Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dragon's Dogma Online

Featured Replies

• Odpowiedzi 29
  • Wyświetleń 5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, ale Capcom jest zaje.bisty. Można sobie gadać że zje.bał się co jest oczywiście prawdą, ale tylko w momencie gdy próbują hamerykanizować swoje stare IP (DmC,RE6) bądź klepiąc gó.wna pod tamtejszą

• noo na szczęście to Capcom.. mogę być spokojny

• wiadomo że coś wypada zapłacić, wszystko sie rozbija o to co tak naprawde dostaniemy za darmo, a co będzie płatne, i ile to będzie kosztować. no i najważniejsze czy gra będzie fajna, bo mogą coś spiep

Opublikowano

Yano z tym, że to nie jest ex wychodzi też na pc i ps3. Mi się pierwsza Dogma podobała, ale f2p na rynek azjatycki? Po ch.uj my o tym w ogole rozmawiamy ja się pytam. 

Opublikowano

Jak Crapcom zwęszy kasę to i wyda na Zachodzie w trybie ekspresowym. Wielkiego sukcesu jej nie wróże, tam rządzą dalej jakieś azjatyckie MMO a w Japonii od tego mają Monster Hunter który zjada DD na śniadanie. Moim zdaniem pierwsze DD miało być pewnie MMO ale chyba cuś im się we łbach porypało i próbowali stworzyć z tego klasycznego Action JRPGa. Aczkolwiek skoro DQX wyszedł już na PC, 3DS'a, Wii i Wii U i dalej na Zachodzie nie wydali tego molocha który jest jedną z nielicznych produkcji drukujących czysty zysk dla S-E to i DDO nie uświadczymy. Ba ciekawi mnie czy ostatecznie Deep Down wyjdzie należycie...

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Całkiem fajnie to wygląda na trailerach. Może być dobra gra pod multi, oby tylko sklep nie był przegięty.