Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

You Can't Come #13: tylko z paszportem szczepien

Featured Replies

Opublikowano

Do zasad tez masz spore pole manewru , gdy mamy gry na 8 to nie wiem gramy 4 odsłony i zliczamy punkty. Punktacja tez do ustalenia. A gdy mamy gry na 2-4 osoby mozemy po prostu grac systemem turnieju. Punktacja moze byc np

1-10pkt

2-8pkt

3-6pkt

4-4pkt

5-3pkt

6-2pkt

7-1pkt

8-0pkt

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 163,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Trochę podłubałem i oto oficjalny plakat drugiej edycji     I jak by ktoś chciał specjalna licencjonowana sygna dla bywalców Czezkych salonów  

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Ogarnę grafik i jutro dam znać. Jeśli temat dalej aktualny, to tym razem poza emu gościnnie wystąpi:    

Opublikowano

macie jeszcze otwarta liste? bo od wrzesnia/pazdziernika pogralbym z wami

Opublikowano

Najpierw staly sklad potwierdzi, a potem zobaczymy ile bedzie miejsc.

Veliusa to chyba zabili na tej rozmowie kwalifikacyjnej.

BTW

Cytując Butchera ze wstępniaka w najnowszym numerze:

To już pewne na 101%, więc ogłaszamy oficjalnie: w sobotę 12 września br. w Warszawie organizujemy imprezę z okazji 18. urodzin PSX Extreme! Czas leci błyskawicznie, dużymi krokami zmierzamy w „dorosłość” i za kilka tygodni minie 18 lat od momentu, gdy pamiętny pierwszy numer ujrzał światło dzienne. To niewątpliwie okazja do świętowania i chcielibyśmy, abyście w tym wyjątkowym dniu byli z nami. Czy możecie nazywać to „kolejnym Extreme Party”? Ależ proszę bardzo. Czy powinniście tam być? Obowiązkowo! Zapraszamy wszystkich naszych czytelników i fanów, starych i nowych, wiernych i mniej – każdego, kto kocha gry wideo i chce z nami oraz swoim hobby przyjemnie spędzić czas w gronie takich samych zapaleńców. Aktualnie dopinamy kilka kwestii i dogrywamy detale – przewidujemy wiele atrakcji, stanowiska do grania, pokazy przedpremierowe, klimaty retro, konkursy, gadżety i inne bajery. Zanotujcie sobie w kalendarzu datę 12 września i bądźcie z nami. Więcej konkretów wkrótce – na PPE.pl, na naszym profilu na FB oraz w kolejnym numerze magazynu.

Więcej szczegółów niebawem.

BEDZIEMY TAM?
Opublikowano

można by wapść, chociaż warto też poznać detale, co to tak naprawde będzie i gdzie, żeby nie okazało sie że to jakiś spęd bydła xd

a co do nabliższego weekendu to gdyby Velius miał nadal ochote robic to ja sie pisze

samochodu do przyszłego tygodnia nie mam wiec raczej w ten weekend żadnego asg ani innych wypadów nie planuje.

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Najpierw staly sklad potwierdzi, a potem zobaczymy ile bedzie miejsc.

Veliusa to chyba zabili na tej rozmowie kwalifikacyjnej.

BTW

Cytując Butchera ze wstępniaka w najnowszym numerze:

To już pewne na 101%, więc ogłaszamy oficjalnie: w sobotę 12 września br. w Warszawie organizujemy imprezę z okazji 18. urodzin PSX Extreme! Czas leci błyskawicznie, dużymi krokami zmierzamy w „dorosłość” i za kilka tygodni minie 18 lat od momentu, gdy pamiętny pierwszy numer ujrzał światło dzienne. To niewątpliwie okazja do świętowania i chcielibyśmy, abyście w tym wyjątkowym dniu byli z nami. Czy możecie nazywać to „kolejnym Extreme Party”? Ależ proszę bardzo. Czy powinniście tam być? Obowiązkowo! Zapraszamy wszystkich naszych czytelników i fanów, starych i nowych, wiernych i mniej – każdego, kto kocha gry wideo i chce z nami oraz swoim hobby przyjemnie spędzić czas w gronie takich samych zapaleńców. Aktualnie dopinamy kilka kwestii i dogrywamy detale – przewidujemy wiele atrakcji, stanowiska do grania, pokazy przedpremierowe, klimaty retro, konkursy, gadżety i inne bajery. Zanotujcie sobie w kalendarzu datę 12 września i bądźcie z nami. Więcej konkretów wkrótce – na PPE.pl, na naszym profilu na FB oraz w kolejnym numerze magazynu.

Więcej szczegółów niebawem.

BEDZIEMY TAM?

JAK BEDZIECIE TO I JA BEDE

Opublikowano

velius chyba zmarl.

Zapalmy swieczkie 

[*]

Opublikowano

najwyraźniej nie wypuścili go już z tej rozmowy kwalifikacyjnej. czyżby startował do konami? oni podobno traktują pracowników jak niewolników. vellius może teraz siedzieć w lochu i programować mgs6 bez pomocy kojimy

a na serio - Vellius daj znać czy żyjesz, robimy coś w ten weekend?

Opublikowano

Velius poszedł na rozmowe kwalifikacyjną na stanowisko gangster, kierownik dystrybucji amfetaminy Ponoc źle wypadł i chciał dzwonic na pały. Jaczes przejdz sie wzdłuż lini brzegowej wisły. Może juz wypłynął

Opublikowano

xd

Opublikowano

Na razie testuje bo ostatnio było kilka trefnych sztuk a nie chciałbym nikogo przyciąć c'nie  

Edytowane przez Codename

Opublikowano

testuj szybciej (pipi)a

Opublikowano

też miałem sie spytać co z tymi dyskami ssd xd

Opublikowano

chyba trzeba zgłosić na policję zaginięcie, i jakąś grupe pościgową zorganizować

Opublikowano

Może żona sie dowiedziała ze planuje w domu jakiś spęd dorosłych facetów grających w kropki i kreski zrobić i mu kabel od neta zabrałą. Teraz siedzi w piwnicy bo ma kare

Opublikowano

Siema :lapka:

Sorry ale duzo sie dzialo i nie mialem zbytnio dostepu do forum. Niesety jak widac dzisiaj nie wypalilo bo duzo spraw na glowie mialem, a zreszta jest taki UPAŁ ze w 8 chłopa w jednym pokoju bysmy zapewne wydzielali nieprzyjemne zapachy i nie byloby zbyt fajnie. Postaram sie w sierpniu jeszcze cos urzadzic, narazie latam miedzy warszawa a inna mieścinką i wyszlo jak wyszlo.

Tak naprawde odwolalem impreze bo nie mam 7,50 dla ravena :Coolface:

Opublikowano

U Yaczesa też pot po jajkach ociekal a jakoś daliśmy radę powiedz ze ci żona nie pozwoliła xD

Opublikowano

Zona nie ma nic przeciwko. W PL teraz 40 stopni wiec jajka bylyby na miekko :reggie:

Opublikowano

Mówiłem że żona mu kabel skróciła i nie miał dostepu do forum  :reggie:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

gramy we wrzesniu? nie mam jeszcze grafiku, ale mysle ze w drugiej polowie jakis wolny weekend powinienem miec

Opublikowano

niedlugo gramy, na razie nie jestem w stanie stwierdzic z duzym wyprzedzeniem kiedy na pewno bede mial czas.

Opublikowano

Ja dzis robie uber męskie granie z masorzem xD

bardziej chlanie niz granie ale moze mi pokaże deszczcluba