Opublikowano 1 lutego 20187 l 8 godzin temu, _Be_ napisał: Wołam użytkowników @tukan i @wiki1993 Już oba sinlge nie napawały mnie optymizmem. Całość taka sobie, zbyt metalowo, ulotniła się gdzieś ta punkowa energia z EPek. Ostatni numer strasznie bez polotu. Nowa strona więc prawda Edytowane 1 lutego 20187 l przez tukan
Opublikowano 2 lutego 20187 l Ostatnio ich nie śledziłem, myślałem nawet, że może się rozpadli. Posłucham dzisiaj w pracy.
Opublikowano 18 lutego 20187 l Najlepsze zaskoczenie minionego roku. Dla mnie płyta kompletna, a Inferno po raz kolejny udowadnia że jest prawdziwym "drummer from hell"
Opublikowano 24 lutego 20187 l Miałem wkleić do śmiesznych ale pewnie nikt by tego nie zrozumiał. To już parodia parodii. BM jest z natury klałnowaty i groteskowy ale to wyznacza nowe granice. Gitarzysta jest najlepszy. A tego pana lubię i szanuję chociaż przyznam, że gdyby to nie było podpisane jako "Ihsahn" to nawet bym nie splunął Oczywiście preorderek złożony i Ihsahn oficjalny zgarnął moje ojro. Edytowane 24 lutego 20187 l przez ornit
Opublikowano 16 marca 20187 l Po wczorajszym koncercie Immolation i Full of Hell potrzebuje się wyciszyć
Opublikowano 31 marca 20187 l Ten album to jest pi.rdolone złoto. „Imago Mortis” czy „1651” robią za każdym razem. Viktoria brana na premierę.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l W dniu 31.03.2018 o 17:28, Paolo de Vesir napisał: Ten album to jest pi.rdolone złoto. „Imago Mortis” czy „1651” robią za każdym razem. Viktoria brana na premierę. Rozumiem że widzimy się jednak w b90
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l 25 minut temu, Absolem napisał: Rozumiem że widzimy się jednak w b90 Proste, będzie roz.(pipi).
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Zaliczam też Poznań. Jako support przed Vader będą grali pewnie krócej i materiał z nowej płyty a marzy mi się trochę starego.
Opublikowano 3 kwietnia 20187 l Morze whisky w swięta, teraz moralniaki chuj wie skąd, no ale leci, nie mogę się uwolnić. Jednak kaziol to kaziol, na wszystko ma lekarstwo.