera bez CPP działa dokładnie tak samo jak w OoT, czyli bdb - żadnego dyskomfortu nie odczujesz
Opublikowano 13 lutego 201510 l Gra już ktoś? Jak sprawuje się sterowanie na zwykłym 3ds ? Da radę wygodnie grać bez drugiego analoga? No ja gram od 2 dni Kamera bez CPP działa dokładnie tak samo jak w OoT, czyli bdb - żadnego dyskomfortu nie odczujesz Potwierdzam! Działa świetnie. Ja w ogóle jestem zdanie, że w Zeldach prawa gałka przeszkadza
Opublikowano 13 lutego 201510 l Ktoś rezerwował w Komputroniku i ma może jakieś info? Dostałem maila: W związku z brakiem dostępności zamówionego sprzętu na magazynie centralnym, uprzejmie informujemy że zamówiliśmy produkt w magazynie zewnętrznym. Realizacja zamówienia będzie opóźniona do 7 dni roboczych.
Opublikowano 13 lutego 201510 l nie przycebulic, tylko jak sie zdecydowalem to wszystkie sklepy juz byly wyprzedane.
Opublikowano 13 lutego 201510 l nie przycebulic, tylko jak sie zdecydowalem to wszystkie sklepy juz byly wyprzedane. w Krakowie mogłeś kupic
Opublikowano 13 lutego 201510 l I tak będę miał czas dopiero po nadchodzącym tygodniu grać. Swoją drogą mam nadzieję, że już dojrzałem do tej gry i będę czerpał z niej należyty fun, bo ostatnio grałem w nią w gimnazjum i to na emulatorze. Zniechęciło mnie wtedy niewygodne sterowanie i cofanie czasu w grze z utratą bomb/strzał/rupiisów. Doszedłem tylko do piwerwszego dungeonu.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Na allegro masa tego jest, electronic dreams tez ma okolo 100 sztuk. Ta limitka nie jest wcale limitowana mozna kupic od reki kiedy sie chce.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Jak szukalem to byl koles jeden na allegro co z anglii wysylal, ale nie chcialo mi sie czekac, wtedy pojawila sie oferta komputronika to wzialem.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Zadzwoniłem na pełnej (pipi)ie do nich i wyjaśnili mi, że system im anuluje automatycznie zakupy po dwóch tygodniach, a moja kopia w poniedziałek do odbioru.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Moje czekaja do odbioru w Ultimie, jutro pewnie rusze zadek ale pierw zadzwonie do karen i zapytam co sie (pipi)a dzieje.
Opublikowano 13 lutego 201510 l hehe, byłem przed chwilą w Gameover, kolejka jak po pączki w tłusty czwartek, wszyscy czekają na nowe 3DSy i Zeldę e. A, i póki co nie mają jeszcze, kurier się spóźnia Edytowane 13 lutego 201510 l przez yorghi
Opublikowano 13 lutego 201510 l Chcieliście przycebulić na kolekcjonerce to teraz czekajcie I tak kupione na ten moment tylko do kolekcji, a nie do grania Tylko dzisiaj miałbym po drodze, żeby odebrać
Opublikowano 13 lutego 201510 l Paczka gotowa do obioru hehe ale dopiero w poniedziałek dopiero będę mógł odebrać.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Limitka wróciła do oferty Komputronik/Karen za 219zł. Ja nadal czekam na info o swoim zamówieniu.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Hehe. Żydki z nich. Zarobią dzięki tej podwyżce może z 500 zł więcej.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Biegam sobie już po Terminie i ściągam się z księżycem. Gra ma bardzo niepokojący klimat a sama Termina to jedna z ciekawszych miejscówek w serii. To będzie długa noc.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Dzwonilem dzis do komputronika, jeden gosc nic nie wie, druga babka mowi ze na magazyn centralny zostaly wyslane, trzeci gosc mowi ze na magzynie centralnym nic nie ma i nie wiadomo kiedy beda....xD Dobry sklep, polecam, Janusz Cebula
Opublikowano 13 lutego 201510 l Komputronik zawsze był chu*jowy, skorzystałem po 5 latach przerwy tylko z powodu bardzo dobrej ceny limitki. Ogólnie odradzam tam jakiekolwiek zakupy.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Jeżeli ktoś nie lubi gier z goniącym nas czasem to... Majory niech się nie boi. 2 melodie manipulujące czasem+nowy system zapisów powodują, że odliczanie jest bo jest dla zasady, ale nie wywiera na graczu presji. Czy to dobrze, hmm, dobre pytanie. No ale już się nie wtrącam i nie zmieniam tematu, możecie wrócić do sedna, czyli do 5 stron łez wywołanych przez komputronika.
Opublikowano 13 lutego 201510 l Jak wygląda nowy system save'ów? ZTCP w oryginale presję zacząłem odczuwać dopiero przy drugim dungeonie.
Opublikowano 13 lutego 201510 l W każdej większej lokacji jest posąg przy którym zapisujemy grę. Nie jest to zapis tymczasowy, a stały. Nie cofamy się wtedy rownież do 1 dnia. A, no i można się teleportować pomiędzy posągami. Czyli, mało czasu -> Song of Time, potem Reversed Song of Time (w przeciwieństwie do oryginału wyłożona jest nam na talerzu) -> teleportujeny się do lokacji i wio, mamy w ch,uj czasu. Edytowane 13 lutego 201510 l przez ragus