Opublikowano 23 października 20168 l No jak jest Sokół to nawet fajnie to brzmi, ale tych dwóch baranów razem pod jego nieobecność jest absolutnie nie do wysłuchania.
Opublikowano 12 listopada 20168 l http://www.formula1.com/en/video/2016/11/FP2__Alonso_turns_F1_cameraman_after_breakdown.html
Opublikowano 12 listopada 20168 l No już rok temu sobie odpoczywał na krzesełku, łapał słońce i wiaterek na twarz. Chyba zacznie tu na wywczasy przyjeżdżać
Opublikowano 13 listopada 20168 l Autor dawno nie oglądałem relacji z F1. dzisiaj oberzałem GP Brasil i matko co tam się działo. Max to już w ogóle teraz został ostatni wyścig, oby Nico zaliczył tam podium i zgarnął tytuł.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Verstappen jak z innej planety. Ale to będzie kozak jak będzie miał pod sobą konkurencyjny bolid
Opublikowano 13 listopada 20168 l teraz został ostatni wyścig, oby Nico zaliczył tam podium i zgarnął tytuł. Oby nie. Jest totalnie miałki jako kierowca.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Niby tak, ale bardzo chciałbym zobaczyć i usłyszeć jak Lewis się zachowa w takiej sytuacji i jak głośno będą skomleć brytyjskie media .
Opublikowano 13 listopada 20168 l Autor teraz został ostatni wyścig, oby Nico zaliczył tam podium i zgarnął tytuł. Oby nie. Jest totalnie miałki jako kierowca. po prostu walić hamiltona, szkoda że dzisiaj nie dołączył do klubu DNF
Opublikowano 13 listopada 20168 l Walić szkopa. Tylko dzięki temu że Hamilton miał pecha jest tu gdzie jest. Ham to już nie jest ten sam głupi szczeniak co kiedyś.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Seria słabych startów to tylko i wyłącznie pech? Ta karamba w Barcelonie? Rozwalenie się na ścianie w Baku w Q3? Lewis sam sobie zapracował na taką sytuację na koniec sezonu. Edytowane 13 listopada 20168 l przez maciucha
Opublikowano 13 listopada 20168 l Autor może i nie jest już głupim szczeniakiem ale to w żaden sposób nie zmienia faktu, że go po prostu nie lubię.
Opublikowano 13 listopada 20168 l mattaman miał na myśli awarię silnika. Pewnie jak Hamilton nie wygra to będzie gadanie ciągle że gdyby nie ta awaria silnika to by był mistrzem etc.
Opublikowano 13 listopada 20168 l Wiem co miał na myśli. Nico też miał swoje problemy techniczne, ale jeździł równiej i popełniał mniej błędów. Kierowcą jest bez wątpienia gorszym, ale nie to się liczy przy podliczaniu punktów na koniec sezonu. Hamilton nie zrobił w tym sezonie wszystkiego co mógł zrobić, żeby zmaksymalizować swoje szanse na zwycięstwo w klasyfikacji generalnej. Jeśli przegra to będzie to w dużej mierze jego własna zasługa. Edytowane 13 listopada 20168 l przez maciucha
Opublikowano 28 listopada 20168 l Autor piękne to było. brawo Rosberg, ale brawo też Max. nie dość że na starcie zaliczył spina to pod koniec walczył o podium. szkoda że opony już nie wyrabiały bo fajnie by się znowu przepychał z Vettelem. ich akcja w Meksyku i konkretny meltdown sebixa to było coś pięknego. Nico zasłużył na tytuł, no i sama porażka opalonego na plus.
Opublikowano 28 listopada 20168 l fuuuuuuuuuuuuuuuuck nie obejrzalem, ciekawe cyz teraz gdzies dostane, najwazniejszy wyscig i nie widzialem
Opublikowano 28 listopada 20168 l Max miał już mocno zajechane gumy. A Rosberg to taki sam miszcz jak jego ojciec, za parę lat nikt go nie będzie pamiętał.
Opublikowano 28 listopada 20168 l To wyprzedzanie Rosberga na Maxie To wyprzedzanie Maxa na Rosbergu w Brazylii. Tam było widać "klasę miszcza", jak dał się objechać po zewnętrznej.
Opublikowano 28 listopada 20168 l to co Max robił w Brazylii to w ogóle w pale się nie mieści, pokazał tym wszystkim hamiltonom, vettelom czy innym alonsom jak się jeździ w deszczu, to był pokaz na miarę Schumachera albo Senny, szczękę miałem przy samej ziemi jak oglądałem ten wyścig.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Ale dupka piecze fanów Hamiltona Wiadomo, ze Max w Brazylii pokazał coś absolutnie wyjątkowego i objechał wielu kierowców (w tym Rosberga) jak leszczy, ale nie o tym tutaj mowa.
Opublikowano 28 listopada 20168 l Nie jestem fanem Hamiltona, tylko twierdzę, że Rosberg to ciułacz i gdyby Hamilton jechał wczoraj swoim tempem, to odjechałby miszczowi na pół okrążenia.
Opublikowano 28 listopada 20168 l No, a czy ja powiedziałem, że temu przeczysz? Po prostu dodałem argument dla bezpłciowości Rosberga.