Opublikowano 22 maja 20186 l Ale to rozpierdala! Szkoda, że ta piosenka jest tylko na limitowanym digibooku (który posiadam) i na 7"
Opublikowano 25 maja 20186 l Zmienił mi sie humor w pięć minut, no to leci to, na czym się wychowałem
Opublikowano 1 czerwca 20186 l 6 minut temu, milan napisał: koniec stulecia pełnego śmiecia tego stulecia bym wam nie polecał nisko upadłeś, co dalej, herbata wzniosła krzyk?
Opublikowano 1 czerwca 20186 l Słyszę kazik albo kult i przed oczami mam plecak 'kostkę' z naszywkami ga-ga, t love, kabanos, farben lehre, coma... SZTRYMS JAK CH/UJ
Opublikowano 1 czerwca 20186 l Fajnie tukan, nic się nie zmieniłeś, nadal tylko się przyklejasz gdzie lepszy rzepy są. Nie będę cię przekonywał, ale jak ktoś będzie lżył zespół z takim np. utworem to przynajmniej wiem z kim mam do czynienia. tfu bo na kostce xd bluber miał racje Edytowane 1 czerwca 20186 l przez milan
Opublikowano 2 czerwca 20186 l 5 godzin temu, Okie from Muskogee napisał: Odpierdulta się od kaziola, gimbusy. To jest porozumienie ponad podziałami, pier.dole polityke chcę być z wami.
Opublikowano 9 czerwca 20186 l i pomyśleć że x lat później się stoczyła do takiego mainstreamowego rynsztoku
Opublikowano 18 czerwca 20186 l z tych najnowszych na pewno a macie tak że wytrzymujecie max jeden kawałek deftones nie mając w glowie obrazu taco?
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Obrazu taco nie mam w głowie od 8 lat, kiedy Chino w kur,wę kilosów zrzucił. Ochui, nowe KEN Mode?