Opublikowano 27 czerwca 20168 l Nie pamietam juz jak sie gra, jesli zaczniemy od czegos lajtowego to moge sprobowac
Opublikowano 27 czerwca 20168 l (pipi)A właśnie sobie przypomniałem, że MH4U razem z resztą gier na 3DSa jest już na mieszkaniu dziewczyny po przerzuceniu stuffu z akademika do niej będę mógł zagrać dopiero najwcześniej w środę/czwartek :frog:
Opublikowano 27 czerwca 20168 l odezwe sie tutaj jeszcze dzisiaj miedzy 20:00 a 21:00, moze sie uda sklecic kogos do grania.
Opublikowano 27 czerwca 20168 l To jak idziemy na polowanie? np. 22:00 Zagladne tu jeszcze pozniej zobaczyc czy sa chetni. jakiego softu uzywanie do komunikacji/zgrania teamu?
Opublikowano 5 lipca 20168 l Uuu, nie zauważyłem, że ktoś tu zbierał ekipę. Dawno nie grałem, ale MonHuna się nie zapomina i stuknąłem dziś Hrankowego Joe na rozgrzewkę, czyli jakby ktoś był chętny, to i jam jest.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Jak mi sie znudzi MHX to wracam do czworeczki, chyba na nowym save od poczatku.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Mhx podobno dlugi bo żeby ulepszyc zbroje ze specjalnych mobków na maksa to trzeba jednego bic ponad 20 razy. Ja kupuje MHP3rd hd na ps3 za 45zl odrazu z wysylka jest na ebayu a mam jeszcze sejwa z psp. Polowe guild hall ukonczonych tylko. No i nadal wyglada dobrze i dlonie nie beda dretwialy.
Opublikowano 26 lipca 20168 l Autor devil mam tego monstera HD ale o dziwo granie na padzie jest mniej wygodne niż na PSP, ale ogolnie gierka fajna, jak masz okazje to warto kupić rayos wydaje mi sie ze obecnie wszyscy grają w mhx
Opublikowano 26 lipca 20168 l Z randomami dreszczyk emocji większy. @Yano Co do tego Mhp3rdHD to da się sterować kamerą krzyżakiem czy tylko drugą gałką???
Opublikowano 26 lipca 20168 l Autor da sie zarówno gałką jak i krzyżakiem, ale krzyżak jest położony za daleko od palca wskazującego żeby dało sie robić "the claw" jak na psp przynajmniej przy moich rękach