yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Fanek, lepiej zobacz jaka przepasc dzieli nasze czasy Na dodatek ja gram od 3 dni, a ty od roku Umyje jaja i testuje trasy i samochody, Fitzmeister stay tuned. SPecjalnie dla fanexa wezme jakas bestie, ktora trudno jest jechac nawet na wprost, a co dopiero skrecac USSR pewnie nie moze uwierzyc, ze g29 nie dziala z wrc5 i od wczoraj probuje ja zmusic do dzialania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) Miałem jezdzić 3 dni, zrobiłem pare przejazdów pierwszego dnia i zapomniałem miałem długa przerwe od DC, ale teraz jest po co sie ściagać btw. nie daj sie zwieść, USSR to kot w DC Edytowane 16 października 2015 przez Fanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 a nie wiem, moze i kocur z niego, ale kupil wrc5 z mysla o g29, ktore jej nie obsluguje Teraz bedziesz mial szanse, bo nie bede mial czasu grac, wiec zrobie pare kolek i tyle. Dam taka fure i trase... z ktorymi sam sobie w ogole nie radze, zobaczymy co to bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 16 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Testuj testuj bo czekam Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 16 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 event online, zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Event noob friendly Chociaz chce zobaczyc jak czaku te serie zakrętów nad jeziorem ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Lake Shoji? To tam Reventonem się ścigaliśmy? Odwrotny kierunek jest chociaż? Czemu w powiadomieniach nie ma informacji o samochodzie? Mogli by to zmienić w tym jubileuszowym patchu. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Ja tam nie wiem co bylo, a co nie - sorry. Gram dopiero od kilku dni w DC. Samochod - A1 Kurfa, jak bylo to mnie zjecie totalnie, macie kazdy centymetr asfaltu obcykany ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Luz, ja sam biorę udział w rywalizacji drugi miesiąc. A1 spoko. Cieszę się jak w wyzwaniu jest trasa, której nie znam, bo wielokrotne próby poprawiają bardzo skilla i później w tourach nie ma problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Prawdziwy forumowy showdown bedzie jak dadza te lobby Czaku bedzie jezdzil mini morrisem, a my ferrari jakims doyebanym Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) Pierwsze przejazdy i 5sec straty do Czezkiego Czaku chyba na żadnym zakręcie nawet oponami nie zapiszczy, będzie grane w weekend musze sie w końcu a manualu nauczyć jezdzić Ficuś ty też jezdzisz teraz na manualu? Edytowane 16 października 2015 przez Fanek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Lol Fanek, najpierw naucz się dobre czasy na automacie robić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 (edytowane) USSR pewnie nie moze uwierzyc, ze g29 nie dziala z wrc5 i od wczoraj probuje ja zmusic do dzialania Zamiast cieszyć się WRC podpiąłem G29 do PS3 i przejechałem niedokończone dodatki Ayrton Senna w Gran Turismo 6. Boże jak ta gra się zmieniła od czasu gdy ostatnio w nią grałem. A co do Drivecluba to s p o c z k o. Już wróciłem. No Czezky, dajesz dajesz ! Edytowane 16 października 2015 przez ussr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 O, niech poprawią te błędy z czasami/duchami, bo wkurzające jak nie wiesz czy przejechałeś szybciej czy wolniej dany sektor. Ten czas to na kierownicy zrobiłeś? Czaku na padzie śmiga? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 16 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Fanek ja zawsze automat, olej manual i ucz sie tras i zakretow bo pewnie hamujesz tam gdzie inni maja full speed 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Znowu trasa nad jeziorem z tunelem ?? Co bodajze w podstawie sie ja pierwszy raz mini cyka ?? Serio g29 nie abla z wr5 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 301 Opublikowano 16 października 2015 Udostępnij Opublikowano 16 października 2015 Ten czas to na kierownicy zrobiłeś? Czaku na padzie śmiga? Na padzie póki co. Ciężko się przestawić z pada na kierownice w DriveClubie. Zajmie mi to trochę czasu zanim dobiorę dobrą kamerę i osiągnę jakiś przyzwoity rytm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 USSR, musze powiedziec, ze jestem troche zawiedziony, bo zrobili z ciebie takiego kota, a tymczasem: 1. kamera zza samochodu, gdzie wszystko wydaje sie straaaaaasznie powolne i masz przez to wiecej czasu na reakcje, latwiej trafic z zakretem, itd 2. automatyczna skrzynia biegow 3. gra na padzie mimo, ze masz kiere. Oczywiscie rozumiem, ze w driveclub jest o wiele latwiej na padzie, jest duzo wiekszat tolerancja bledu, bo ta gra byla robiona jak jeszcze w ogole kierownic nie bylo, no ale jestes pr0sem niby 4. caly czas lecisz z piskiem opon Nie zebym ja byl jakis wymiataczem, bo i czas mam gorszy, ale ja sie przynajmniej STARAM tak: 1. Kamera przed kierownica 2. manualna skrzynia, dokladiej rzecz ujmujac manual H shifter (nie lopatki!!!!), dokladnie ten (real foto): 3. kiera 4. hamulec a nie drift Moj jak na razie najlepszy czas, do 2 miejsca juz tylko sekunda straty. Niestety nie bede mogl juz raczej grac w tym evencie Nieskromnie musze powiedziec, ze satysfakcja bycia w top10 na takim setupie jest niesamowita (w ostatnim evencie bylem 9) edit: tutaj film z przejazdu na 11 czy tam 12 miejscu z ostatniego eventu, zapomnialem nagrac przejazdu dajacego 9te. Cytuj Odnośnik do komentarza
spencer13 6 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Widze ze ktos sie wkrecil Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 17 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 czezky jaka wkreta xDDDDD szkoda, ze nie startowales z nami od grudnia 2014 kiedy zaczynalismy rywalizacje, wtedy prawie kazdy mial taka wkretke ze laczna liczba przejazdow eventu przeraczala zawsze tysiac prob (od ktorego patcha ten licznik wywalili, pewnie by odciazyc serwery) btw nawet czaku z tego co sie oreintuje gra na kamerze zza samochodu, ja jestem od zawsze wierny kamerze z zderzaka bo skilla w racerach nigdy nie mialem cudownego wiec nie walcze o najlepsze lokaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 czaku tez? kolejny falszywy mesjasz ((((((((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 17 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 czaku pewnie jak mu powiesz na jakiej kamerze ma zrobic czas to taka pojedzie i ci wrzuci filmik jak i tak wykreca najlepszy czas Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Hehe, pewnie ta Cytuj Odnośnik do komentarza
czak92 35 Opublikowano 17 października 2015 Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 Hehe zaczynałem z kamerą na masce, później przeszedłem zza samochodu a teraz mieszam : jak nie pada to jadę na takiej jak Czezky a jak pada to maska albo zza samochodu. Zazdroszczę wam kierownicy może kiedyś zainwestuje, było niedawno blisko wygranej to już bym miał a tak trzeba na później odłożyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 17 października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 października 2015 wlasnie bo mi to od miesiaca ucieka byl ten konkurs playstation by wykrecic jak najlepszy czas co nie? startowales, do wygrania byla kierownica, ktory byles? to byl tylko na polske event czy na cala europe, swiat? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi