Killer29 0 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam wszystkich to czas potrenowactym Szachtarem i chociaz jeden meczyk wygrac:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Witam wszystkich to czas potrenowactym Szachtarem i chociaz jeden meczyk wygrac:) Nie daj plamy , zostałeś ogłoszony przez buchmacherów jako faworyt ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Czy ktoś ma ochotę zacząć dzisiaj kolejkę? Wiem, że startujemy 6.03 - ale może ktoś chce pyknąć koło 20:30? Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dobra, dzieki olbrzymiej pomocy MacGyvera puchar i liga zostala rospisana! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 586 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Wszystko jest super ale przy PSNID jest nick na forum, easye gramy już w pierwszej rundzie pucharu Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dobrze, bede mial wiecej czasu na Destiny ! xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Jak coś to moje ID jest prawie jak nick z forum, tylko ma jedną literę L na końcu:) Do 21:30 jestem dzisiaj online, więc jakiś meczyk bez trenowania PSV chętnie zagram;) Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 4 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 (edytowane) Właśnie. Easye weźpozmieniajnicki psnid w tej tabelce jak możesz bo spisywalem z tego co było w temacie Jakby ktoś chciał zagrać to będę jutro przed 18 oraz chwilę po 20 Edytowane 4 Marca 2015 przez MacGyver_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 To możemy zaczynać, ja mam dzisiaj czas między 15.30 a 17.30 i też pewnie po 20, więc MacGyver gramy! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Ja jestem w sobote gdzies od 11-12 i moge zagrac z kazdym Tabela i nicki zaktualizowane ! Edytowane 5 Marca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Bartiz, dziś i jutro jestem od 21:30 Cytuj Odnośnik do komentarza
kamson11 13 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Faranel gramy dzis? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Ja razem z Killerem bede Po 21 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Ja dzisiaj i jutro sobie pogram "dla przypomnienia" (nie grałem od połowy stycznia). Od soboty jestem dostępny do turniejowej gry. Pierwszy mecz widzę z Ajaxem Nie wiem też jak gracie, więc pewnie pogram z pass asistance 1, co by nie narażać się od razu na jakąś manitę. Edytowane 5 Marca 2015 przez Hendrix Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 niech mi ktoś powie czemu nie można cały czas ustawić kamery fanview onlne?! Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Ja dzisiaj i jutro sobie pogram "dla przypomnienia" (nie grałem od połowy stycznia). Od soboty jestem dostępny do turniejowej gry. Pierwszy mecz widzę z Ajaxem Nie wiem też jak gracie, więc pewnie pogram z pass asistance 1, co by nie narażać się od razu na jakąś manitę. To akurat bedziesz mial rozgrzewke, bo odkad odkupilem Destiny takze nie wlaczam innej gry Edytowane 5 Marca 2015 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dziwnie się grało po dłuższej przerwie, dwa remisy z CPU i dwie wygrane, mogło być lepiej. No i to tyle w sumie, dzisiaj trzeba jeszcze pograć w GG, więc na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 ok słuchacie! próbowałem się dziś połączyć z pajgim. i cholera nie wiem dlaczego jak on mnie zapraszał to nie miałem składów online tylko mogłem mieć te co mam grając z komputerem (czyt. mógłbym obie robić transfery polepszać grajków itp) a jak ja go zapraszałem mieliśmy skłądy online. Co do cholery zrobić by było ok? Jak zrobić by mieć najnowsze skłądy online i offline jednocześnie/? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas angol 20 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Dwie wielkie wtopy na początek ligi, co za start ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Macku, chyba trzeba załadować user data jak nie jesteś hostem. Jak teraz graliśmy to tak zrobiłem i było git (oprócz tego, że miałem jeszcze słabszy team ) Ja dwa mecze do przodu, ale na styku. Gol i obrona Warszawy. O wrażenia wizualne będę się martwił jak będzie na to pora No i miałem karnego, takiego z pół-dupy, więc strzeliłem :blum1: Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 pokuszę się o opis naszych meczów jutro karny był po wejściu w piłkę. ale i tak grając bez wspomagań napsułem sporo krwi pajgiemu co jest dobrym prognostykiem do następnych meczów. FUn z meczów był super...wynik odwrotnie. ALe jak mówiłęm gramy by sie bawić więc oby tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 A to sory, ale pamiętajmy o niedokończonym spotkaniu, więc jesteśmy kwita Jak można sobie ponarzekać na team, to mam jednego typa z OVR 80+ (Natalia 84), kolejny koks ma już 78... Straszne kloce, więc sorki koledzy, ale będę stawiał autobusy i liczył na wasze błędy. MacGyver jest najgorszym typem rywala dla mnie, bo gra bardzo ostrożnie w obronie, nie napala się i nie idzie na raz. Do tego umie grać dużym i silnymi napastnikami (a tego też nie cierpię), sporo widzi, lubi zmieniać stronę z której atakuje, ale moim zdaniem trochę za dużo bawi się piłką pod własnym polem karnym i np. ze dwa razy dzięki temu miałem sytuacje 1:1 z bramkarzem. Przebieg obu meczów był bardzo podobny. Początek to raczej moja przewaga i gra toczy się na połowie Maca, gol (ten pierwszy bez zarzutu, wcześniej ładny drybling w środku pola i minięcie 3 zawodników na małej przestrzeni- i to jedyny jaki mi wyszedł w tym dwumeczu...-, podanie na lewe skrzydło, zejście do środka i strzał odchodzący przy dalszym słupku) i Macu przejmuje inicjatywę. O ile w pierwszym spotkaniu nie stworzył sobie dogodnej sytuacji (nie licząc nieudanej dobitki z bliska po raczej nieprzygotowanym strzale- chociaż zdaje sobie sprawę, że mógł liczyć na tą dobitkę), bo jakimś cudem moje mashowanie xa w defensywie dało radę, tak w drugim spotkaniu był dużo groźniejszy i tylko zbyt ciężki palec Maca uratował mi dupsko. Przynajmniej przed remisem. Ja się ograniczałem do wciskania kwadrata po przejęciu piłki (co raczej nie pomagało mi uspokoić gry...). Cytuj Odnośnik do komentarza
MacGyver_PL 0 Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Proszę mi napisać jak mamy umawiać się na mecze. Jakie skłądy maą być? bo jak ustawiałęm sie z pajgim to jak on zapraszał i jak ja zapraszałem to dwa razy były INNE SKŁADY! o co chodzi?! co zrobić by zawsze były składy online? wczoraj dwa razy byłęm gospodarzem z tego powodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 jak ktoś chce grać ligowy mecz to wysyłajcie zaproszenia, dziś późniejszym wieczorem pewnie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 No i dwa w(pipi)e zebrałem i to bezdyskusyjne. Areka mnie pocisnął 1-0 i 3-1. Wyniki lepsze niż moja gra, zwłaszcza w pierwszym spotkaniu. Koks w defensywie i luzak w ataku, inny poziom. Lekko prowadzi piłkę, praktycznie nie używa sprintu. Nie polecam tego usera Na plus, w drugim spotkaniu już coś grałem ( w pierwszym chyba nawet nie oddałem strzału na bramkę...). Oczywiście gola strzeliłem z dupy, ale miałem 3 setki z akcji. Na minus w pierwszym meczu areka miał z 5 setek po ładnych akcjach, ale gola musiał strzelić z dośrodkowania Cosmos- po 22 wracam z pracy, więc jak będziesz wolny, to gramy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi