Skocz do zawartości

Jaką grę wybrać?

Featured Replies

Opublikowano

jak masz za darmo to możesz ściągnąć :) Jak nie masz golda to nie opłaca się. Lepiej to Dungeon Siege 3 . Może arcydziełem nie jest ale swego czasu na pc miło spędziłem z tym kilka godzin.

• Odpowiedzi 488
  • Wyświetleń 151,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Wiadomo, każdy ma inny gust.

Mi jak wyskoczyło info o rozładowanej baterii i że mam ponownie podłączyć kontroler do uwaga komputera to już wiedziałem co się święci

Opublikowano

Zastanawiam się od czego zacząć styczeń i nie mogę się zdecydować. W grę wchodzą:

• Wiedźmin 3 - da się już dostać za fajną cenę, wstyd nie zagrać
  • Battlefront - grałem chwile w triala i gra się lepiej niż w bf 4 (mniej chaosu na mapie) no i taki plus, że to dalej świeża gra i można pograć bez serwerów wypchanych weteranami
  • halo 5 - boję się, że multiplayer będzie podobny do 4, jak dla mnie najlepsze multi seria miała w halo 3 / odst / reach
  • master chief collection + coś jeszcze (jakieś fajne propozycje w dobrej cenie?) - tutaj powstaje pytanie czy serwery nie zostały opuszczone na rzecz halo 5

I co tu zrobić  :obama:

Opublikowano

Kolekcja borderlands, divnity, kolekcja halo, castle crashers

Opublikowano

Zastanawiam się od czego zacząć styczeń i nie mogę się zdecydować. W grę wchodzą:

• Wiedźmin 3 - da się już dostać za fajną cenę, wstyd nie zagrać
  • Battlefront - grałem chwile w triala i gra się lepiej niż w bf 4 (mniej chaosu na mapie) no i taki plus, że to dalej świeża gra i można pograć bez serwerów wypchanych weteranami
  • halo 5 - boję się, że multiplayer będzie podobny do 4, jak dla mnie najlepsze multi seria miała w halo 3 / odst / reach
  • master chief collection + coś jeszcze (jakieś fajne propozycje w dobrej cenie?) - tutaj powstaje pytanie czy serwery nie zostały opuszczone na rzecz halo 5
I co tu zrobić :obama:

Wiedźmin 3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest cały pierwszy sezon Life is strange za 35 zł. Wielkim fanem tego typu gier nie jestem. Warto brać?

Opublikowano

Jak nie masz kompletnie w co grać to tak. 

Opublikowano

Warto

Opublikowano

W takie The Walking Dead dałem radę tylko przez godzinę pograć. Nie podeszło mi i stąd moja obawa, choć w sumie pozytywne opinie i LiS słyszałem nieraz. Po zobaczeniu trailera oraz fragmentu pierwszego odcinka postanowiłem jednak dać gierce szanse szansę. Najwyżej będzie na bluberka.  :gayos:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja nie przepadam za "grami" od telltale, ale Life is Strange robi mocno i zjada te gierki od TT

Opublikowano

W takie The Walking Dead dałem radę tylko przez godzinę pograć. Nie podeszło mi i stąd moja obawa, choć w sumie pozytywne opinie i LiS słyszałem nieraz. Po zobaczeniu trailera oraz fragmentu pierwszego odcinka postanowiłem jednak dać gierce szanse szansę. Najwyżej będzie na bluberka.  :gayos:

Bierz i nie perdol.

Opublikowano

Ja nie przepadam za "grami" od telltale, ale Life is Strange robi mocno i zjada te gierki od TT

Tales From The Borderlands jest równie dobre co LiS - te gry po prostu uderzają w trochę inny target. 

Opublikowano

W takie The Walking Dead dałem radę tylko przez godzinę pograć. Nie podeszło mi i stąd moja obawa, choć w sumie pozytywne opinie i LiS słyszałem nieraz. Po zobaczeniu trailera oraz fragmentu pierwszego odcinka postanowiłem jednak dać gierce szanse szansę. Najwyżej będzie na bluberka. :gayos:

Bierz i nie perdol.

Już się ściąga cały sezon.
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kings quest?

A coś bardziej do pogrania? Bo to chyba coś w stylu produkcji TT, typu TWD?
Opublikowano

W cyfrze to za dużo nie znam. Polecam jeszcze unwritten tales 2. Genialna przygodowka w starym stylu. To nie gra telltale. Dużo trzeba główkować.

Opublikowano

Pod koniec stycznia ma wyjsc This War of Mine, podobno dobre.

Opublikowano

Mam ja na telefonie xD