Opublikowano 30 maja 20159 l Super, mimo grania w PC, gdy uruchomiłem DC uśmiech na twarzy mi sie pojawił wiec wezmę udział w tym wyzwaniu na 100%
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Jeśli wyzwania będą tygodniowe to też chętnie się znowu dołączę. Na krótsze niestety brak mi czasu
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Wyzwanie zostało skasowane przez update. Więc trzeba zapodać coś nowego.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Autor chcialem zapodac cos nowego ale po wybraniu 31 osob pokazuje sie info, ze osiagnalem maksymalna liczbe zaproszonych, jesli chce wyslac do wiekszego grona mam uzyc opcji "przeslij" , ktorej za ujja nie umiem znalezc ktos cos wie o co chodzi?
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Autor Rozkminilem,wyzwanie online. Sa jeszcze chetni do powazniejszej zabawy? Na pw dostaje zapytania, wieska juz wielu ogralo, po patchu 1.16 mozna wyzwania rzucac na 2,3 a nawet 4tygodnie
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Ja rano dostałem cztery powiadomienia pod rząd z Rywalizacji. Tyle wrzuciłeś wyzwań?
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Autor Jedno, tylko ze teraz na raz mozna wyslac do max 31osob wiec poznoej dolaczalem reszte w ratach
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Autor WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tylko 9 osob bralo udzial w ostatnim tygodniowym wyzwaniu (zdeklasowal wszystkich trup expert) robic kolejne wobec tego????
Opublikowano 23 czerwca 20159 l Autor rzucilem rano nowe, tym razem na 2tyg, mam nadzieje, ze frekwencja bedzie wieksza niz ostatnio
Opublikowano 25 czerwca 20159 l No to Lambo jest nieźle wariackie. Nadsterowne i narywiste, ale przyjemne i ekscytujące w prowadzeniu.
Opublikowano 25 czerwca 20159 l Mój czas zrobiłem na PS Vita przez Remote Play. Chciałem spróbować jak to działa. Całkiem fajnie.