Opublikowano 14 grudnia 20159 l jak masz za darmo to możesz ściągnąć Jak nie masz golda to nie opłaca się. Lepiej to Dungeon Siege 3 . Może arcydziełem nie jest ale swego czasu na pc miło spędziłem z tym kilka godzin.
Opublikowano 14 grudnia 20159 l Wiadomo, każdy ma inny gust. Mi jak wyskoczyło info o rozładowanej baterii i że mam ponownie podłączyć kontroler do uwaga komputera to już wiedziałem co się święci
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Zastanawiam się od czego zacząć styczeń i nie mogę się zdecydować. W grę wchodzą: Wiedźmin 3 - da się już dostać za fajną cenę, wstyd nie zagrać Battlefront - grałem chwile w triala i gra się lepiej niż w bf 4 (mniej chaosu na mapie) no i taki plus, że to dalej świeża gra i można pograć bez serwerów wypchanych weteranami halo 5 - boję się, że multiplayer będzie podobny do 4, jak dla mnie najlepsze multi seria miała w halo 3 / odst / reach master chief collection + coś jeszcze (jakieś fajne propozycje w dobrej cenie?) - tutaj powstaje pytanie czy serwery nie zostały opuszczone na rzecz halo 5 I co tu zrobić
Opublikowano 19 grudnia 20159 l Zastanawiam się od czego zacząć styczeń i nie mogę się zdecydować. W grę wchodzą: Wiedźmin 3 - da się już dostać za fajną cenę, wstyd nie zagrać Battlefront - grałem chwile w triala i gra się lepiej niż w bf 4 (mniej chaosu na mapie) no i taki plus, że to dalej świeża gra i można pograć bez serwerów wypchanych weteranami halo 5 - boję się, że multiplayer będzie podobny do 4, jak dla mnie najlepsze multi seria miała w halo 3 / odst / reach master chief collection + coś jeszcze (jakieś fajne propozycje w dobrej cenie?) - tutaj powstaje pytanie czy serwery nie zostały opuszczone na rzecz halo 5 I co tu zrobić Wiedźmin 3
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Jest cały pierwszy sezon Life is strange za 35 zł. Wielkim fanem tego typu gier nie jestem. Warto brać?
Opublikowano 30 grudnia 20159 l W takie The Walking Dead dałem radę tylko przez godzinę pograć. Nie podeszło mi i stąd moja obawa, choć w sumie pozytywne opinie i LiS słyszałem nieraz. Po zobaczeniu trailera oraz fragmentu pierwszego odcinka postanowiłem jednak dać gierce szanse szansę. Najwyżej będzie na bluberka. Edytowane 30 grudnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ja nie przepadam za "grami" od telltale, ale Life is Strange robi mocno i zjada te gierki od TT
Opublikowano 30 grudnia 20159 l W takie The Walking Dead dałem radę tylko przez godzinę pograć. Nie podeszło mi i stąd moja obawa, choć w sumie pozytywne opinie i LiS słyszałem nieraz. Po zobaczeniu trailera oraz fragmentu pierwszego odcinka postanowiłem jednak dać gierce szanse szansę. Najwyżej będzie na bluberka. Bierz i nie perdol.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Ja nie przepadam za "grami" od telltale, ale Life is Strange robi mocno i zjada te gierki od TT Tales From The Borderlands jest równie dobre co LiS - te gry po prostu uderzają w trochę inny target.
Opublikowano 30 grudnia 20159 l Layers of Fear jest już dostępne w sklepie dla wszystkich? jest za 49.99 ale wciąż w preview
Opublikowano 30 grudnia 20159 l W takie The Walking Dead dałem radę tylko przez godzinę pograć. Nie podeszło mi i stąd moja obawa, choć w sumie pozytywne opinie i LiS słyszałem nieraz. Po zobaczeniu trailera oraz fragmentu pierwszego odcinka postanowiłem jednak dać gierce szanse szansę. Najwyżej będzie na bluberka. Bierz i nie perdol. Już się ściąga cały sezon.
Opublikowano 8 stycznia 20169 l Kings quest?A coś bardziej do pogrania? Bo to chyba coś w stylu produkcji TT, typu TWD?
Opublikowano 9 stycznia 20169 l W cyfrze to za dużo nie znam. Polecam jeszcze unwritten tales 2. Genialna przygodowka w starym stylu. To nie gra telltale. Dużo trzeba główkować.