Skocz do zawartości

DriveClub - Rywalizacja Forumkowa - pierwszy post!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 352,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Klasyfikacja Generalna po 3 wyzwaniu       PS: tyle pracy w to wkładam ze jak nie bedzie 10 plusów to rzucam to w cholere   PS2: ostatnie wyzwanie miesiaca robie Ja. Bedzie naprawde ciezko

• W wolnej chwili podsumowałem pierwsze dwa wyzwania, mam nadzieję że wszystko się zgadza. Użyłem wzoru punktacji podanej przez balona na wcześniejszej stronie. Ficuś wklej tabelkę do pierwszego posta j

• filmik z losowania, ponad godzina roboty z karteczkami i poswiecony stary sloik po ogorkach  

Opublikowano
  • Autor

wlaczam i rzucam ;) za jakies 10min bedzie 

Opublikowano

Super, mimo grania w PC, gdy uruchomiłem DC uśmiech na twarzy mi sie pojawił wiec wezmę udział w tym wyzwaniu na 100%

Opublikowano

Jeśli wyzwania będą tygodniowe to też chętnie się znowu dołączę. Na krótsze niestety brak mi czasu :)

Opublikowano
  • Autor

chcialem zapodac cos nowego ale po wybraniu 31 osob pokazuje sie info, ze osiagnalem maksymalna liczbe zaproszonych, jesli chce wyslac do wiekszego grona mam uzyc opcji "przeslij" , ktorej za ujja nie umiem znalezc

ktos cos wie o co chodzi?

Opublikowano
  • Autor

Rozkminilem,wyzwanie online. Sa jeszcze chetni do powazniejszej zabawy? Na pw dostaje zapytania, wieska juz wielu ogralo, po patchu 1.16 mozna wyzwania rzucac na 2,3 a nawet 4tygodnie

Opublikowano
  • Autor

Pisalem przeciez ze wrzucilem

Opublikowano

Ja rano dostałem cztery powiadomienia pod rząd z Rywalizacji. Tyle wrzuciłeś wyzwań?

Opublikowano
  • Autor

Jedno, tylko ze teraz na raz mozna wyslac do max 31osob wiec poznoej dolaczalem reszte w ratach

Opublikowano
  • Autor

cale 4 osoby na razie startuja ;(

Opublikowano
  • Autor

WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko 9 osob bralo udzial w ostatnim tygodniowym wyzwaniu (zdeklasowal wszystkich trup expert)

robic kolejne wobec tego????

Opublikowano

daj krótką trase albo nawet na torze :)

Opublikowano

Nie pytaj sie tylko  ustawiaj :)

Opublikowano
  • Autor

rzucilem rano nowe, tym razem na 2tyg, mam nadzieje, ze frekwencja bedzie wieksza niz ostatnio

Opublikowano

No to Lambo jest nieźle wariackie. Nadsterowne i narywiste, ale przyjemne i ekscytujące w prowadzeniu.

Opublikowano

kiedyś zapodawałem tą trase na swoje wyzwanie :)

Opublikowano

Mój czas zrobiłem na PS Vita przez Remote Play. Chciałem spróbować jak to działa. Całkiem fajnie.  :lol: